Мајор Гашпар Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 Tanko Hrvati igraju veceras. Lose brane prekide, skok ocaj.
kuruz Posted July 1, 2018 Author Report Posted July 1, 2018 k'o što rekoh pobedili Nigeriju slučajnim golom i glupim penalom, Island koji je kanta i raspalu Argentinu posle nerealne greške golmana ništa specijalno ne igraju, slični su nama, iako imaju mnogo bolji vezni red nadam se da me neće demantovati u produžecima
Мајор Гашпар Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 Nigerija im nije napravila sansu. Razbili Argentinu. Sa rezervama protiv Islanda.
kuruz Posted July 1, 2018 Author Report Posted July 1, 2018 nisu ni oni Nigeriji pre tog besmislenog prvog gola razbili kad se Argentina otvorila posle idiotskog gola, pošto su joj odbrana i sredina jezivi Island neću ni da komentarišem
Мајор Гашпар Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 A jbg, nasao bi zamerku i da su sve po 5:0 dobili. Znam te pusko... Danci fizicki spremniji.
kuruz Posted July 1, 2018 Author Report Posted July 1, 2018 ma nema to veze sa tim na šta misliš divim se njihovim centralnim igračima i voleo bih da bar jednog vidim u Junajtedu umesto one bagre uopšte me nisu ubedili da su kadri za visok plasman i to se potvrđuje i na ovoj utakmici
Мајор Гашпар Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 Kakva lopta Modrica. Za ovo i crveni treba ako je bio penal.
Мајор Гашпар Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 Luka crna muka. Penal u rangu Srdjana Radonjica. 1
KazimKazim Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 Rebic kao usporen snimak, 3x e mogao da sutne, da se useta u gol, dozvoli da ga coek sa ledza potkaci
KazimKazim Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 Subasic strasne predispozicie...delue kao da lopta nema prostora da prodze koliko se rasiri + raspon ruku
obsessed by cruelty Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 divljaju hrvatine po ulicama, deru se, sviraju kolima, ispuštaju nekakve majmunske krike, ja krenuo da pijem od muke... 3
vudun Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 Lupi petama, reci evo sve za Hrvatsku, poljubim zastavu i pustim suzu neku iskrenu Reci evo sve za Hrvatsku! Priznajem, vratar danske momčadi podseća na oca, simapatičan je to mladić, ali jedan Šmajhel ne čini proljeće. Moša! Uh uh, odoh ja sada duboko u noć, rakijati i prvog SNSrbina na ulici priklati. 8
darkonet Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 koliko je bilo lepo sinoc videti P. Smajhela kako bodri sina i repstaciju cenim da ce rusi dobiti iako bi najbolje bilo da prodju komsije i ovo je klasa odbranjen penal, kakav raspon ima Subasa jebo ga pas
Recommended Posts