Bančilo Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Pregledah sve teme al ne nadjoh Vatreni Poljubac i kontraverznog Milića. Pa on je lud 100 gradi.Ko ga voli voli ga ma šta da činio a ko ga nevoli ne može očima da ga vidi. Mića je oduvek bio poseban tip,čovek koji najravi čist rok album poput "sve će jednom proć sam neće nikad rock & roll" pa onda se okrene narodnjacima da mazne koji dinar heheheh. Quote
RNA Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Kad smo kod Poljupca, ko je sad u postavi, tj. ko ce biti u postavi na koncertu 29. decembra u SKC-u? Quote
ilegalac Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Ta grupa je svojom pojavom unela cudne smernice u mom odrastanju.Od ljubavnih poruka do onih tipa "misli svojom glavom".Eh, za ono u Pioniru ne znam sta da kazem.Tada sam ih prvi put i jedini cuo uzivo, ipak hvala im za koncert. Mislim da ga je PINK navukao na tanak led. Verovatno ga je uveravao da ce njihovom medijskom kampanjom uspeti da napuni halu. Hala je bila polupuna a 5/6 je dobilo ulaznicu preko TV-a, radija ili su ih jednostavno pustili na ulazu za dz. Koncert je Milic ovekovecio na nekom starom kaset deku . Secam se da je pravio pauze izmedju pesama sa recima "ovo je vrlo vazan momenat, snima se, moram da okrenem stranu". Kolko se secam menjao je i zicu na bini, pravo cudo da takav muzicar nema rezervnu gitaru. A to za 29. decembar, jel to sigurno? Ja imam "skicu" sto izdaje SKC, ali tamo nista ne pise. Ni na sajtu nema nista. Jel to neko video najavu na nekom TV ili video plakat.... Quote
Vlaja Buraz Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 То би требало да је 2000. Ја сам их гледао у Бањалуци и јако су добро звучали. Јако добро. Да Милић није лик какав јесте, могло би то још боље, међутим, не треба. Кажем ја Раки прије коју годину: "Први албум ВП." Рака одговара: "Сви албуми ВП." :РОЦКДЕВИЛ: Успут, факат бих волио да знам како је нестала прошла тема, чини ми се да је била преживјела прелазак на нови софтвер. Quote
ilegalac Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 par stotina je uslo za dz samo iz studenjaka jer su ljudi na ulazu bili portiri u Studentskom gradu.Sveopsti utisak mi je ostao da je bilo OK. Milic je vidno bio nervozan ali kolko' se secam nije gresio.Cuo sam neke pesme iz rane epohe za koje sam sumnjao da ce da svira. Koncert je trajao sigurno preko 2 sata. Malo mi je glupo bilo sto sam gledao onu decu pored njega, ali dobro je da je i njih nasao. @Jabba the Hutt Svet je pun kontradiktornosti i nelogicnosti, samim tim i njegova pojava na PINK-u.Ja ipak to gledam malo drugacije. Ako je neko sposoban da od nekog izmuze neki novac ili reklamu, sponzorstvo, bilo sta, a da to ne poremeti njegovo stvaralastvo, onda taj covek zasluzuje aplauz.Koliko ima rokera i metalaca koji tezgare po svadbama, kasnije taj novac ulazu u ono sto misle da je prava stvar?Sta god izjavljivao po novinama ili TV, ne moze da promeni moje misljenje da je PRAVI roker.Glupo je porediti Tonija i Milica. Toni nema 1/10 kompozitorskog potencijala, sto ima Milic.Kad smo kod ploca, Milic je zaradio 300.000 DEM samo na osnovu autorskih prave na JEDNOM singlu na kojem je pevala Hanka Paldum.Takav tiraz Toni je samo sanjao, mozda nije ni sanjao, nego mu se pojavio kada je brojao ovcice da bi lakse zaspao.Mislim da je Milic, tesko, ali ipak shvatio da je proslo vreme, kada moze da se zivi od tiraza i autorksih prava, neki drugi to nisu, na zalost. Quote
Bančilo Posted December 18, 2006 Author Report Posted December 18, 2006 Da, bio sam u pioniru na koncertu i bilo mi je super,nalokao sam se piva posto nije bila guzva oko standa,Mica je svirao kao da je puna hala a ne nas blizu hiljadu.Ma strava sam se proveo,samo da je bilo vise ljudi to bi bio spektakl.Volim vecinu njegove muzike i on ima na svakom albumu po neki Rock putokaz. Mica je pravi lik i nasao je svoje mesto koje neprikosnoveno njemu pripada. Quote
