bradilko Posted February 14, 2018 Report Posted February 14, 2018 (edited) al ste me prepali bez razloga konačno našao vremena da preslušam album. da, definitivno je manje punchy i hitičan od prethodnika, ali mi je skroz ok taj suptilan pristup prog elementima. i dalje ne zvuče kao ni jedan drugi bend. valjalo bi čuti ih još koji put uživo Edited February 14, 2018 by bradilko Quote
Haos sam ja Posted March 3, 2018 Author Report Posted March 3, 2018 polucasovni dokumentarac o snimanju novog albuma: Quote
Face Of Melinda Posted March 5, 2018 Report Posted March 5, 2018 Preslusala veceras novi album... nije los malo ispod ranga prethodnog ali po kvalitetu isti nivo, bez nekih novih ideja doduse. Quote
Haos sam ja Posted August 16, 2018 Author Report Posted August 16, 2018 Malo bajata vest ali Alex Rudinger je napustio bend. Quote
bradilko Posted February 6, 2019 Report Posted February 6, 2019 kako kida elliot <3 ko gotivi, pratite mu tviter nalog, ume da baca odlične rifove (koji će, nadam se završiti na sledećem albumu). Quote
Haos sam ja Posted February 11, 2019 Author Report Posted February 11, 2019 Spot za jednu od boljih stvari sa WWABG, strofa kida: 1 Quote
KazimKazim Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 Ja i zaboravio dae to i izaslo, totalno sam potisnuo koliko mie razocaranje bio u odnosu na debi...mozda bi trebalo jos ednom izvrteti, zbog starih zasluga Quote
Haos sam ja Posted February 11, 2019 Author Report Posted February 11, 2019 Ako ništa, uvek možeš da gledaš one Alexove bubnjarske video uratke, kakav flow čovek ima, bruka, sve u službi pesme. Baš veliki udarac za bend njegov odlazak. Quote
bradilko Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 dobar je drugi album, treba poslušati bez predrasuda... Quote
Haos sam ja Posted February 12, 2019 Author Report Posted February 12, 2019 Da, dobar je i vremenom sam ga zavoleo iako mi nije bio nešto kad je tek izašao. Ali opet je prvi bolji. Quote
bradilko Posted March 22, 2019 Report Posted March 22, 2019 https://song.link/album/i/1451779667 lijepo je. Quote
Haos sam ja Posted June 7, 2020 Author Report Posted June 7, 2020 I meni je druga bolja, više toga se dešava. Quote
KazimKazim Posted June 12, 2020 Report Posted June 12, 2020 Ide na bolje, posle one splacine od drugog albuma Quote
Haos sam ja Posted June 17, 2020 Author Report Posted June 17, 2020 Obećava ovo novo, meni dosta vuče na Mars Voltu, eksperimentalnije mi nego drugi album. Doduše, nema onog Alexovog gruva, slušao sam posle dužeg vremena debi, kakva je to bombica od albuma bila. Al izbacuju ove singlove na fegetsku foru jedan po jedan, gruni celu stvar više, jebo ga ti. Quote
Haos sam ja Posted August 20, 2020 Author Report Posted August 20, 2020 Super album ovaj novi, mnogo bolji od prethodnika mada ne udara tako jako kao debi. Baš fina pričica, prija mi Elliotov fegetski vokal koji vozi celu stvar, super songwriting, sve lepo teče i fino je uklopljeno, nema slabe pesme. Ne rasipaju se okolo, nego sve što imaju kažu na fokusiran način, puno malih ukrasa, bombonica. Baš će mi fino popuniti rupu do novih Deftonesa ili Agent Peška. Quote
Recommended Posts