Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Koje je najbolje domace pivo, iam nekog stranca ovde, oce proba domace, meni se nijedno ne svidja nesto ultra, kao da se sve usralo

Uzmem Nikšićko :mrgreen:

Edited by Demon Seed
Posted (edited)

Ako uspem da je nadjem, probacu, naravno.

Ne znam šta da mislim o tim industrijskim "craft" pivčugama, s jedne strane, nisu ništa posebno, ali opet bolje od klasičnih piva tih pivara, barem meni. Recimo, ova Silva iz Rumunije je jedan od njihovih najpoznatijih brendova piva a ima kao Romanian Pale Ale (to redovno kupujem, odlično je i svaka preporuka!!!!). Mađari takođe imaju par varijanti, te probajte pa prosuditite. Meni nisu ništa posebno. Verujem da će uskoro i neko od naših ubaciti nešto slično, ionako sve te pivare drže Carlsberg, Heineken i sl.

34483651465_e5b0b3de23_b.jpg

s-l300.jpg55543_se1_c77a7.png

43694002_263805530974093_427041259763864ShotType1_540x540.jpg

Edited by Chicken Little 420
Posted

BIP se bogme popravio prilicno, od pre mozda 2-3 godine...eto dobrog supstituta za Zaecarac,  jos nesto uz Niksicko, da nastavimo sa udaranjem srednjeg prsta hipsterskim trendovima

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Znači dobar mi je izbor bio Nikšićko iznad đe pitah?

Uzeo sam dećku Nikšićko tamno i Laško, domestic enough :haha:

Bukvalno ja ne znam domaće pivo a da mi se ne vraća peglica kad ostane trećina u limenci i počnem se boriti sa time

Posted

Hahaha bog te jebo koji je ovo smehotres

Molim Vas, lektorišimo yumetal, ne ide da "repliciramo" šta god i kako god

Kazim >>

Stop cenzuri, nepotizmu/protekciji i dvostrukim aršinima! :blek:

De su sad ti stubovi što su vikali UPRAVA NAPOLJE?

Došao sam inače da rečem da mi na kraju od domaćih pivara najbolja ispade Čelarevo, Lav i Merak mi bolji nego bilo šta iz Apatina i Zaječara...

• 1 year later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...