Saša Grbić Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Kad je u pitanju Milić Vukašinović ja sam po pitanju njega prilično subjektivan. Prije nekog vremena vrtim stanice i na jednoj narodnjačkoj stanici čujem njega gdje nešto pjeva i čujem samo refren pjesme. Išlo je nešto: "Ja ovako, a ti bi onako, hej ljubavi dokle ćemo tako". Koliko sam uspio skontati napravio je neki folrochit jer je uz t pržila električna gitara. Inače strašno volim njegovo rock stvaralaštvo. Quote
RNA Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Pa, napisao je gomilu pesama za narodnjake, samo je trebao neku od tih pesama i da otpeva sam. Quote
Bančilo Posted December 24, 2006 Author Report Posted December 24, 2006 Vatreni Poljubac Rokercina Za rock'n'roll sam Bog zivota mi mog zato zene mnoge kazu, gdje si, Boke Za svaki drugi sud zaboli me gud pogotovo za onaj il' je blesav il' je lud Ref. Nekome sam tip iz sna nekom ziva legenda samo tebi odvratna rokercina Najjaci od svih zene su mi strast i mozda nisam lijep ali znam se snac' Jer sam zenskog srca car znam da oklonim okvar a od skole il' zanatom imam samo Boziji dar Ref. Volim ja alkohol i zestoki rock'n'roll to sto svako ne voli to me jako zaboli Tu bolest da sprijecim da bolove utrem moram da ga lijecim vaginalnim putem Ref. Quote
Bančilo Posted December 30, 2006 Author Report Posted December 30, 2006 Svira Mića škripi mu gitara. Onaj stari narodnjak,nije mu mest na ovom forumu,kad ide Mile gori mu cigara mogao bi se prevesti na svira Milić škiripi mu gitara,Svira Milić i publiku broji hehehhehehehe Bejah sinoć na svirci u KST-u i nije bilo loše,osim nekoliko Milićevih ispada koje je stari vuk brzo korigovao,valjda je prestao da pije pa je primetio.U početku je biilo dva-tri problemčića sa tomom gitare i mikrofonom ali je ubrzo sve leglo na svoje mesto. Kad smo već kod utisaka,publike je bilo taman tolio da ne bude gužva a Milić je svoj Rock&roll odsvirao u maniru prave zvezde.Bilo je lepo videti kako se stara garda okupila da ponovo praši. Quote
Divlji Tigar Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 (edited) Bilo je super, onaj mladi bubnjar je fenomalno odradio svoj posao. Sanin Karic je genije, steta sto nije koristio onaj dvovratni bas, stajling mu je ala Stryper. Gost na par pesama je bio bubnjar stare postave Perica. Samo je falio Tifa pa da opale nesto sa "100% R'n'R" Inace koncert mi je super legao kao zagrejavanje za "Space Eater " koji je svirao u maloj sali. Edited December 30, 2006 by Wild_Tigar Quote
Bata Trokrilni Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Legendarni bend. Dugo ih slušam. Šteta je samo što sam propustio koncert u decembru, zbog bolesti. Album Sve će jednom proć' samo neće nikad r 'n' r im je najbolji. Omiljene pesme su mi: Umrijeću zbog nje, Umrijeću mlad, Sve će jednom proć, samo neće nikad r 'n' r, Tike tike tačke, Srce samo jednom voli, Obori me pa voli me, Poljubi me ili ubi me, Nek' se nosi sve u onu stvar, Moja sudbina, Jer muškarci ne plaču, Doktor za r 'n' r, Bye, bye, moja malena, 100 posto r 'n' r, Iz inata... ko će dalje nabrajati... Quote
RNA Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Ма, дај, брате, тај последњи албум је смешан. Имају они много бољих радова. Quote
Vlaja Buraz Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Previše pjesama, bilo bi bolje da ih je manje. Ipak, i taj album je izrodio neke bona fide klasike. UMRIJEĆU ZBOG NJEEEEEE Quote
Bančilo Posted April 28, 2007 Author Report Posted April 28, 2007 Mića je sad MItch Valiant a evo i dokaza I nastpuiće kao predgrupa Stonsima Quote
Shix Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Pa da, Mica je najveca licnost Yu-rokenrola. Quote
Jonathan_Steel Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Mića je sad MItch Valiant a evo i dokaza I nastpuiće kao predgrupa Stonsima brate jel to sigurno? Mič Valijant...hehe Quote
Vlaja Buraz Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=RgF4oq-Rt7o IJAOOO Quote
Divlji Tigar Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Da li je neko slusao Micin solo album "Hej jaro, jarene"? Album je ludnica. Quote
