vudun Posted October 30, 2017 Report Posted October 30, 2017 (edited) опис жива истина. никад није касно да се мисли страсно. Edited October 30, 2017 by vudun Quote
Miilos Posted October 30, 2017 Report Posted October 30, 2017 Valjda se ovo uklapa ovde. Čudan bend i najbolji zvuk gitare ikad. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted October 30, 2017 Report Posted October 30, 2017 uf kakva je to albumcina Quote
Miilos Posted October 30, 2017 Report Posted October 30, 2017 Jel si ih gledao uživo? Retko kad puštam koncerte, i ovo sam pustio s namerom da ugasim posle pola minuta, a odgledao sam celo u cugu kao omađijan. Quote
Demon Seed Posted October 30, 2017 Author Report Posted October 30, 2017 Too momci, sipUjte I dobrodoso Vudune Quote
obsessed by cruelty Posted October 30, 2017 Report Posted October 30, 2017 Jel si ih gledao uživo? Retko kad puštam koncerte, i ovo sam pustio s namerom da ugasim posle pola minuta, a odgledao sam celo u cugu kao omađijan. jok, gledam sad prvi put, ladno sva ova ludila sa jednom gitarom a stvarno ima neki bas specifican zvuk, cini mi se da sve svira kroz neki octaver i album sam (kao i sam bend) prvi put cuo na tvoju preporuku, ako se ne varam, top lista za 2014. Quote
Miilos Posted October 30, 2017 Report Posted October 30, 2017 Slušam album redovno još od tad. I dalje me oduševljava. Čini mi se da je prošao prilično nezapaženo s obzirom koliko je muzika originalna i fenomenalna, ono stvarno treba čovek da bude genije da izmisli sva ona ludila na gitari. Drago mi je da ih još neko sluša. Ja nikad nisam bio u fazonu da izbacujem i preporučujem neke "nikad čuo" bendove da bi glumio neko ludilo, već samo ono što mislim da je najbolje od najboljeg i što ću verovatno da slušam dok sam živ. E sad, to što ljudi svašta slušaju, a ovakvi bendovi prolaze nezapaženo, to nije moj problem. E da, pade mu napamet i ovaj demo, izašlo je samo na kaseti, imao sam sreće i da je nađem jeftino. Evo sve tri pesme, 2 su black metal, ludo k'o struja, i jedna je instumental, jedan on najboljih koje sam čuo, bez preterivanja. Dosta od mene za danas. 1 Quote
vudun Posted October 31, 2017 Report Posted October 31, 2017 (edited) Јебем ли га, никада нисам нешто волео блекчину, били су ми слушљиви и инспиративни само Батори, Дарктрон и тако то, али слободно качите ове скривене бисере. Ионако се спремам да кољем комшију за следећи викенд... Или можда не... Зависи.... Edited October 31, 2017 by vudun 2 Quote
Demon Seed Posted November 1, 2017 Author Report Posted November 1, 2017 Aeae samo udri, ides lepo dalje od Batory i Darktrona, De Mysteriis Dom Sathanas, prva dva Emperora, pa lagana tranzicija na Ved Buens Ende - Written in Waters pa razladis s trecim Emperorom Ove pre toga moz sečeš sa Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Triumphant. Drugi i treci Marduk obavezno Onda udaris na melodiku, malo prvi Dark Funeral, malo prva dva Dissectiona Bog da te vidi Za ubivanje komsije sa kocom sto prije mozes Burzum Quote
HUMAN Posted November 2, 2017 Report Posted November 2, 2017 Jel si ih gledao uživo? Retko kad puštam koncerte, i ovo sam pustio s namerom da ugasim posle pola minuta, a odgledao sam celo u cugu kao omađijan. http://www.youtube.com/watch?v=mlO4jv_j7TQ Ne bi im kljunovi otpali da se malo mrdnu Ček ček, evo ga.. a ne, samo je ožedneo Quote
Demon Seed Posted November 12, 2017 Author Report Posted November 12, 2017 Ovo je boles', hvala, nisam ocekivao da je od pre 20 godina xD Da su gitare malo glasnije umiksane (ali ne mari jer bas rastura ), i malkice udavi ona od 15 min gde recituje, to su mi jedine "zamerke" Quote
Miilos Posted November 19, 2017 Report Posted November 19, 2017 (edited) Besplatno na bandcampu. Ko voli Ved Buens Ende... https://whirling.ban...eless-phenomena Edited November 19, 2017 by Miilos 1 Quote
Kumodraski Vo Posted November 22, 2017 Report Posted November 22, 2017 astralne psihodelicne zafrkancije 2 Quote
Phallusifer Posted November 22, 2017 Report Posted November 22, 2017 Ovo je urnebesno dobro Nisam siguran koliko se uklapa u topic, al' posto je iscaseno i sjajno https://mamaleek.bandcamp.com/ 1 Quote
Kumodraski Vo Posted November 22, 2017 Report Posted November 22, 2017 Ovo je urnebesno dobro Nisam siguran koliko se uklapa u topic, al' posto je iscaseno i sjajno https://mamaleek.bandcamp.com/ Slusao sam album Kurdaitcha, bas kao neki new wave bm, keva je album.. Quote
Phallusifer Posted November 22, 2017 Report Posted November 22, 2017 jel bilo ovo na temi? http://www.youtube.com/watch?v=SjXnESBAMq4 Bilo je ranije negde na forumu, dobar reminder, ne bi se setio sam da pustim sto godina. A strava grind black metal pumpanje. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted November 22, 2017 Report Posted November 22, 2017 bilo ranije, sva 3 puta preporučio azal Quote
Demon Seed Posted November 22, 2017 Author Report Posted November 22, 2017 Nema veze, ako nije bilo na temi, trpajte, konsultujem je redovno Quote
Demon Seed Posted January 30, 2018 Author Report Posted January 30, 2018 Ladno nema Choronzon - In My Own Lifeblood I Exult to Float na youtubeu, kakav kvlt Je l' slušao neko? Ae trk na slsk, ko voli ono nabrojano, baš me interesuje kako vam se čini Quote
Demon Seed Posted July 24, 2018 Author Report Posted July 24, 2018 Dajte nekog ko meša bm i hip hop, kao Diapsiquir Quote
Recommended Posts