Demon Seed Posted January 29, 2018 Author Report Posted January 29, 2018 Ja obrnuh prvi Abigor malopre i dobar je bogomi. Još kol'ko čitam, to je 'najnormalniji' album, tako da će da se sluša diskografija izgleda mi Quote
KazimKazim Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Dodao bih i Dekameron i Sakramentum, naturlih Quote
Miilos Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Ja obrnuh prvi Abigor malopre i dobar je bogomi. Još kol'ko čitam, to je 'najnormalniji' album, tako da će da se sluša diskografija izgleda mi Nije valjda da prvi put slušaš Abigor u životu? Tolike godine slušaš black metal, pa mi je čudno. : ) Quote
Demon Seed Posted January 29, 2018 Author Report Posted January 29, 2018 Prolazilo mi je kroz komp, slusao sam nekad davno Channeling, ali se slabo secam, veze neam u sustini kakav je bend, ostalo mi tako grupisano u glavi džumle sa drugim random bm bendovima... Ti si me u poslednje vreme zainteresovao malo da obratim paznju, super mi je sto ga jos nisam otkrio, ako me ceka gozba Quote
obsessed by cruelty Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Abigor mi se baš i čini kao tvoj tip benda, kapiram da će da ti legne samo tako. 2 Quote
HeLLsarma Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Ja sam pre 10 godina slusao onaj album iz 2007, ok mi bilo, ali tad nista posebno. Mada moram i ja da ispravim to. U svim zivim pravcima se krecem i preslusava svasta, ne moze sve odjednom.. Quote
Demon Seed Posted January 29, 2018 Author Report Posted January 29, 2018 Abigor mi se baš i čini kao tvoj tip benda, kapiram da će da ti legne samo tako. <3 Nadam se da oće @Sarma: pa to, uz možda dve pauze od po godinu dana, sve vreme se zatrpavam novom muzikom i opet nisam gomilu važnih i dobrih stvari poslušao, u tome je i lepota, što mogu i s tries godina da otkrivam bendove. Pa Genesis sam 2015. otkrio, bio sam u čudu jedno 3 meseca Quote
Miilos Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Ne verujem šta čitam. To je azbuka, knjigu u šake. Ako treba neka preporuka, tu sam kasnije. Odoh sad da gledam košarku. Nekima od nas je bitnija Zvezda od kvltnih bendova. 1 Quote
Demon Seed Posted January 29, 2018 Author Report Posted January 29, 2018 Uvek ima još azbuke kad je crni metal u pitanju Pa ako bih ti rekao da sam Burzum i Darkthrone prve albume prvi put sad temeljno preslušao, poslo bi me gospodin katiheta na klečanje na kukuruzu. (ne nadaj se Kuruze huehue). Prošlo je to u nekom trenutku kroz plejer i znao sam po nekoliko najbitnijih pesama, ali nie to bilo to (ko što se videlo). Tormentor pre nekoliko meseci prvi put Ostalo sam bio upućen, ako ne računamo ove neke obskurnije demoe i Choronzon Bole me brige, nije me sramota da priznam, što kaže brt Sokrat, ono što znam, znam, ono što ne znam, ne znam, pa će se nauči... Quote
HeLLsarma Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Sto bi te bilo sramota. Jedino ti bude zao sto neke bendove nisi ranije poslusao, kad su bili na vrhuncu snage. Ali i dalje mozes uzivati u tim albumima. Ja sam odavno pustao Streetcleanera, ali sam tek prosle godine poceo da cepam celu Godflesh diskografiju. Ustvari, cuo sam i ep iz 2014 i album. Sad sam zadivljen bendom, istrazujem potpuno. Eto spremio sam i da predjem celokupan Destroyer 666. Desava se to, poslusas jedan album od nekog benda ili nekoliko pesama, bude ti dobro ali ostavis to za neko vreme, zaboravis, ali mu se vratis nekad i otkrijes celokupnu car muzike. 2 Quote
Demon Seed Posted January 29, 2018 Author Report Posted January 29, 2018 I ja sam s Godfleshom još na trećini varenja negde, a Destroyer 666 sam provrteo diskografiju al' mi nije nešto preterano omiljen Quote
HeLLsarma Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Meni je bitno da sam Limbonic Art vrteo jos davno, i nikad mi ne dosadi da se vratim njima. Kakva monstruoznost od benda, steta sto su zadnja dva albuma bas bledunjavi. Quote
kuruz Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 (edited) evo ti zamena za Limbonic Edited January 29, 2018 by Underkuruz 1 Quote
Kumodraski Vo Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 E ok je taj vangrav videcu opet da obrnem.. Nema veze sa limbonicom brt.. Quote
Demon Seed Posted January 29, 2018 Author Report Posted January 29, 2018 i jedni i drugi imaju klavijature? Quote
KazimKazim Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Mozda e Smor iz tridesetpetog plana uticao na njihovo rifovanje 1 2 Quote
Kumodraski Vo Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Ili Merciful Fate aestetikom.. 4 Quote
Demon Seed Posted January 29, 2018 Author Report Posted January 29, 2018 na black metal više utiče neka tamo mass grave aesthetika nego Kiss šminka i dozivanje te devojke đavolske Da ne bude zabune, Mercyful Fate mie odličan! Quote
Grobodan Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Of course there are tons of misinformed kids who think black metal originated on A Blaze in the Northern Sky and that you have to play tremolo riffs over blastbeats and shrieking vocals, but their opinnion is worth nothing. http://blackmetalspirit.blogspot.rs/2018/01/malokarpatan-interview.html Nije cudo sto mu je bend toliko dobar kad je covek tako mudar. Quote
Kumodraski Vo Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 A sto on prica o bm kad ne svira bm 1 Quote
Recommended Posts