Jump to content

Svetsko prvenstvo u fudbalu - Rusija, 2018. godine

Recommended Posts

Posted

ne bre čoveče

tviter grobari su opsednuti krađama u korist Zvezde, pa zbog toga navijaju protiv reprezentacije, na to mislim

Posted

Najbolji fudbaler svih vremena... i uz Maminja najgotivnija pojava u svetu fudbala. Ever. Period - što bi rekli izvorni Anglosaksonci.

• Upvote 2
Posted

Последње што признајем кад је репрезентација у питању је она коју је водио Сантрач 1998. + она коју је водио Бошков.

Све после тога је један брлог.

i te repstacije su bile brlog ko i ove, možda i veći.

samo sa mnogo boljim igračima

• Upvote 1
Posted

Ta što je vodio Boškov zanavijek se urezala u srca nizozemskih fanova. A u hitnim pomoćima širom Matice Srpske su joj jebali majku krvavu.

Posted

Hahaha uvek se setim price jednog lika iz kladionice posle te utakmice protiv Holandije

Ja jedini patriotski odigrao 2-3 a svi 5+

Svi uzese pare a ja jedini ostao suva kurca i mokrih opanaka :-)

Posted

A Boškov kaže hrvatskom moderatoru na pres konferenciji posle utakmice u Zagrebu, zvoni mu mobilni: "De javi se tamo, kaži da nisam tu."

Posted

Sve je počelo pitanjem: "Kako komentarišete izjavu Denisa Berkampa da će Nizozemska pobediti 5-0?" Boškov: "Dobro nije rekao 6-0."

Santrač, nakon poraza od Nizozemske, na pitanje koji će mu kurac Brnović u timu: "Brnović igra dobro bez lopte."

• Upvote 2
Posted

braca Brnovic su najveca fudbalska enigma nase repstacije ikada

Suština postojanja Brnovića na ovom svetu sadržana je u ovom, tragičnom času, 1:43, gospodo, pa kom ne pozli:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...