obsessed by cruelty Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 (edited) to nisam komentarisao jer nisam nadrkani striko tip (bar ne na forumu) al mi smeće brt jbg za ostale muzike bih se često složio I Peruzzi, jeb'o ga ja. Ništa lošiji od Bufona. Evo, slaže se i subotički Frančesko Toldo. e da, meni Peruci bio car isto, onako mali nabiven mudonja bedara što sam imao prilike da ga pratim samo u Laciju Edited July 8, 2018 by obsessed by cruelty
Demon Seed Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 to nisam komentarisao jer nisam nadrkani striko tip (bar ne na forumu) al mi smeće brt jbg za ostale muzike bih se često složio Vazno je da postoji druga recenica koja navodi na preispitivanje prve <3
kuruz Posted July 8, 2018 Author Report Posted July 8, 2018 uh šta bi tek bilo da se Sveto rimsko carstvo nije raspalo
Demon Seed Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 Uh, šta bi tek bilo brt da se Pangea nije razdvojila, ako me razumeš
Talvi Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 šta ko misli o njima na stranu ali najbolja himna je Hatikva, poz
kuruz Posted July 8, 2018 Author Report Posted July 8, 2018 meh, meni zvuči kao nešto što se peva uz tamburicu ruska je grandiozna, to se traži 1
Demon Seed Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 Ne volim ove himne sa integrisanom tugicom i patetikom, a to vazda kod tih naroda sto su prosli svasta tebra Najbolji je arogantni grandiozni energicni vajb, Mad Grandiose Blood friends. Moze tema za himne, ae da ne serem vise ovde, nego aj jos malo kad i Kuki ponavlja isti post dok se neko ne nasmeje na foricu 1
kuruz Posted July 8, 2018 Author Report Posted July 8, 2018 što jes jes, al sssr verzija, to mi svira na mobu i ta je klasa isto važi i za Hej, Sloveni
Jevrosima Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 Meni pompezna,a bez pravog klimaksa Evo jedne sličnog tipa, meni bolje
kuruz Posted July 8, 2018 Author Report Posted July 8, 2018 aha, zaboravih da sam već napisao isto na prošloj strani nema veze, valja reći uvek kad neko pominje te formacije
Мајор Гашпар Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 elem http://www.alo.rs/sport/mondijal-2018/hrvatski-fudbaleri-slavili-uz-nacisticke-pozdrave/174363/vest Osecam se sjajno.
Koroviev Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 Kakva pičketina i balkanski picopevac moraš da budeš, pa da posvetiš krvatsku pobedu Ukrajini? http://rs.n1info.com/a402273/Sport-Klub/Fudbal/Opet-politika-Hrvati-pobedu-posvetili-Ukrajini.html Pa što je ne posvetiste pre utakmice, debili degenerični, jebem vas u usta škrbava. 1
B@K@ Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 Tačno povremeno osetim uticaj tog debilnog autodestruktivnog naopako-hrišćanski-pomirljivog genetskog koda koji mi je utkan u srpsko biće i svako malo mi Hrvati budu simpatični i osetim neku naklonost. Pa se onda šalim da su od svih Srba najgori Hrvati. A onda se osvestim, kao prase pred Božić, i shvatim da verojatno ti osjeti nisu uzajamni, kao što nikad nisu bili, a nikad i neće. 1 1
kuruz Posted July 8, 2018 Author Report Posted July 8, 2018 zaslužio si da učestvuješ u heksbolu posle
Мајор Гашпар Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 Igrao bih, zasto da ne. Kad je mogao Kujtim Salja za Hrvatsku, mogu i ja sa Batom. Mozda banem da ispratim kako igrate. Znas da me mrzi da se jurim oko toga. Nema drazi otkad nema Blagoja, majstora zabijanja.
Demon Seed Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 Neugodno mu je da se igra s vama, kada ga vredjate.
kuruz Posted July 8, 2018 Author Report Posted July 8, 2018 (edited) nismo mi krivi što se on plaši Edited July 8, 2018 by Underkuruz
Recommended Posts