Demon Seed Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 (edited) Review scores Source Rating AllMusic 5/5 stars[33] Blender 5/5 stars[34] Chicago Tribune 4/4 stars[35] Encyclopedia of Popular Music 5/5 stars[36] Pitchfork 10/10[37] Q 5/5 stars[38] Rolling Stone 5/5 stars[39] The Rolling Stone Album Guide 5/5 stars[40] Spin Alternative Record Guide 10/10[41] The Village Voice A[26] underground u picku materinu Haha koje ocene, sišli s uma recenzenti tVU banana je do jaja alternativan i do jaja uticajan i bitan za zanrove razne i +1 do tih 5/5 ocena mu je na carevo novo odelo, sto si ultra super kewl ako ti je to nojaci rok album. Underground 50 god kasnije ne moz da bude ali je svakako najhipsterskiji ne-jazz album iz perioda do 1970. Ima na rym brdo precenjenih stvari zato sto si shmexy u nekom tamo univerzumu ako ih slusas (ili drzis u peticama ), ne menja tu cinjenicu to sto su Iglsi dobro ocenjeni Autechre mi isto tamo precenjen do jaja, fazon 6 boldovanih albuma, a ono ne moz Aphexu vodu da nosi... U sustini, u zavisnosti od zanra, svaki chart u top 20 ima bar 5 golih careva fazon pop album namazan slojem noisa... Kad se gleda all genre chart tu opusteno moze korekcija -0.1 svemu sto je alt radi realisticnosti Edited July 31, 2018 by Demon Seed Quote
Demon Seed Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Ontopic: Rym je i za filmove https://rateyourmusic.com/films/chart Quote
obsessed by cruelty Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 pa nek bude hipsterski koliko hoće, 2018. je, ja sam se uhvatio za to da naziva ug-om album koji je prodao toliko primeraka, kunu se milioni u njega i gomila tu i tamo "relevantnijih" listova mu je dala najviše ocene. što se ocena tiče od toga se ograđujem, nit je meni to najbolji album ikad nit bih mu dao 10/10, ali ovakva prozivanja su više zasnovana na "meni se ne sviđa, dakle sranje je" uz nekakvo išćuđavanje, kao pobogu, kako može, pa valjda ja znam + "Govno od albuma" je tvoj subjektivni stav, a objektivno album nije govno i opet dolazimo do toga šta je objektivno onda, koji su kriterijumi nadam se da je lik trol jebiga, i ranije je pisao neke slične postove, nekako mi ne ide u glavu da se neko potrisa što jebeni the Dude ne voli Eaglese, jaka muda, slušaj Eaglese, nemoj tVU, boli te kurac evo u Goldfingeru Bond kaže da je pijenje Dom Perinjona toplijeg od 3 stepena kao da slušaš Bitlse bez vate u ušima, šta sad, da se ubijem, da obrišem diskografiju 2 Quote
SkullKrusheR Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 bolja lista od imdb-a. ulete mi obc. Quote
Demon Seed Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 bolja lista od imdb-a. ulete mi obc. Dada, drasticno bolje od IMDB, a bolje i od Rotten Tomatoes Generalno je i za muziku keWa po istom sistemu, ne mora bude svaki chart onako kako bih ja naredjao, za to imam svoj profil xD @obc: Pa toe to otprilike, foliranje zestoko je da je najrnr album Najbitniji alt album ikad, nek mu i bude Quote
obsessed by cruelty Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 ok lista, pozitivno sam iznenađen Stalkerovom pozicijom nego koja fora s ovaj Spirited Away? jel toliko dobar? univerzalno je hvaljen kao ne znam kakvo ludilo, a nešto me uvek bolelo dupe da gledam anime jebeni na IMDB ladno Dark Knight na 4. mestu, to je već mega preterano, nije ni stvar ukusa nego nemanje pojma mada tamo su prva dva Kuma na boljim pozicijama nego ovde meni je dvojka verovatno omiljeni film ikad Quote
