Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 A jeRi to spoiler prethodnih filmova ili se kao desilo u medjuvremenu i uvod je za poslednji? "Ajde molim te" je rekla za Terminatora kontam Quote
In The Flesh Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 I jedno i drugo Ne kažem baš da je smećurina ali nije ni neki film svih vremena Ban Quote
obsessed by cruelty Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 I jedno i drugo Ne kažem baš da je smećurina ali nije ni neki film svih vremena brt... Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 (edited) <3 </3 :'( A, toe obc i reko, sry brt izpreklapase se postovi Terminator bog Edited August 1, 2018 by Demon Seed Quote
Antikristina Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Wow opet rimjob lista Malo sam toga gledala ali i od to malo stvarno dobri su mi Sin city i Leon, i to zato što mi nisu toliko akcioni 1 Quote
bradilko Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Pa da, uglavnom imaju sumtn extra da bi bili akcioni a bas bas dobri, nego ae da se pravimo glupi Kao sto pomenuti Sin City ima taj stripovski storytelling i vizuelni momenat Umesto sto palamudite pogledajte akcioni chart: https://rateyourmusi...none&countries= Inace sad sam pogledao nakon sto sam pohvalio Terminatora, nisam znao da je #2, nisam rym bot majke mi Nikako da pogledam ovih Sedam Samuraja jebo ga I akcioni chart je ukaljan hipsterajem fazon slapstick akcija iz 20ih, dici ce se Lemiju ma ne zajebavaj, sedam samuraja najbolji akcioni film ima tu par naslova koji zaslužuju da se nađu pri vrhu (mad max, die hard, raiders, terminator), ali lista je smešna. Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Btw opet je sa sve hip uplivima akcioni chart bolji nego na drugim mestima, a? Eve vam ga Fury Road #12 Wow opet rimjob lista Nije rimjob lista nego rimjob Lemi... Tj. rusty trombone kad se masturbacija iskombinuje s podrskom naroda na drugoj strani ma ne zajebavaj, sedam samuraja najbolji akcioni film ima tu par naslova koji zaslužuju da se nađu pri vrhu (mad max, die hard, raiders, terminator), ali lista je smešna. Pa kazem ja hip uplivi, a Sedam Samuraja se treba gleda nevezano za akciju valjda, ne? A ti kazi koji filmovi fale, ja se u akciju ne razumem, ali bih gledao po ovom akcija + sumtn extra chartu kad bas ne zn sta cu 1 1 Quote
Antikristina Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Ma sprdam se jer napravi čovek kao da je meni rym sveto pismo Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Znam da se sprdas nego da iskoristim priliku da trpam na temu bas toga sto bi on 'teo da napravi Doduse ovo za more 1.5/10 se slazem, treba potepati ljude koji su u stanju s poslednjim parama da idu namore, pametni su Grci sto gi otimaju paradajz na granici Quote
Antikristina Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Ja znam neke koji su otišli ne sa poslednjim nego zajmljenim parama i još ih tamo dočekalo ono nevreme i poplave i nisu se kupali ni u tom 1.5 moru 1 Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 (edited) Tako im i treba Prc Grdan prc, bolje noge u lavoru nego paradajz u gepeku Edited August 1, 2018 by Demon Seed Quote
KazimKazim Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Nemas ni paradaiz, a kamo li gepek Lavor jedva Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 A ti tu godinu dana mi radis za spojler Vodu nemas, nikad nisi vido bojler! Quote
KazimKazim Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 (edited) Zato imam Sport klub i prebacim kad Dani Pedrosa gari Hondu...a malo kasnie pocne F1 Udubim se u to, imam osecai kao da sam mehanicar, vozac, aerodinamicar i nista manje Flavio Briatore sa nista vise od dve cice uz sebe Al e lep zivot, bas e lep zivot Edited August 1, 2018 by KazimKazim Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 (edited) Haha al' si se ti isplexiro ovih dana Sramotae ako nisi prepozno stihove, sigurno se necu spustam na te nivoe da te ozbiljno prozivam za toplu vodu MotoGP na tvu >>>> more za poslednje pare A zaboravio si karting amatersku ligu (>> more) da dodas, smetala ti za tu pricu oko udubljivanja haha Edited August 1, 2018 by Demon Seed Quote
vudun Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Imate Maksimir. Kapije su vam uvek širom otvorene. Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 (edited) Al' taj rezon ispred zadruge, jebes sto si iz fizike naucio mlaznicu ako nikad nisi prisao da dunes da vidis kako se obrce turbina Tebi brt formulu da doteraju u dvoriste, skontao bi opet samo taj Flavio Briatore deo Edited August 1, 2018 by Demon Seed Quote
KazimKazim Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Znam za 43 zla, opusteno Ne smeta nista, slobodno osini po prasini Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Sisata kurvetina se svakog dana fura Stopedeset rkema kosta mi frizura #Flavio Prti Pajp brt feat Ajs, 43zla minus dosadni clanovi Quote
KazimKazim Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Samo nemoi da mi podvaljues neke tamo Mononukleozne rodzake, rekoh ti da sam to edva preziveo zimus...a i ne volim te EEEksperimente, so bi reko Goiko Sisa Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Ene osinuo sam u postu pre tvog Pa nisam podvalio, ovoe klasik slozices se A Mononukleozna avangarda najlepsa, Vikler Trej Azagtot na autotjunu Kad se smiluje prestane da repuje 1 Quote
vudun Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 The Breakfast Club odgled'o posle 100 godina. Topla preporuka. Quote
Recommended Posts