lemmy sixx Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 Pa nase...moje i kokijeve. Nisi lud da bas toliko javno navijas za one cijima tvoje srce zaista pripada.
Koroviev Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 Koroviev cisti Majorov kopiket. Ili je to Majorov lazni nalog na kome navija za nase. Sranja s identitetima, to je.
obsessed by cruelty Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 nije trebalo Sampaoliju ovo brukanje.. šteta, odličan je za te neke manje ekipe, odlično je počeo u Sevilji, o Čileu i da ne pričam..
lemmy sixx Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 (edited) Sranja s identitetima, to je. Sranja sa artificijelnim onlajn identitetima. Neki stariji clanovi yumetala bi to jednostavno nazvali zabuna per multa. Edited June 27, 2018 by lemmy sixx
Koroviev Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 Sranja sa artificijelnim onlajn identitetima. Neki stariji clanovi yumetala bi to jednostavno nazvali zabuna per multa. Šta ćeš...
kuruz Posted June 27, 2018 Author Report Posted June 27, 2018 preispitaćemo da li u iskaznici može da mu stoji da je stub 1
lemmy sixx Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 nije trebalo Sampaoliju ovo brukanje.. šteta, odličan je za te neke manje ekipe, odlično je počeo u Sevilji, o Čileu i da ne pričam.. Aman ljudi, Argentina sem napada nema nista. Totalna prosekcina od ekipe. Pa mi imamo sredinu terena bolju od njih. Njima prvu postavu igraju Bilja, Banega, Pavon i slicni indijanci. O odbrani da ne pricamo, to je nevidjeni skup amatercina.
obsessed by cruelty Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 ma, jasno je da su im ostale linije tima kurton u odnosu na napad, ali opet.. pritisak, ipak je Argentina ime, pravio se taj neki hajp pred prvenstvo upravo zbog dubine u napadu + imaš Mesija u ekipi. ja sam baš cenio da Sampaoli može da izvuče maksimum iz onakve sredine i odbrane, ono ispade potpuno kontra da ne spominjem to što zbog Mesijevih kompleksa jedan Dibala ne može ni da primiriše postavi pa igraju kojekakve Meze i Enco Perezi
Jevrosima Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 Nisu bili ništa bolji ni na prošlom po imenima, problem je što je Maskerano propao a i Di Marija nije ni blizu formi od pre 4 godine
lemmy sixx Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 Za Maskerana i Di Mariju si u pravu (pogotovo Maskerana, on im bio najbolji igrac na prvenstvu)...ali Demikelis, Zabaleta i Garaj su doktori nauka za ove indijance u odbrani.
obsessed by cruelty Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 to svakako, Maskerano je odigrao turnir života a šbbkbb da se Di Maria nije povredio i ovo za odbranu stoji, tad im je levo igrao Roho (isto imao jako dobar turnir), desno Zabaleta a sad Taljafiko i Merkado lol
kuruz Posted June 27, 2018 Author Report Posted June 27, 2018 Zabaleta sad sedi u studiju sa Linekerom, Ferdinandom, Lampardom i Drogbom inače, iznenadih se sinoć kad je Mijaljević rekao da je iz Beograda komentariše izgleda da je samo Stojanović tamo od komentatora, plus 2-3 novinara RTS-a
Мајор Гашпар Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 И они боље да нису. Јуче укључење за Дневник, испали две речи и пуче веза. Као да је 2008.
obsessed by cruelty Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 i ja sam mislio na startu, ali tokom prve naše utakmice sa Kostarikom, kad su bili oni prekidi sa Acom, čini mi se da je komentarisao Krivokapić, baš je rekao da prenosi iz studija Mijaljević rekao sinoć da je 2010. prenosio iz J. Afrike, ja sam nešto ubeđen da su i Gojka slali tad hvala bogu pa će od sledećeg EP SK da preuzme prenose takmičenja (ako se ne varam)
kuruz Posted June 27, 2018 Author Report Posted June 27, 2018 ma kurac, jebo SK tamo samo Andrijašević valja
Мајор Гашпар Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 Jedino ako RTS odustane. Prednost uvek imaju nacionalne televizije. Lovu sad imaju.
obsessed by cruelty Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zbogom-rts-u-kvalifikacije-liga-nacija-i-euro-2020-na-sportklubu/279347 SBB-ov sportski kanal kupio je ekskluzivna prava na prenose kvalifikacionih mečeva za Evropsko prvenstvo 2020, Mundijal 2022, Ligu nacija 2018/2019 i 2020/2021 i kao krunski dragulj: sam Euro 2020. godine! hm, možda do tad srede i prava za sledeće SP meni su svakako bolji sa SK-a nego ovaj trio fantastiko Krivokapić, Matić, Mijaljević. Aca je za njih Marv Albert doduše kikseva i tamo, onaj ćelavi, Kovačić itd
Мајор Гашпар Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 Можда се односи на мечеве наше репрезентације. Не бих волео да купе ни они ни Арена. Иначе... https://www.kurir.rs/mundijal-2018/3075653/ziva-ponovo-sokirao-cilj-nasih-fudbalera-je-da-dodju-u-beograd-da-vide-ove-starlete-za-pobedu-na-brazilom-potrebne-motke-video?ref=fbkurir
obsessed by cruelty Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 ako se ne varam, ovi slepci sa RTSa nisu ni imali emisiju pred meč sa Švajcarcima, išla Slagalica najopuštenije
kuruz Posted June 27, 2018 Author Report Posted June 27, 2018 Tek da istaknemo, Sportklub je postao vlasnik TV prava za prenose utakmica pomenutih takmičenja i u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji! izbiće neredi ako ne budu prenosile nacionalne televizije ne volim SK, Arena mi je mnogo milija
lemmy sixx Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 Можда се односи на мечеве наше репрезентације. Не бих волео да купе ни они ни Арена. A sto to tebe zabrinjava kada svakako ne pratis nasu repstaciju.
obsessed by cruelty Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 https://www.theplayerstribune.com/en-us/articles/aleksandar-kolarov-serbia-the-nights-the-earth-would-shake Coa kapiten za players' tribune
Recommended Posts