VoivodBG Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Jeftina mu filosofija. Bolje je pogledati Groundhog day, ima više duše. Ne, kažem ti, ne volim Kruza, svaki put kada odgledam film sa njim, smorim se za sve novce. Quote
Zen Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Attack the Block ili Dog Soldiers, niskobudzetni ali atmosfera! update pocela da gledam Lepoticu i Zver i skontam da nesto ne valja, a ono stream na ruskom :haha: urnebesno srecom ima oba, pa mogu da prebacim Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Dog Soldiers...to onaj engleski? Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 www.tasteofcinema.com Ali gde skinuti filmove kojih nema na torentima ? Quote
ManiaC Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Ja sam skinuo Alien delove.Drugi deo je bas dobar,malopre sam ga zakocio negde pola sta pred kraj.Posle planiram Predator pa Alien vs Predator.U poslednje vreme sam se nalozio na te neke SF filmove.. Quote
SkullKrusheR Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 nadam se da si trojku skinuo assembly cut. Quote
HUMAN Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Ja sam skinuo Alien delove.Drugi deo je bas dobar,malopre sam ga zakocio negde pola sta pred kraj.Posle planiram Predator pa Alien vs Predator.U poslednje vreme sam se nalozio na te neke SF filmove.. Pa šta si čekao do sada(mada nije loše otkriti blago u ovim smrdljivim godinama za film-pogotovo SF), obavezno odgledaj i 3 deo, on na prvi pogled deluje najslabije, ali zapravo je (barem meni) bolji od drugog dela, izuzetno je mračan, nema marinaca i arsenal naoružanja, već samo human-beast momenat! Četvrti možeš da zaobidješ, mada nije ni on tako loš film, zanimljiv je barem, ali se po kvalitetu ne može porediti sa prva tri dela, isto važi i za AvP. Quote
ManiaC Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 (edited) Ma gledao sam ja taj film i ranije ali bas davno isto kao i Predator..Pa reko sad da obrnem opet..Cetvrti je onaj sa Vinonom Rajrder valjda ima u tom delu kratku crnu kosu? Edited December 21, 2015 by Speedz Maniac Quote
HUMAN Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 A, pa dobro, ja sam baš fan Alien serijala(meni ubedljivo najbolji sf-horror), gledao sam ih jedno 66 puta, da u četvrtom igra Vinona(androida) ima kratku crnu kosu, ali taj deo je smešan u odnosu na prva tri dela, Predator takodje odličan(drugi deo možda i bolji od prvog) ali ipak mnogo manje omiljen od Aliena. Obavezno odgledaj, ako već nisi, The Thing iz 82. sa Kurt Russellom, rimejk je onako, nije loš, od novijih sf-horrora, jedino što valja po meni je Pandorum od pre tri-četiri god. Quote
Surovi Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Ovo je mala zemlja,nema mnogo dobrih filmova. Celu kinematografiju Su zasnovali na praćenju Mene i Svih koji me okružuju:Rodbina, prijatelji,ortaci,komšije)) zivota,rada i Dela od Ranog Detinjstva do danas,sve Aktuelnije. Domaći (Srbija,Yugoslavija): Maratonci Trče Počasni Krug,Ko to Tamo Peva,Žikina Dinastija,Lude Godine,Rane,Šišanje, Sivi Dom,Specijalno Vaspitanje,3 Karte za Hllywood,Mi Nismo Andjeli,Nacionalna Klasa, Underground,Sećaš li se Dolly Bell,Crna mačka beli Mačor,Arizona Dream,Komšije, Munje!,Kako Je Propao Rokenrol,Čarlston za Ognjenku,Bolji Život,Crni Bombarder... Mrzi me da objašnjavam ko je ko gde,možda drugi put. Imas i Američke: Beavis & Butthead Prepoznatljive Crte lica i priča: Montenegro,Risan,oni su tamo komsije prvi ima stan on je iy Beograda,Ivan, Drugi je odande,Andrija,Obojica neko slično moje godiše,bili metalci ko klinci. Butthead ima jednostavan Govor, ovaj Beavis je bio pun ploča pa smo tada Satima pričali o muzici, i ponekad gledali spotove kod mene. Sada prate šta se dešava i prikazuju to po svim programima,realiti showovima... Koliko je aktuelno. 4 Quote
Surovi Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 Beavis & Butthead : Likove koje su ovi Skidali za Crtani Su tipični metalci-klinci,Ne baš, oni su skidali MOJE razgovore sa svakim od njih,ja ih nisam nikad Video zajedno,jedan je iz Risna drugi iz Beograda komšije zgrada do zgrade na moru. Ivan je tad upisao prava i završio kasnije znači intelektualac. To su razgovori GENIJA i INTELEKTUALCA o muzici. 1 Quote
truliandedzombileš! Posted February 29, 2016 Report Posted February 29, 2016 uze ga leo konačno da se i ta loša šala završi Quote
Berliner Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 el planirate ovo na festu PROCEP Režija: Dejan Zečević "Liz Vejd, agent CIA koja je "spavač" u Beogradu, dobija zadatak da se pridruži timu srpskih i američkih agenata poslatih da nađu američki špijunski satelit koji se srušio negde u Srbiji, i da izvuku informacije koje bi otkrile misteriju zašto je došlo do pada. Međutim, kada stignu na lokaciju otkriće da je umesto satelita nešto drugo došlo iz svemira, nešto što nije sa ovog sveta." :mhihi: evo trejlera Quote
Јарослав Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 vidim da niko ne pominje da je nakon 61 godine karijere Oskara konačno dobio Enio Morikone Quote
Berliner Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 jel mu stvarno to prvi? zar nije pre par godina dobio nekog... Quote
Јарослав Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 dobio je počasnu nagradu Akademije, mada ja to ne računam kao regularnog Oskara Quote
Okudzava Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Samo me jedna osoba interesovala na dodeli Oskara a to sigurno nije bio Leo! Uzgred, koncert u Budimpesti proslog meseca je bio razvaljotka; set lista -- http://www.setlist.fm/setlist/ennio-morricone/2016/papp-laszlo-sportarena-budapest-hungary-13f3955d.html Quote
Zen Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Lobster haha ko da je scenario pisao neko sa yuma cool Quote
Berliner Posted March 3, 2016 Report Posted March 3, 2016 ko da je scenario pisao neko sa yuma neko tipa ti Quote
VoivodBG Posted March 17, 2016 Report Posted March 17, 2016 https://www.indiegogo.com/projects/ederlezi-rising-sci-fi-feature-film--2#/ izgleda da ni Stoya nije dovoljna da se sakupi 50000 zelembaća za završetak filma. Quote
Recommended Posts