Grogi Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Novi projekat Portnoy-a. Album u oktobru, tour 2018. Quote
Totamealand Posted September 4, 2017 Report Posted September 4, 2017 (edited) Postava za one koji ne znaju: Mike Portnoy Derek Sherinian Billy Sheehan Bumblefoot Jeff Scott Soto Nisam se mnogo primio na pesmu, mada čuo sam se samo jednom. Ispratiće se album. Edited September 4, 2017 by Totamealand Quote
azal Posted September 4, 2017 Report Posted September 4, 2017 bumblefoot oprao solazu, sve ostalo onako. mada zvuci tacno kako sam ocekivao da ce da zvuci, kao neki malo zanimljiviji Dream Theater sa hard rock pevanjem Quote
bradilko Posted September 4, 2017 Report Posted September 4, 2017 donekle se slažem sa azalom. to je taj pokušaj da se dream theateru pokaže kako se danas svira dream theater... i donekle je uspeo eksperiment gitara baš kida. ono što mi se ne sviđa je taj sleazebag hard rock akcenat koji pored vokala (koji pokušava da bude labrie u strofama, a allen u refrenu) pomalo izvire i iz sheriniana (koji nije promenio farbu od 97me ) i portnoya. svakako, bolje nego što sam očekivao. Quote
Sreta Posted September 4, 2017 Report Posted September 4, 2017 Portnoy + Sherinian >>> Dt Soto >>>>>>>>>>>>>>>>> La Brie 1 1 Quote
azal Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 to su sve cinjenice, ali Soto nikad nije pevao u nekom prog bendu, tako da mi deluje da ce riffovi i delovi sa pevanjem biti sve vreme manje komplikovani pa ce da se izivljavaju za vreme solo deonica Quote
Vlaja Buraz Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 Лазару, то је прича са свим бендовима који осјете мирис пичке и новца. Quote
bradilko Posted September 15, 2017 Report Posted September 15, 2017 hardrock cheesefest. opet gitara vadi situaciju... Quote
Demon Seed Posted September 15, 2017 Report Posted September 15, 2017 Dakle isti kur kao Winery Dogs, sta laze ona baraba na twitteru Quote
azal Posted September 16, 2017 Report Posted September 16, 2017 ovako sam ocekivao da ce ovo da zvuci, nisu razocarali Quote
Demon Seed Posted September 16, 2017 Report Posted September 16, 2017 Vazno je da obojica masturbiraju po dva vrata gitare Quote
azal Posted September 16, 2017 Report Posted September 16, 2017 bas glasniji od gitare, bubanj glasniji od vokala Quote
Sale B.C. Posted September 18, 2017 Report Posted September 18, 2017 nije ovo toliko loše, sad slušam drugi put Quote
KazimKazim Posted September 18, 2017 Report Posted September 18, 2017 I Atila e bolja od ovih matorih brabonjaka...oni trenutno ne znau da naprave smisleniu polu radio rok/ polu arena prog pesmu Pederi, sminkeri i pogbakorovci poput Good Tigera su misaona imenica za njih trenutno Quote
Sreta Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 (edited) >>> la brie najgore od svega mi je, kad ukucam la brie, a ono izadje pevac... aj mrs Edited September 22, 2017 by Sreta Quote
23/16 Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 Bem ga, mene ovo ne vozi. Doduse, ja slusam Leprous i Fresca . Quote
ShinigamY Posted October 22, 2017 Report Posted October 22, 2017 Meni fino ovo skroz sve. Nije predrkavanje, nije nista novo, ali imaju pesme koje su pamtljive i pevljive. A iskren da budem u poslednjih par godina, svega par bendova je to uspelo kod mene da izazove, da nakon par slusanja znam maltene sve refrene i rifove. Sto se mene tice, kandidat za album godine na mojoj listi. I veoma mi je nedostajao ovakav neki bend da je na tom nekom tehnickom nivou a da opet pesme imaju smisla i da su pevljive i nisu dosadne. Slusacu ovaj album sigurno jos dosta puta. Quote
Grogi Posted October 25, 2017 Author Report Posted October 25, 2017 Milion tema, tonova. Izvrteo sam album 5 puta i tek poneki segment instrumentalnih delova se polako prima. Treba da se kiseli u mozgu. Sve perfektno, možda nešto manje gitare za moj ukus ali dobar album. Quote
Chicken Little 420 Posted October 25, 2017 Report Posted October 25, 2017 Meni je ovo zaista super album, hitičan, naravno predrkano odsviran Pojavio se i CD2 po netu, instrumental verzija Quote
UG Freak Posted December 31, 2017 Report Posted December 31, 2017 Nije loše... Podgrijani DT za 21 stoljeće. Valjalo bi čuti uživo. Quote
Recommended Posts