kuruz Posted April 26, 2018 Author Report Posted April 26, 2018 https://www.rt.com/sport/425133-2018-fifa-world-cup-50-days-stadiums-russia/ gotovi stadioni
Vic Rattlehead Posted May 4, 2018 Report Posted May 4, 2018 Ovo je sramota, jebeni Bjelogrlić i Pukni, zoro. Fuj. 1
darkonet Posted May 4, 2018 Report Posted May 4, 2018 HAHAHAH nigde Baneta Ivanovica koja smo mi govna 2
Мајор Гашпар Posted May 4, 2018 Report Posted May 4, 2018 (edited) Бог Сида Торцида Edited May 4, 2018 by Мајор Гашпар
Џејсон Њустед Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Gazdarica iz firme dobila u McDonaldsu put u Rusiju! Jbt sreću . . .
obsessed by cruelty Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 moj drugar takođe, na NIS pumpi izvukao, vodi brata u Moskvu na utakmicu protiv Brazila čovek ne zna 3 igrača da nabroji, a vala ni brat mu 2
kuruz Posted May 6, 2018 Author Report Posted May 6, 2018 pre 12 godina u Žitištu jedan lik iseče drugog flašom u tuči dok je čekao suđenje, dobije od Jelen piva put u Gelzenkirhen na utakmicu naših i odmagli vratio se posle nekoliko godina, nije znao šta više tamo da radi 1
Мајор Гашпар Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Kakva je to sreca da dobijes put u Rusiju? Поштен човек би одбио. 2
Demon Seed Posted May 7, 2018 Report Posted May 7, 2018 Ja ne bih isao u Rusiju ni na placen pun pansion... Moz li to da se proda ako se osvoji? pre 12 godina u Žitištu jedan lik iseče drugog flašom u tuči dok je čekao suđenje, dobije od Jelen piva put u Gelzenkirhen na utakmicu naših i odmagli vratio se posle nekoliko godina, nije znao šta više tamo da radi Nadam se da je isao u zoo vrt, brt Gelzenkirhen ima strava zoo Naravno, slucaj zastareo u medjuvremenu?
truliandedzombileš! Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 (edited) Ovo je sramota, jebeni Bjelogrlić i Pukni, zoro. Fuj. svršavao si kacu glupi cigani pevali to na utakmici protiv ludogoreca što je za pet puta veći blam od ovoga Edited May 13, 2018 by truliandedzombileš! 1
obsessed by cruelty Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 najjače, pevali naši pukni zoro u balkanskim ratovima i prvom svetskom eee matori emocija nema tu šta pukni zoro napisana 2010.
obsessed by cruelty Posted May 15, 2018 Report Posted May 15, 2018 evo su (uglavnom širi) spiskovi za sad, neki će objaviti ovih dana, samo su naši odlučili da ne objavljuju uopšte pred skraćivanje https://en.wikipedia.org/wiki/2018_FIFA_World_Cup_squads 2014. godina, Meksiko objavljuje spisak, ja vidim Rafa Markez, ne seri da još igra kakav car 2018. godina, Meksiko objavljuje spisak...
obsessed by cruelty Posted May 18, 2018 Report Posted May 18, 2018 https://www.kurir.rs/sport/huawei-put-u-moskvu/3051365/otkrivamo-spisak-srbije-za-mundijal-evo-ko-je-otpao-a-ko-je-tajni-dzoker evo Kurir otkriva dobro: ima Milenkovića loše: ima Nikole Maksimovića, Grujića i Radonjića, nema Luke Jovića, Fejse, pa i Pejčinovića, Nemanje Maksimovića, Sulejmanija...
kuruz Posted May 18, 2018 Author Report Posted May 18, 2018 Pejčinović imao odličnu sezonu, al zabole ova govna za to
Vic Rattlehead Posted May 18, 2018 Report Posted May 18, 2018 svršavao si kacu glupi cigani pevali to na utakmici protiv ludogoreca što je za pet puta veći blam od ovoga Ne znam odakle ti to, tada me je bilo još više sramota.
obsessed by cruelty Posted May 24, 2018 Report Posted May 24, 2018 Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Aleksandar Jovanović, Marko Dmitrović Odbrana: Aleksandar Kolarov, Antonio Rukavina, Milan Rodić, Branislav Ivanović, Uroš Spajić, Miloš Veljković, Duško Tošić, Matija Nastasić, Nikola Milenković Vezni red: Nemanja Matić, Luka Milivojević, Marko Grujić, Nemanja Maksimović, Dušan Tadić, Andija Živković, Mijat Gaćinović,Filip Kostić, Nemanja Radonjić, Sergej Milinković -Savić, Adem Ljajić Napad: Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović, Luka Jović još četvorica otpadaju
KazimKazim Posted May 24, 2018 Report Posted May 24, 2018 Manje vise ocekivano, Maksimovic stoper e izgleda dogovoren za neki masan ugovor dje god, pa nema potrebe da kvari timsku hemiu i nista manje igru Reko bih da ispadau - Jovic/Radonjic/Rodic/Jovanovic
Recommended Posts