Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Zato Kabinet od konoplje sabija na primer

Šteta samo što je prevarantska industrijska konoplja sa niskim nivoima magičnih supstanci

Edited by Demon Seed
Posted

Zapravo, Kabinetova piva su sva u suštini ista, malo promene ukus samo i pakuju ga kao novo pivo.

Jedini Kabinet koji mi je bas dobar je O2. I to pre svega jer ga nisu sami pravili.

Posted

Pio sam i ja IPA u Češkoj, sva su bila smeće.

Problem je što su im i lageri smeće. Očekivao sam po pričama neko proviđenje jer kao piješ pilsner sa izvora. Uđem u Pilsner Urquell pivnicu (znači originalnije ne može biti), tražim nefiltirirano točeno, dobijem nešto što je za nijansu bolje od industrijskog sranja iz konzerve.

Ista priča za Krušovice i Staropramen. Ne dajte da vam prodaju priču o češkim pivima.

Posted

Nije da ih ne volim, samo ih smatram nižom vrstom jer realno nijednom lageru u univerzumu ne bih dao više od 3/5. Međutim, slušao sam godinama priče kako je to zato što nisam pio pravi lager i treba otići u Češku itd.

Posted

Pio sam i ja IPA u Češkoj, sva su bila smeće.

Problem je što su im i lageri smeće. Očekivao sam po pričama neko proviđenje jer kao piješ pilsner sa izvora. Uđem u Pilsner Urquell pivnicu (znači originalnije ne može biti), tražim nefiltirirano točeno, dobijem nešto što je za nijansu bolje od industrijskog sranja iz konzerve.

Ista priča za Krušovice i Staropramen. Ne dajte da vam prodaju priču o češkim pivima.

Tebi baš zaebano kad izidješ u graD :D

Sinoć pio tamno nikšićko, i sasvim mi fino leglo, a s česima uglavnom nikada nisam imao problema.. sem kad sam pio tamo neko njihovo (beše 12%), e onda mi nie bilo dobro.. :bigblue:

Posted

Nije da ih ne volim, samo ih smatram nižom vrstom jer realno nijednom lageru u univerzumu ne bih dao više od 3/5.

Osim ako nije India Pale Lager :D

Posted

Tebi baš zaebano kad izidješ u graD :D

pa i 2/5 može da se pije šta, realno sva piva kod nas što imaš po klubovima/običnim kafićima max 3/5 mogu da budu a uglavnom nisu

jelen nikšićko beks tuborg hajneken sve mnjeh, ja ovde uglavnom pijem staropramen kad je nikakav izbor, u drakstor kupim zaječarca

skoro sam pio

https://www.ratebeer.com/beer/brooklyn-lager/528/

kao, lager, al ono meni baš ima ukus kao kakva IPA, dobro pivo

Posted

Staropramen kod nas mi u rangu lava i jelena...i zaecarsko nesto puklo, srozalo se maksimalno

Niksic i dalje edina prihvatljiva opcia, iako e isto sranje drugo pakovanje koe ubrzo ispustis napolju nedje ili u klozecku solju

Posted

Staropramen kod nas mi u rangu lava i jelena...i zaecarsko nesto puklo, srozalo se maksimalno

A jbg i Staropramen odavno otišo u qrac, a bilo mnogo dobro pre jedno 5-6 god

Skoro sam pio i Hackera, dobar je, Bip ne pamtim kad sam pio..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...