KazimKazim Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 To, Nele brt, udri on topic Paip klasika, naravno...Prti, Ais solo i Bed Kopi sam slusao pre nekih hardkor kompilacia...Metalika i ostala geneza e krenula tek s kraem prvog razreda srednje Nego - e ti imas utisak da Mikri (i Eufrat kao Nikolica s prikolicom) prilicno stagnira sa novim izdanjima, a npr Voiko konstantno napredue...iako bas i stilski nisu priblizni? Quote
Antikristina Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Pa Vojko posta ćaća I bukvalno i figurativno Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 To, Nele brt, udri on topic Spasavaj Nisam temeljno Mikrija solo albume, ali meni se cini da on i dalje kida, samo smetaju Bvane i slicni kolaboratori Recimo u ono Crno & Belo Mikri pokido a Bvana udavio samo tako Topla preporuka. Vudun baca triggere Quote
KazimKazim Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Reagovao sam, kao Opaca (naviaci KK Zvezde pre zamrzavanja ce skontati) I meni e Crno i Belo medzu poslednjim dobrim uraDcima...mislio sam na Petardu i Bez Secera, prevashodno Meni e drago sto su oni, na osnovu nekog haipa iz proslosti (apsolutno zasluzeno, genialan period dok e rahmetli Moskri bio ziv), sad sve vise probili mediski mrak...gostuiu po emisiama, pitau ih za svasta, odgovarau na tnjiter poruke i tai mondo cirkus Ali nekako imam utisak da se slepau na tai stari haip, sto su starii sve su baiatii, mozda nesto ko Meideni u metalu...uopste me toliko ne privlaci da ih slusam, mada da buem iskren Nie lako e vazda u pleieru...nisu jos skroz za baciti Quote
Antikristina Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 I ovo I nagrdi me pajdo saucesca primam Quote
bradilko Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Pa kazem ja hip uplivi, a Sedam Samuraja se treba gleda nevezano za akciju valjda, ne? A ti kazi koji filmovi fale, ja se u akciju ne razumem, ali bih gledao po ovom akcija + sumtn extra chartu kad bas ne zn sta cu naravno, sedam samuraja je klasik, treba gledati, samo ne znam đe ga staviše u akcije i to na vrh... fali recimo ceo akcioni opus toma kruza Quote
HUMAN Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 A Mononukleozna avangarda najlepsa, Vikler Trej Azagtot na autotjunu Za kaznu napiši 'iljadu puta treću božju zapovijest! Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 naravno, sedam samuraja je klasik, treba gledati, samo ne znam đe ga staviše u akcije i to na vrh... fali recimo ceo akcioni opus toma kruza 7Samurai je u vrhu zato sto ima vecu ocenu od svega drugog sto je na listi, a izglasan mu je jedan od zanrova action i onda je zalutao tu... Esi siguran da je to neka velika mana liste, akcioni opus Toma Kruza? Minority Report udobno smesten na 185. mesto, skroz ok Treba se snimi holivudski film o Zemunskom Klanu i Willem Dafoe da glumi Sretka Kalinica Top 100 na rym action chartu Quote
bradilko Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 siguran sam, zato što su mu skoro svi akcioni filmovi vrh akcionog žanra. Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Sta kazu ostali? Jbmliga ja sam gledao tipa jednu Nemogucu Misiju od njegovih akcionih Quote
vudun Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Treba se snimi holivudski film o Zemunskom Klanu i Willem Dafoe da glumi Sretka Kalinica Ti si jumetalski Sretko Kalinić. 1 Quote
KazimKazim Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Ono kad otme taksistu crnca, vrhunski film, mada nie bas klasicna akcia...zaboravih ime tog diela Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Ima umpirsku frizuru u taj film Je l' volite umpirske filmove? Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 (edited) Umpir, kao vampir Iliti upir na staroslovenskome Skocim po loptu, istrcim se malo Kacam bio mali dosta sam voleo Vampire s Jamesom Woodsom i jednim Baldwinom Upiri Edited August 1, 2018 by Demon Seed Quote
lemmy sixx Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Kacam bio mali dosta sam voleo Vampire s Jamesom Woodsom i jednim Baldwinom Do jaja film. Vuds sjajan. Odgledajte i drugi deo sa Bon Jovijem. Ne postoji rec kojom se tako nesto moze opisati. Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 E to sam vido da ima nesto Je l' mi verujete da sam tek sad skapirao odakle mi bila poznata Laura Palmer kad sam gledao Twin Peaks A taman mi i face bile poznate, i u Vampires zakovrće s oči Quote
vudun Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Oh Laura, zašto ode za prokletoga Džeka Nikolsona... Ah! Quote
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Tom Kruiz, zarila kandze, u srce jadnoo Quote
Demon Seed Posted August 2, 2018 Report Posted August 2, 2018 Dado mu 4/5 na primer Ti si jumetalski Sretko Kalinić. Znači ubivam? Quote
SkullKrusheR Posted September 27, 2018 Report Posted September 27, 2018 https://www.reddit.com/r/AccidentalWesAnderson/ Quote
Recommended Posts