HeLLsarma Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Rotting Christ - Non Serviam, Samael - Ceremony Of Opposites, Enslaved - Frost, Behemoth - And The Forest Dreams Eternaly. Nemoj samo Norvezane vecinom. Quote
Demon Seed Posted February 19, 2018 Author Report Posted February 19, 2018 (edited) Frost je na spisku, ostalo nije proslo. A jbg kao i za sve klišee koji se ispostave istinitim, nisu džabe Norvežani institucija na ovom polju Stvarno nisam po regiji diskriminisao Od nacija na tom spisku imam Norvešku, Švedsku, Englesku, Portugal, Austriju, Australiju, Meksiko, Litvaniju i Francusku. U got nuthin on me Behemoth nije ni From the Pagan Vastlands loš al' zamalo na spisak, a Forests bi i mogao ovako gledajući tracklist, lepuškaste pesmice, nego me opet zajebao ovaj sajt sa release year, stavili ga na 1995 Saću prepravim ja to tamo Crnjak je što bih Forests od Behemoth radije ubacio umesto Transylvanian Hunger nego umesto Black Funerala xD Edited February 19, 2018 by Demon Seed Quote
HeLLsarma Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Svaka tebi cast sto si se pozabavio ovim. A kad budes radio 1995-tu nemoj da zaboravis Ildjarna, ima Vozd Pogani da te kasapi. Quote
kuruz Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 (edited) fale Blut Aus Nord - Ultima Thulee i Gehenna - First Spell Edited February 19, 2018 by Underkuruz Quote
HeLLsarma Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 E bravo Kuruze. Mada se sad setih da sam mu za Gehennu spomenuo jos na prvoj stranici, mislim. Quote
Demon Seed Posted February 19, 2018 Author Report Posted February 19, 2018 Nece faliti Ultima Thulee, to je izaslo naredne godine! @Sarma: Illdjarna sam nagrdio Jesi Gehennu, nije mi bila tolko dobra, al' simpa, šta znam Quote
kuruz Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 gle stvarno, 15. januar 1995. pardon Quote
Kumodraski Vo Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Rekao sam mu da obavezno slusa Second Spell.. Quote
Demon Seed Posted February 19, 2018 Author Report Posted February 19, 2018 Dje Forgotten Woods :'( Zamalo al' rekoh, da ne sirim na 30 i vise xD Rekao sam mu da obavezno slusa Second Spell.. Vidite od tebe i Sarme ko je prvi reko Quote
kuruz Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 nema ni ImpNaz - Suomi Finland Perkele Quote
Demon Seed Posted February 19, 2018 Author Report Posted February 19, 2018 Nema kad je sranje hihi Brate, pre nego što kažeš da nešto nema, pogledaš ovde propustio, ? I nađeš izdanja koje sam poslušao i vidiš da sam nagrdio to što smatraš da fali 1 Quote
kuruz Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 jes sad ću da listam to i kako Horde bokte, pa to je hrišćanski "black metal" Quote
Grobodan Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Darkthrone na treće, Burzum na četvrto mesto, ostalo kako hoćete. Koliko silna godina kad su neki od najboljih albuma ikad na tim mestima, eh. Quote
Demon Seed Posted February 19, 2018 Author Report Posted February 19, 2018 jes sad ću da listam to Realno ti je 10 sec da nađeš ime benda čiji album misliš da fali, mislim ako več ulažeš primedbu jbg, kraće nego da kucaš besmislen post i kako Horde bokte, pa to je hrišćanski "black metal" Jesi li ga poslušao? Quote
kuruz Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 2005. godine je Frankenchrist obrisao dve moje teme o njima 1 Quote
oʞɾoƃ Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Od hrišćanskog bleka samo Reverorum Ib Malacht. Emperor ispred Mayhema je smejurija, Gehenna isto lagano u top 5 (svakako pre nego Dimmu Borgir), ostalo manje-više ok. Quote
Kumodraski Vo Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Darkthrone > Mayhem lagano 3 Quote
Talvi Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 DMDS > sve, samo najzakletiji Emperor fanovi mogu da stave ITNE ispred ljubav za Under The Moonspell, najbolji EP ikad Quote
kuruz Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 de je sad Kazim da kaže svoju čarobnu reč za ITNE Quote
Demon Seed Posted February 19, 2018 Author Report Posted February 19, 2018 (edited) Mož vi pričate šta oćete, ItNE je malo kvalitetniji album od DMDS (što je jedan od razloga zašto sam najzakletiji fan, a ne obrnuto), a mislim da sam svoj Mayhem worship odslužio u prvom postu, ispoštovao maksimalno. Izlazak DMDS je zakasnio jednu godinu jbg. Gehenna mi je malo tanka i dosadna bila, ali obrnuću još koji put ako ste baš zapeli, a taj Dimmu EP koji nisam nešto preterano voleo dok sam ih aktivnije slušao mi je baš lepo legao sad, bolji mi je i nego prvi album, ali može i da se zameni EP verzijom albuma sa mørke bonusima i da se pomeri par pozicija niže, neam ništa protiv Darkthrone > Mayhem lagano Bolje jedno vruće pivo, nego četri ladnaaa Bolje Metal Machine Music, nego Transformeer Edited February 19, 2018 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Mejhem ima jedno ladno a ovi 3.. Quote
kuruz Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 (edited) ne može da se kaže da je najbitniji BM album zakasnio Edited February 19, 2018 by Underkuruz Quote
Demon Seed Posted February 19, 2018 Author Report Posted February 19, 2018 Zakasnio je zamalo da bude najbolji u godini u kojoj izlazi haha, a kad god došaa, dobrodošaa jee Quote
Demon Seed Posted February 19, 2018 Author Report Posted February 19, 2018 Mejhem ima jedno ladno a ovi 3.. Mayhem ima jednu kriglu od kilo što ti na Oktoberfestu iz lokalne zanatske pivare donosi Helga sa plavim pletenicama i sisom od kilo, a Darkthrone ima dva vrhunska 'ladna domaća crna piva i jedno vrhunsko domaće toplo crno pivo koje je Transylvanian Hunger. Do jaja album, prva pesma odlična onda svaka sledeća copy-paste rifova iz prve pesme, samo na norveškom jeziku I to jednu ako računamo period do 1994, a kome ne valja Wolf's Lair Abyss pa nadalje, taj nije pod libelu. Što se Horde tiče, nisam 100% siguran za lika da možda ne troluje od samog starta (npr. pseudonim mu je Anonymous ), jebe se meni koji su tekstovi, može i jednorozi maltene, čak mi je bolje hrišćanstvo nego nazi tekstovi. Važno je da lik prebija bubanj, a ni na gitari nije loš, album me je bukvalno oduvao kad sam ga pustio nakon 5-6 generičnih demoa Quote
Recommended Posts