Demon Seed Posted February 21, 2019 Author Report Posted February 21, 2019 (edited) jesi slušo ovo brte moj? https://www.youtube.com/watch?v=bWebqCRw7o4 blea! (možda jedan od najjačih omota albuma ikad) ne razumem ovaj embed (koristim fajerfoks) Nije ''čist field recordings'', al' ono, rofl brt. Ne kažem ja da ne valja ambient, ali od svog bma očekujem da me peru rifovi a ne da mi bude elevator bm ambient muzak Edited February 21, 2019 by Demon Seed Quote
obsessed by cruelty Posted February 21, 2019 Report Posted February 21, 2019 nisam, pustam, nikad nie kasno omot keva, na prvu mi proleteo atom heart mother kroz glavu (za dezurne proseratore, da, razlikujem zivotinje) 1 Quote
Kumodraski Vo Posted February 21, 2019 Report Posted February 21, 2019 1 hour ago, obsessed by cruelty said: ja slusam merzbowa eto reko sam... daj vole neki dobar field recording, ozbiljno sad, nikad sluso To je sirok pojam pa je zato laka meta za tako neke epic sprdatore kao sto je simon, ali evo overi ovo, bas je metal https://touch333.bandcamp.com/album/4-rooms 1 Quote
Demon Seed Posted February 22, 2019 Author Report Posted February 22, 2019 "This work is a sonic presentation of four deserted rooms inside the 'Zone of Alienation' in Chernobyl, Ukraine, recorded in October 2005. Jacob Kirkegaard deliberately picked rooms that were once active meeting points for people. … By listening to the silence of the four radiating spaces he aims to unlock a fragment of the time existing inside the zone. … …In each room he made a recording of 10 minutes and then played the recording back into the room, recording it again. This process was repeated up to ten times. As the layers got denser, each room slowly began to unfold a drone with various overtones." Kaže laka meta za sprdatore :DD Mora poslusam ovo... snimicu nekad field recording svojih jaja, pa cu da ih snimam kako im pustam da slusaju taj recording, i tako u nedogled, i tako u nedogled Jacob Kirkegaard is a sound artist born in 1975. in Denmark. Ne pise musician. Quote
Demon Seed Posted February 22, 2019 Author Report Posted February 22, 2019 3 hours ago, Demon Seed said: snimicu nekad field recording svojih jaja, pa cu da ih snimam kako im pustam da slusaju taj recording, i tako u nedogled, i tako u nedogled Imam i ime fenomenalno, behold TESTICULAR AUDIO RECURSION Quote
Kumodraski Vo Posted February 22, 2019 Report Posted February 22, 2019 Striko jos nisi naucio da pejstujes tekst.. Quote
Demon Seed Posted February 22, 2019 Author Report Posted February 22, 2019 Sestriće, sa mobilnog pejstujem, a bole me kurc da instaliram tapatalk... Tebe kako služi na mobitelu yum? Quote
Kumodraski Vo Posted February 22, 2019 Report Posted February 22, 2019 Norvezani https://duplicaterecords.bandcamp.com/album/everything-is-pared-down-minimal-expectations https://yadi.sk/d/q_kg6xWZXvuVYw Quote
azal Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 mislim da mogu svi ostali albumi da ga duvaju ove godine Quote
azal Posted April 2, 2019 Report Posted April 2, 2019 ceo album sa strimuje https://www.loudersound.com/features/oranssi-pazuzu-and-dark-buddha-rising-join-forces-for-an-exhilarating-cosmic-rite Quote
HeLLsarma Posted April 2, 2019 Report Posted April 2, 2019 Ima ceo album na Soulseeku, doduse 256 kbps Quote
HeLLsarma Posted April 2, 2019 Report Posted April 2, 2019 Ovo i Jerusalem su mi hit ove godine! Quote
Haos sam ja Posted February 7, 2020 Report Posted February 7, 2020 Auu, april će biti paklen sa novim izdanjima. Quote
Talvi Posted February 18, 2020 Report Posted February 18, 2020 slušao neko ovo? http://ploughshare.bandcamp.com/album/tellurian-insurgency Quote
Talvi Posted April 21, 2020 Report Posted April 21, 2020 sviđa mi se novi Oranssi, kao soundtrack za neki Eraserhead ili tako neki sjebani matori film, malkice pomešan sa 80s Laibach mrakom (ne mislim baš stilski na Laibach fazon nego takav vajb otprilike) Quote
kuruz Posted April 21, 2020 Report Posted April 21, 2020 meni dosadan zvuči kao neki predug intro, sa pomalo muzike tu i tamo Quote
VoivodBG Posted April 21, 2020 Report Posted April 21, 2020 Kao i prethodni album bez greške. ovaj album ima do sada najmanje distorzije i poseduje taj odličan vajb jam i psychedelic bendova sa kraja 60 i 70tih. Definitivno bend koji se mora jednom pogledati uživo. Quote
azal Posted April 21, 2020 Report Posted April 21, 2020 Fenomenalan album. Pored vokala i everlasting blasta na poslednjoj pesmi moze se reci da nema ovde black metala, mada ga i jedva bilo na proslom. Sve vise prog i kraut zvukova ulazi u pricu i sve bolje koriste taj vokabular. Klavijature su neverovatne na ovom albumu, lik odlucio da pusti muda sa Waste of Space i od tad bas jebe vise neko bilo ko u bendu. Ali najveci utisak mi je koliko su usvirani, koliko su im prirodnije tranzicije izmedju delova, kako znaju da odmere koliko da ponavljaju delove, kako da ih grade, sta da dodaju i kad, itd. Cuje se da skoro 15 godina sviraju zajedno. Brukica album. Najbolji bend. Quote
oʞɾoƃ Posted April 22, 2020 Report Posted April 22, 2020 Meni ipak blagi podbačaj posle nemoguće dobre Varahtelije, fali mi hitičnih deonica nekako. Quote
Talvi Posted April 22, 2020 Report Posted April 22, 2020 pošto sam ostavio novu pesmu na grčku temu, aj ovo ću ovde veliki carevi Quote
Haos sam ja Posted April 23, 2020 Report Posted April 23, 2020 Nisam ni ja oduševljen novim OP albumom, al opet nikad me nisu oni ni hvatali na prvu, tek sa mnogo preslušavanja sam zavoleo i prethodne radove. Klavijature ovde vode glavnu reč, gitare su zakopane duboko i tek tu i tamo daju znakove postojanja. Baš taj black metal inkorporiran u ovu kraut rock osnovu im je davao šmek, sad bez bm to je nekako običan krautrock / psychedelic rock sa gadnim vokalom. Mislim da ako su već krenuli skroz ovim vijugavim acid putevima, ovo će za njih biti tranzicijski album i da tek u budućnosti možemo da očekujemo bombe, ovo mi je sve nekako nekonkretno, baš soundtrack-asto, vožnja kroz prašumu al sa ispumpanim gumama. Slušaću još dosta puta. Quote
Recommended Posts