Angelystor Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 (edited) Haha, pivo sam ga u Moskvi pre mesečak dana, prijatno izenađenje je bio. Od Rusa najvrh Zagovor pivara, sve što sam probao medeno Edited April 11, 2019 by Angelystor
Talvi Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 (edited) ja sam probao još nekoliko ali Bowler mi je bio najbolji uglavnom sam IPA-e ciljao pa sam overio još Volkovskaju, Trifona i 387, za moj ukus je 387 dosta gorak a ova dva okej, Volkovskaja pravi odličnu medovuhu zato i brutalnu točenu APA-u probah u nekom klubu ali genije nije pitao ni za kakav dalji info proguglah sad malo, izgleda da je to ovo Edited April 11, 2019 by Talvi
Angelystor Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 I ja uglavnom IPAe (plus NEIPA, DIPA), ali i šarao neke nove stvari. U Craft Republic-u probao prvi put craft cider, to mi možda i najveći pivski utisak iz Rusije. Ono je mnogo dobro. Istraumiran sam bio prethodno slatkim gaziranim sranjima kao što su Sommersby i, pogotovo sranjkasti, Strongbow, tako da mi je ovo otvorilo oči koliko cider u stvari može lepo piće da bude. I u stvari još jedan glavni utisak, jako jako pristojne cene craft piva.
Talvi Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 probaj medovuhu, to je u suštini vrlo slično cideru samo na bazi meda
Sisus Posted May 7, 2019 Report Posted May 7, 2019 Ja pio BIP pre nekako i mogu reći da mi se svidelo.
Sreta Posted May 7, 2019 Report Posted May 7, 2019 Ovaj novi domination. Uzeo pre neki dan da se otreznim njega i paulaner , brutalna dominacija, a blizu je i marakana
HUMAN Posted May 7, 2019 Report Posted May 7, 2019 Saće ovi krafteri da seru, ali meni lego Kapuciner više nego ijedno vopi u poslednjih x godina
Sreta Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 pIVO ZA NABIJANJE BONUSA, PA sRETA DRZI KAFANICU.. ubit ce me zbog |nje stvar|i laga|ne
Angelystor Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 6 hours ago, HUMAN said: Saće ovi krafteri da seru, ali meni lego Kapuciner više nego ijedno vopi u poslednjih x godina OK je Kapuziner, ali ni da se sagne Schneiderima. BTW ako 'oćete dobro tamno domaće (ili bar sa 'ovih prostora' :D): http://www.wb-consulting.com/top-vesti/23/manastirsko-pivo/ Imaju i pale ale, moraće da se nađe.
23/16 Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Meni se bas svidja ovaj Kronenbourg Blanc. Francuzi su mislili na bas sve - pitko, slatko, letnje pivo, miris poput parfema i flaša od plavog, providnog stakla. A i cena je dobra, 100 je limenka, 115 mala flaša.
Chicken Little 420 Posted May 8, 2019 Author Report Posted May 8, 2019 Sem što ga prave u Celarevu. No, za te pare je i vise nego odlično, samo su cene kod nas ispod 100 din (limenka/flasica) A to Manastirsko, ima li ga igde u Srbiji?
Chicken Little 420 Posted May 8, 2019 Author Report Posted May 8, 2019 (edited) Aha, kul! I taj pale ale ima tamo? Btw, ja sam do skoro izbegavao Grimbergen i pre neki dan uzmem ovaj double ambree, skoz je strava! A i cena ispod 100 din. Edited May 8, 2019 by Chicken Little 420
Angelystor Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Nisam ga video prošli put, verovatno banem danas opet, pa javim ako ima. 1
Demon Seed Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Kako se zove taj pale ale na srpskom nanumuem? Fallen wyrms Razmišljam se da instaliram onu vašu aplikaciju pa da rejtujem 365, Merak i Argus iz Lidla
Chicken Little 420 Posted May 8, 2019 Author Report Posted May 8, 2019 Ta Dilemma mi je jedno od lošijih, bem li ga, dao mu šansu par puta. Kiselo u pm
HUMAN Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 8 hours ago, Angelystor said: OK je Kapuziner, ali ni da se sagne Schneiderima. Nisam probao, gde ga uopšte ima u bg pabovima?? inače i nisam tolko izbirljiv, pogotovo ne bih davao 400+ kinti za jedno pivo, kad nema (za) bolje, dobar i zaječarac 2 1
VoivodBG Posted May 21, 2019 Report Posted May 21, 2019 simone dobar ti je recimo untappd, kada je povezan online i u zavisnosti u kojem si gradu daje ti najbliže pabove i lokacije sa ocenama korisnika o pivima i ambijentu u tim lokalima.
Recommended Posts