soul wandering Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 je l ovo the best of lista ili lista svih albuma iz 2017. koje sam preslusao? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 pa, ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Juče si čuo The Stone i već ti je najbolji, Vic Rattlehead preslušao samo jedan album, ovaj gore pravi haos sa listama... Podrška. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 pa prvi u konkurenciji tačno 3 blek albuma koje sam čuo ove godine, ako ne ni toliko svagda pred sobom dobrokesa vidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinkler666 Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Paradise lost-Medusa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Kao sto rekoh, nabrojani su albumi koji su mi se nedvosmisleno jako svideli, bez nekog redosleda. Ima sigurno jos dosta toga sto sam propustio i sto tek treba preslusati. Bilo je naravno i dosta djubreta. Racuni se svode 31.12. Pusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Dajte najgore albume ostalo me ne zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 (edited) Dajte najgore albume ostalo me ne zanima ^ Edited December 8, 2017 by Demon Seed 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Dajte najgore albume сатирикон брт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Wolves in the Throne Room - Thrice Woven - najbolji album. Odmah posle, rame uz rame idu i: The Ruins of Beverast - Exuvia Akercocke - Rennaissance in Extremis Ne znam zasto ljudi uglavnom kukaju, ova godina je bila sjajna kad je death metal u pitanju. Evo i ostatka sta se bas slusalo ove godine (abecedno): Artificial Brain - Infrared Horizon Dying Fetus - Wrong One to Fuck With God Dethroned - The World Ablaze Immolation - Atonement Incantation - Profane Nexus Kreator - Gods of Violence Mastodon - Emperor of Sand Morbid Angel - Kingdoms Disdained Morfin - Consumed By Evil Obituary - Obituary Rude - Remnants... Solstafir - Berdreyminn Suffocation - ...Of The Dark Light Vampire - With Primeval Force Venenum - Trance Of Death Vulture Industries - Stranger Times Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 ladno sam zaboravio venenum, najbolji death metal koji sam čuo ove godine. i onaj cadaveric fumes mi je isto dosta dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Улверов ЕП, Канибали и Елдер. LEPROUS - malina Ма иди бегај. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 1.Aosoth - V - The Inside Scriptures 2.Whoredom Rife - Dommedagskvad 3.The Ruins Of Beverast - Exuvia 4.The Ominous Circle - Appaling Ascension 5.Inferno - Gnosis Kardias 6.Rebirth Of Nefast - Tabernaculum 7.Immolation - Antonement 8.Oculus - The Apostate Of Light 9.Asagraum - Protestas Magicum Diaboli 10.Ekpyrosis - Asphyxiating Devotion (EP)-ovi: 1.Medico Peste - Herzogian Darkness 2.Aversio Humanitatis - Longing For The Untold 3.Fides Inversa - Rite Of Inverse Incarnation 4.Muka - Sveta Stoka 5.Devouring Star - Antihedron 6.Cruciamentum - Paradise Envenomed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 ^ Ma ti ocigledno vise volis da ljulja nego da zulja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 1. veil of maya - false idol 2. trivium - the sin and the sentence 3. leprous - malina 4. nie baš metal, ali zeta - zeta 5. mastodon - emperor+cdp 6. the night flight orchestra - amber galactic honorable mention: organized chaos - divulgence, samo jer je tek izašao, ušuškao bi se negde u sredinu verovatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Ma ti ocigledno vise volis da ljulja nego da zulja.. Bez sisu ne razgovaram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Meni ova godina prilično jaka, pogotovo što je DM ponovo na pravom koloseku u odnosu na poslednjih 5-6 godina, uvek je dobro čuti pristojne albume starih legendi, kao i neke nove nade ovog žanra. Bilo je tu i podbačaja (vader, sinister, obituary, kreator), nema šta konkretno ni njima da se zameri (u smislu da su drastično menjali stil), ali se jednostavno dave u prosečnosti. Top Ten : 1. Rude - Remnants... 2. Morbid Angel - Kingdoms Disdained 3. Incantation - Profane Nexus 4. Narcotic Wasteland - Delirium Tremens 5. Degial - Predator Reign 6. Venenum - Trance of Death 7. Suffocation - ...of the Dark Light 8. Wode - Servants of the Countercosmos 9. Power Trip - Nightmare Logic 10. Immolation - Atonement Honorable mention : Temple of Void - Lords of Death Lock Up - Demonization Iced Earth - Incorruptible Fen - Winter Maze of Sothoth - Soul Demise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 P.S. Bilo bi nepošteno ne pomenuti i odlična izdanja naših bendova The Stone i Infest, kao i jedan od najboljih doom albuma koje sam čuo u poslednjih xx godina, Age of Damnation izvrsnog novog benda (starih metal manijaka) The Father of Serpents!