SweetNurse Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 (edited) http://www.onlygoodm...s/100-2/actors/ Glumci koji su odbili poznate uloge ^ Edited February 7, 2013 by SweetNurse Quote
Srlandand Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 (edited) Sean Connery turned down the role of Gandalf in the Lord of the Rings trilogy. The part went to Ian McKellen. It’s interesting to note that Connery cost himself $400 million dollars by passing on the part (he was offered 15% of the film’s profit). Ovo mi je najjace. Kao i ono za NIkolasa Kejdza i Matriks, koliko bi negledljiv film bio Edited February 7, 2013 by Srlandand Quote
SweetNurse Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Meni je cudno da je Norton bio prvi izbor za Americkog psiha...uopste mi nije za ulogu. Dobro je sto je odbio... Takodje,bilo je dosta odbijanja: Jodie Foster turned down the role of Catherine Tramell in Basic Instinct. Ellen Barkin turned down the role of Catherine Tramell in Basic Instinct. Nicole Kidman turned down the role of Catherine Tramell in Basic Instinct. Kim Basinger turned down the role of Catherine Tramell in Basic Instinct. Julia Roberts turned down the role of Catherine Tramell in Basic Instinct. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=905&nav_id=684176 Korejski film u Srbiji. :rockdevil: Quote
In The Flesh Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Meni je cudno da je Norton bio prvi izbor za Americkog psiha...uopste mi nije za ulogu. Dobro je sto je odbio... Takodje,bilo je dosta odbijanja: Jodie Foster turned down the role of Catherine Tramell in Basic Instinct. Ellen Barkin turned down the role of Catherine Tramell in Basic Instinct. Nicole Kidman turned down the role of Catherine Tramell in Basic Instinct. Kim Basinger turned down the role of Catherine Tramell in Basic Instinct. Julia Roberts turned down the role of Catherine Tramell in Basic Instinct. Ne znam zašto je Kim odbila ulogu. Nije baš ni da je ona čedna bila u raznoraznim filmovima. Quote
SweetNurse Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Ne znam zašto je Kim odbila ulogu. Nije baš ni da je ona čedna bila u raznoraznim filmovima. Odbila je i da igra Mariju Magdelenu u The last temptation of christ,jer nije zelela typecast fatalne zene To je bilo nekoliko godina pre Niskih strasti... ona je prelepa zena,ali ja iskreno mislim da sam pogledala 2 filma sa njom...mozda cak ni 2 Quote
Oak Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Šta se dešava sa IMDB sajtom, jebeno mi prevodi sve naslove filmova na Srpski... Quote
MegaDave90 Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Da, jbt, pocinje zesce da smara to. Quote
necko Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Ko ima nalog može da podesi da prikazuje samo originalne naslove Quote
Dark_Elf Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 A je l' može da se podesi i onima koji nemaju nalog? Ovo stvarno postaje prepatetično. Quote
Dark_Elf Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 Resident Evil - Pritajeno Zlo http://www.imdb.com/title/tt0120804/ Dobra fora da nateraju ljude da se registruju da bi skinuli jebene prevode. Quote
SweetNurse Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 http://www.buzzfeed.com/fourstories/22-amazing-movie-cinemagraphs najjaci Quote
Captain Spaulding Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 I tako, Argo pokupio Oskara za najbolji film, dokaz da je Oskar djubre americko, nista vise. 1 1 Quote
KinSlayer Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Argo uopste nije los film, ono, nije za najbolji film, al' jbga, ocekivano... Realno x puta je bolji od Titanika, a sta je Titanik sve osvojio... Meni jedino glupo sto je Dzenifer dobila oskara, ima ona jos puno da radi da bi bila u drusvu svih onih glumica koje su nominovane za najbolju glumicu, bzvz... Sve ostalo ocekivano. Quote
Captain Spaulding Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Film (Argo) je dobar za Americki ego Quote
KinSlayer Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 (edited) Kad pogledas dosta filmova je bilo koji su dobri za amercki ego, vise nego ranijih godina bar... Argo, Linkoln, Zero Dark Thirty... Bas ga preterase, al' jbga. Nije prvi put da takav neki film dobije priznanje. The Hurt Locker je dobio Oskara pre par godina, a film nista posebno isto, ono OK, al' samo to, samo je to bilo iznenadjenje tad, Argo nije, marketing je cudo... Ali to je Amerika, najmanje tu ima umetnicke vrednosti, a najvise lobiranja, jbg. Edited February 25, 2013 by KinSlayer Quote
Antikristina Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Znala sam da će dobiti Argo, Ameri vole takve filmove. Meni je važno da je Waltz dobio nagradu. Quote
In The Flesh Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 (edited) Meni je žao što di Caprio nije ni nominovan. Odradio je fenomenalan posao, kao i obično. Edited February 25, 2013 by In The Flesh 1 Quote
Antikristina Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Istina, ali onda bi moralo da se bira između njih dvojice, a fenomenalni su i jedan i drugi. Quote
KinSlayer Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 (edited) Ako mora da se bira izmedju njih dvojice, ja bih izabrao Di Kaprija. Valc je vec oskarovac, a i realno je bolje odglumeo u IB, nego u Djangu, ovde on ima kul ulogu, al' sama gluma ne previse zahtevna... Mislim, odlican je i u Djangu, al' Di Kaprio je imao mnogo tezi posao i odradio ga je maestralno. Steta, covek snima same kultove od filmova, a jos nema oskara, i, da, dobar je Dej-Luis, al' je ipak vrlo precenjen, bar sto se oskara tice. Edited February 25, 2013 by KinSlayer 1 Quote
LoveHateLove Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 (edited) Dodelu Oskara nisam nikad ni pratio. Taj Oskar ima vaznost isto kao i dobijanje Nobelove nagrade za mir. Edited February 25, 2013 by LoveHateLove 1 1 Quote
In The Flesh Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Ako mora da se bira izmedju njih dvojice, ja bih izabrao Di Kaprija. Valc je vec oskarovac, a i realno je bolje odglumeo u IB, nego u Djangu, ovde on ima kul ulogu, al' sama gluma ne previse zahtevna... Mislim, odlican je i u Djangu, al' Di Kaprio je imao mnogo tezi posao i odradio ga je maestralno. Steta, covek snima same kultove od filmova, a jos nema oskara, i, da, dobar je Dej-Luis, al' je ipak vrlo precenjen, bar sto se oskara tice. My thoughts exactly, ali me mrzjelo da pišem Quote
Antikristina Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Dodelu Oskara nisam nikad ni pratio. Taj Oskar ima vaznost isto kao i dobijanje Nobelove nagrade za mir. Potpis. Unapred se zna ko će dobiti. 1 Quote
Recommended Posts