dr.lecter Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 kako nisam I$jeko sam vene jednom zbog toga, jedva me spacili na hirurgiju... Quote
Divlji Tigar Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 (edited) Ja sam umro od smeha kad sam ga prvi put pustio, Mica falsuje samo tako. Evo malo tekstova za one koji nisu culi ovaj "droga" album. Ja Mihajlo ti Fatima Kad se dvoje mnogo vole kakve veze vjera ima predrasude nas ne bole Ja Mihajlo ti Fatima Otac ako bude protiv poslusat ga nikad necu roditelj je onaj pravi ko nam zeli samo srecu Ref: Danima te zeljno cekam ali tebi ne da mati preboljece ona mene mojom ces se opet zvati Na dvoje od dvije vjere davno je to bila hajka nasa ljubav kraja nema jedan zivot jedna bajka kad se dvoje mnogo vole kakve veze vjera ima predrasude nas ne bole ja Mihajlo ti Fatima Ref: Danima te zeljno cekam ali tebi ne da mati preboljece ona mene mojom ces se opet zvati Hej jaro jarane Oci moje garave,gledaju me svuda od njih da se sakrijem nemam kuda Jednom ce da prestane ta moja ljubav luda tjesio si me jarane kao druga... Hej jaro jarane,kako cu protiv sudbine hej jaro ja bez nje nemogu ubi me.... Slika moje Sladjane kao da se gubi ali kad se napijem ona me ljubi Jednom ce da prestane ta moja ljubav luda tjesio si me jarane kao druga....... Kajat ces se O nama su cak i price pricali takvu ljubav nikad nisu vidjeli ali tebe lazni osmjeh prevari otisla si, meni samo bol u srcu ostavi otisla si, meni samo bol u srcu ostavi Ref: Kajat ces se u samoci kad ti tesko dodje Kajat ces se lazna sreca uvijek znaj da brzo prodje Kada bi nam sve na svijetu davali kleli smo se ne bi smo se rastali ali tebe lazni osmjeh prevari otisla si, meni samo bol u srcu ostavi otisla si, meni samo bol u srcu ostavi Ref: Kajat ces se u samoci kad ti tesko dodje Kajat ces se lazna sreca uvijek znaj da brzo prodje Kunem ti se ljubavi Kol´ko do neba prostora ima kol´ko svjetlosti zemlja prima tol´ko u meni ljubavi ima tol´ko te volim moja jedina Kol´ko je na zemlji ljudskih sudbina kol´ko latica cvijece ima tol´ko mi srce ljubavi prima tol´ko te volim moja jedina Ref: Kunem ti se ljubavi sve sto imam to si ti ako tebe izgubim sto da zivim, hajde reci mi Kol´ko zvijezda na nebu sija kol´ko vazduh zivom bicu prija tol´ko u meni ljubavi ima tol´ko te volim moja jedina kol´ko iz vatre sagori dima kol´ko zima pahulja ima tol´ko mi srce ljubavi prima tol´ko te volim moja jedina Ref: Kunem ti se ljubavi Moja mala veliki je vrag Od sveg na svijetu najsladji mi je jedan osmjeh moje dragane kada se smijesi ona dobro zna uzme sto treba i onda me ostavlja Ref: Moja mala veliki je vrag kad joj trebam mnogo sam joj drag a kad ode gubi joj se trag, oooooooooo Nek´ sudbina sve mi oduzme samo ne usne moje dragane kada me ljubi ona dobro zna uzme sto treba i onda me ostavlja Ref: Moja mala veliki je vrag kad joj trebam mnogo sam joj drag a kad ode gubi joj se trag, oooooooooo Volio sam, volio Trazih druge, al´ srce nece, nece ni da zna, nece ni da zna ljubih druge, al´srce pati, pati ko da zna, pati ko da zna Ref: Volio volio volio sam znam cekao sam cekao srce da mi da Sta da nudim kad njoj sam dao sve i osta sam, sve i osta sam Kog da trazim kad njoj sam dao sve i osta sam, sve i osta sam Ref: Volio volio volio sam znam cekao sam cekao srce da mi da Opet kad bi rodio se njoj ja sve bih dao, njoj ja sve bih dao jos jednom kad bih ja da biram drugu ne bih zvao, drugu ne bih zvao Ref: Volio volio volio sam znam cekao sam cekao srce da mi da srce da mi da sve sto imam to si ti ako tebe izgubim sto da zivim, hajde reci mi Edited July 28, 2007 by Divlji Tigar Quote
dr.lecter Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Imas u mp3?? aj bachi nedje da skinem to Quote
Sakato Momce Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Ljudi hitno mi treba tab za tike tike tacke,na netu nema nigde!!! Ako neko ima nek mi posalje private message Hvala unapred Quote
Recommended Posts