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 И Бог вози Мерцедес... И ђаво навија за Динамо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Da da, crni bog (Dimonee ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 13, 2017 Report Share Posted December 13, 2017 Kad ce mixtejpovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 18, 2017 Author Report Share Posted December 18, 2017 Prvo lista top 10 nemetal albuma pa cu za koji dan metale poredjati... 10. Wolfbrigade – Run With The Hunted, himnični crust, Kuruz ima pravo, zarazan album. 09. Chelsea Wolfe - Hiss Spun, znatno mi se popravilo mišljenje o Čelsiki otkad sam je video uživo a ovaj album je svojom težinom dosta blizak njenom live nastupu. 08. Converge - The Dusk In Us, nisam neki preteran fan Konvergencije ali ne može da se porekne kvalitet njihove ‘’srce na asfaltu dok krvarim’’ svirke na ovom albumu, ovaj put i lečka razgovetnije. 07. Les Discrets – Prédateurs, Fursy i kompanija odlaze potpuno u zonu bez distorzije ali zadržavaju intimnu atmosferu prva dva uratka. 06. Ulver - Sic Transit Gloria Mundi EP, full album The Assassination Of Julius Caesar mi se malo suviše izgubio u eksperimentalnosti ali EP je prava stvar, čist destilovan 80s seks, da je ceo album takav gde bi nam kraj bio. 05. Soror Dolorosa – Apollo, ambiciozan pravi gothic rock u vremenima kad sam prosto I zaboravio na taj žanr, čak se i metal prošlost članova oseća u tonovima albuma. 04. Steven Wilson - To The Bone, Steva je toliki majstor da može i albume po narudžbini da piše, mada možda ovaj album nema tu mrvu genijalnosti kao prethodnik zbog zadate teme. Doduše zbog veličine back kataloga sve mu se može jer već sad znamo da će sledeći album biti nešto skroz drugo. 03. The moon and the nightspirit – Metanoia, jedan bend za koji niko ne daje jeb izgleda ovuda što svedoči nastup pred bednih 30 duša u Novom Sadu za promociju ovog predivnog neofolk šumskog albuma. 02. The Night Flight Orchestra - Amber Galactic, feel good album godine I to taman izašao u pravo prolećno vreme, Speed i ekipa napravili skok u odnosu na prva dva albuma I odradili jedno sjajno izdanje na kojem je svaka pesma hit. 01. Grave Pleasures – Motherblood, ako je prethodni album na listi feel good ovaj dolazi kao pravi antidot za veselo raspoloženje, idealan soundtrack za apokalipsu. Posle faila na debiju, GP konačno odgovorio istom merom na sad već kultni Climax. Ovo je album koji nema mane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 ''2017. metal spinoff nemetal lista'' 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Ali u stvariiii - GP debi nie fail...bolji od novog, svakako Ulver nie los, samo delue kao da su se 5-6 raspalih kanturina nasli i odradili album...energie bez...dje moe 80's sound da bude ovakva uspavanka, ne ide Produkcia programinga zato o'licna, pa malo vadi fleke...ima i finih refrena - tipa na Rolling Stones pesmi Hundredth - Rare, zato FA-NTAZIA...iako su skoro komplet promenili zvuk, ostalo e tu mrvice melodic hardcore-a...zato su nestvarno uklopili post-punk i shoegaze i dream pop, pravce koe ne bi trebalo da gotivim, ali odje cista rapsodia od zvuka, ne moe coek da odoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 Cloven Hoof - Who mourns the morning star Satan's Hollow - Satan's Hollow Battle Beast - Bringer of pain To su jedini albumi koje sam i cuo ove godine (ustvari, cuo sam i Body Count novi, ali to nije metal...doduse, metal nije ni 90% sranja koje ste ovde ostavili, ali ajde danas je moderno slusati indi rok sa distorzijom i tripovati da je to metal). Prva dva sa liste sam cuo prekjuce...na preporuku Pravdomira Kuruza...koliko je sve otislo u kurac kada Pravde meni preporucuje hevi, kada je Slobo Bloger postao Slobo Indi Roker, kada Lelekara mase rajt vingerskom zastavom, kada Miki Trnava placa doprinose...na svu srec, Bracala ne da vise od 70 kinti na tiket pa je balans tu negde. Album godine: Hardwired...To self Destruct. On bi bio i album sledece godine, ali sledece izlazi Enforcer pa ce mi to biti najbolji album 2018. 3 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts