Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

опис жива истина.

никад није касно да се мисли страсно.

Edited by vudun
Posted

Jel si ih gledao uživo? Retko kad puštam koncerte, i ovo sam pustio s namerom da ugasim posle pola minuta, a odgledao sam celo u cugu kao omađijan.

jok, gledam sad prvi put, ladno sva ova ludila sa jednom gitarom

a stvarno ima neki bas specifican zvuk, cini mi se da sve svira kroz neki octaver

i album sam (kao i sam bend) prvi put cuo na tvoju preporuku, ako se ne varam, top lista za 2014.

Posted

Slušam album redovno još od tad. I dalje me oduševljava. Čini mi se da je prošao prilično nezapaženo s obzirom koliko je muzika originalna i fenomenalna, ono stvarno treba čovek da bude genije da izmisli sva ona ludila na gitari. Drago mi je da ih još neko sluša. Ja nikad nisam bio u fazonu da izbacujem i preporučujem neke "nikad čuo" bendove da bi glumio neko ludilo, već samo ono što mislim da je najbolje od najboljeg i što ću verovatno da slušam dok sam živ. E sad, to što ljudi svašta slušaju, a ovakvi bendovi prolaze nezapaženo, to nije moj problem.

E da, pade mu napamet i ovaj demo, izašlo je samo na kaseti, imao sam sreće i da je nađem jeftino. Evo sve tri pesme, 2 su black metal, ludo k'o struja, i jedna je instumental, jedan on najboljih koje sam čuo, bez preterivanja. Dosta od mene za danas. :)

• Upvote 1
Posted (edited)

Јебем ли га, никада нисам нешто волео блекчину, били су ми слушљиви и инспиративни само Батори, Дарктрон и тако то, али слободно качите ове скривене бисере.

Ионако се спремам да кољем комшију за следећи викенд... Или можда не... Зависи....

Edited by vudun
  • Upvote 2
Posted

Aeae samo udri, ides lepo dalje od Batory i Darktrona, De Mysteriis Dom Sathanas, prva dva Emperora, pa lagana tranzicija na Ved Buens Ende - Written in Waters pa razladis s trecim Emperorom

Ove pre toga moz sečeš sa Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Triumphant.

Drugi i treci Marduk obavezno :D

Onda udaris na melodiku, malo prvi Dark Funeral, malo prva dva Dissectiona

Bog da te vidi

Za ubivanje komsije sa kocom sto prije mozes Burzum

• 2 weeks later...
Posted

Ovo je boles', hvala, nisam ocekivao da je od pre 20 godina xD

Da su gitare malo glasnije umiksane (ali ne mari jer bas rastura :D), i malkice udavi ona od 15 min gde recituje, to su mi jedine "zamerke"

• 2 months later...
Posted

Ladno nema Choronzon - In My Own Lifeblood I Exult to Float na youtubeu, kakav kvlt

Je l' slušao neko? Ae trk na slsk, ko voli ono nabrojano, baš me interesuje kako vam se čini

• 5 months later...