SkullKrusheR Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 meni je spirited away precenjen jbg. baš zbog svih tih listi sam verovatno imao ogromna očekivanja pa sam bio malo razočaran. lep crtać, vizuelno je sjajan, ali me radnja, naročito druga polovina, nije nešto oduševila. ima tu nekog dubljeg značenja koje nisam ukačio na prvo i jedino gledanje pa je dobrim delom sigurno i do toga. Quote
vudun Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Fralapućkajte mi jajetina, ova nebarena! 1 Quote
kuruz Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 (edited) svaka lista na kojoj Šošenk nije ubedljivo prvi je smeće Edited July 31, 2018 by Underkuruz 1 Quote
In The Flesh Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Ti si odgledao Šošenk, Inherit the Wind I Filth. Čak ni od ta tri nije najbolji. 2 Quote
KazimKazim Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Filth idealan film da ti se ne svidi, ali znauci da moe da se svidi hipnotisanoi gomili na nekim tamo forumima - ipak ga pohvalis, reputacie radi Tako neki odje slusau Emperor i Morbid Angel Quote
Texas King Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Review scores Source Rating AllMusic 5/5 stars[33] Blender 5/5 stars[34] Chicago Tribune 4/4 stars[35] Encyclopedia of Popular Music 5/5 stars[36] Pitchfork 10/10[37] Q 5/5 stars[38] Rolling Stone 5/5 stars[39] The Rolling Stone Album Guide 5/5 stars[40] Spin Alternative Record Guide 10/10[41] The Village Voice A[26] underground u picku materinu S obzirom da taj album nije postigao nikakav komercijalni uspeh naravno da je automatski underground i zamisao benda VU je da pravi underground muziku i sam naziv benda to kaže, a to šta kritičari i muzički časopisi misle o njima i kakve im ocene daju to je sasvim druga stvar i ništa ih ne čini manje underground. Uzgred ovo su 6 najistaknutijih muzičkih akata u andergraundu: Velvet Underground The Stooges Frank Zappa MC 5 Tom Waits Captain Beefheart Quote
Demon Seed Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Tako neki odje slusau Emperor i Morbid Angel A vala jesu hendikepirani ako ne osećaju Emperor i Morbid Angel, mrčili se 1 Quote
Kumodraski Vo Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 pa nek bude hipsterski koliko hoće, 2018. je, ja sam se uhvatio za to da naziva ug-om album koji je prodao toliko primeraka, kunu se milioni u njega i gomila tu i tamo "relevantnijih" listova mu je dala najviše ocene. Mozda zato sto album zasluzuje svako velicanje? Ma kakavi to je sve hipsterska zavera i goli carevi.. nego koja fora s ovaj Spirited Away? jel toliko dobar? univerzalno je hvaljen kao ne znam kakvo ludilo, a nešto me uvek bolelo dupe da gledam anime jebeni Ako nista drugo najbolje anime jebeni ikad.. 2 Quote
Antikristina Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Filth idealan film da ti se ne svidi, ali znauci da moe da se svidi hipnotisanoi gomili na nekim tamo forumima - ipak ga pohvalis, reputacie radi Sad ga stvarno pretera sa hejtom, film je ludnica Ok, možda ja patim za forumskom reputacijom i proseravam se, ali to je jedini film uz koji moj čoek nije zaspao do samog kraja Quote
Kumodraski Vo Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Jel se prica o filmu iz 2013? Nikad cuo za njega.. Quote
KazimKazim Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Meni se svidja tai film, aludirao sam na nekog kome se nie svidjeo, a sirio ga kao PREPORUKU na drugim mestima 2 Quote
Antikristina Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 A dobro onda, skužaj Faith in yobara restored Quote
bradilko Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 samo da rečem da je Misija 6 verovatno najbolji akcioni film od poslednjeg Mad Maxa. Quote
Antikristina Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Dobar akcioni film je oksimoron 1 1 Quote
Recommended Posts