bradilko Posted August 20, 2020 Report Posted August 20, 2020 jašta, solidan, mada meni je prethodnik bolji dosta. ali ipak, treba se i ovog pošteno naslušati. dobar je eliot. Quote
Haos sam ja Posted August 20, 2020 Author Report Posted August 20, 2020 Ća znam, meni samo Float on i Salt of the earth do jaja sa prošlog, ostalo tankoza. Ovaj novi mi mnogo zanimljiviji u paketu. Quote
bradilko Posted August 21, 2020 Report Posted August 21, 2020 blueshift i grip shoes cream of the crop, ali u ovom momentu mi je bukvalno svaka na albumu dobra 😄 Quote
Talvi Posted September 18, 2020 Report Posted September 18, 2020 zahvaljujući radiju sam se najzad, posle ovoliko vremena, setio na šta me podseća ono "There's something in the water" sa početka The Devil Thinks I'm Sinking: https://youtu.be/F57P9C4SAW4?t=18 can't unhear jebiga 1 Quote
Haos sam ja Posted September 18, 2020 Author Report Posted September 18, 2020 Eliot peva mnogo bolje i nežnije. Quote
Recommended Posts