Miilos Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Da imate malo bolji ukus prvo bi vam Desiderii Marginis pao na pamet. Počeo sam ponovo da ih slušam pored Howls Of Ebb. Quote
Demon Seed Posted February 23, 2018 Author Report Posted February 23, 2018 To mi je tek danas palo na pamet Ne zezajte, neuporedivo vise podseca Mutiilation na Miilos, sad se uhvatiste za svaku rec koja ima ii, a ono sve na kraju reci Mysteriis jos i vise nego cerviksi i taj mracni ambijent Quote
Miilos Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Da se vratimo malo na istoriju, bubnjar iz Master's Hammer je snimio demo 1991. i bolje je od svega što je izašlo pre i posle Ritual, ali to uzmite s rezervom jer ja od Master's Hammer ne volim ništa sem tog jednog albuma, a ovaj demo mi se sviđa. Zvuk nažalost onakav kakav se i očekuje za to vreme ali podnošljivo je. http://www.youtube.com/watch?v=SStO081Osa8 Ne sećam se ko je od vas kačio sliku za taj demo, ali hvala, zbog toga sam pustio da čujem. Quote
Demon Seed Posted February 23, 2018 Author Report Posted February 23, 2018 Ja sam Nije mi se dopao ič, mozda probam opet, ajd nek bude da je zbog zvuka Quote
Demon Seed Posted February 23, 2018 Author Report Posted February 23, 2018 Da se vratimo malo na istoriju, bubnjar iz Master's Hammer je snimio demo 1991. i bolje je od svega što je izašlo pre i posle Ritual, ali to uzmite s rezervom jer ja od Master's Hammer ne volim ništa sem tog jednog albuma, a ovaj demo mi se sviđa. Zvuk nažalost onakav kakav se i očekuje za to vreme ali podnošljivo je. http://www.youtube.com/watch?v=SStO081Osa8 Ne sećam se ko je od vas kačio sliku za taj demo, ali hvala, zbog toga sam pustio da čujem. Ulece ovaj crni legionar, eto prenesoh ti bubnjara na sledecu Quote
Kumodraski Vo Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Mora branim kulteve od plebsa.. Quote
Demon Seed Posted February 23, 2018 Author Report Posted February 23, 2018 Od bubnjara gone solo najbolji su Varg i Fenriz ipak, pa za njima Horde Mora branim kulteve od plebsa.. Naravno, narocito ako se cuje na svaka 2 minuta kako ide rif Vazno da Snorov demo gde je zakotrljao grudvu niz breg ne valja jer nema bubanj Quote
Grobodan Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Imam ja neki RockHard BM specijal, biraju BM muzicari najbolje bm albume ikad, ima zanimljivih listica. Videcu da iskopam ovijeh dana pa da fotkam. Quote
Grobodan Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Ostao mi u secanju izuzetan ukus Infernusa koji je stavio Jilemnice Okultistu na prvo mesto i baje iz Sekrets of the moon koji nije nijedan skandinavski album stavio na listu hah Quote
Demon Seed Posted February 23, 2018 Author Report Posted February 23, 2018 Kazu ljudi Jilemnice Okultista duplo bolji kad znas ceski Quote
Grobodan Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Nadjoh ja prevode ali mi nesto nelogicna prica. Quote
Kumodraski Vo Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Nisam ja reko da ne valja >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Quote
Demon Seed Posted February 23, 2018 Author Report Posted February 23, 2018 (edited) @Grob: kazu kvalitetna zaebancija koja ostane tamo gde i duh jezika kad je prevedes xD Edited February 23, 2018 by Demon Seed Quote
obsessed by cruelty Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 sad se na tu priču furaju ovi Malokarpatan Jilemnice takav jedan vrh od albuma da opušteno mogu jednu reč da ponavljaju celim trajanjem Quote
Miilos Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 I The Stone teško da može nekom englezu da se sviđa kao nama koji pričamo srpski. Nije Valenta neko remek delo, ali odma' se čuje da je neko iz Master's Hammer upleo prste. Ne sećam se koji sam Master's Hammer puštao pre dve-tri godine, verovatno predzadnji, imao sam transfer blama dok sam slušao. 1 Quote
Demon Seed Posted February 23, 2018 Author Report Posted February 23, 2018 (edited) Imho nikad oni nisu neki nivo bili nego ih budzite malo jer su kult Lepi albumi i Ritual i Okultista ali nikakva perfekcija meni Poslusacu oba opet kad tako fini moNci preporucuju ali sadasnji utisak je da je taj transfer blama na pretproslom albumu logican razvoj, isparavao smek tokom godina xD I na BA ne znam je l' veci smor bio Master's Hammer ili Root Fazon oće li taj Jama Pekel pa da popijemo nešto Edited February 23, 2018 by Demon Seed Quote
Grobodan Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Odlicna oba nastupa bila, bolji Root ipak. Quote
Talvi Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 inace sinoc sam posle milion godina obrnuo Incipit Satan, i dalje elementarno sjajan album Quote
Demon Seed Posted February 23, 2018 Author Report Posted February 23, 2018 Odlicna oba nastupa bila, bolji Root ipak. Slažemo se bar da je Root bio bolji malo Quote
Demon Seed Posted March 3, 2018 Author Report Posted March 3, 2018 Slušajte ovo braćo mračna https://www.metal-archives.com/albums/Fulgor/To_Be_One_with_the_Stars.../51568 Baxaxaxa je u stvari 'supergroup' Svi bendovi povezani s njima su do jaja, šteta što deluje da je Nemačka imala prazan hod nekoliko godina u crnom metalu nakon te faze, dobro su krenuli, bili bi mnogo jača bm zemlja da je neko nastavio kontinuitet odatle... Jaki su i ovako al' mi se čini da ne nude nešto preterano tamo 1994-1996-7 Quote
Demon Seed Posted March 4, 2018 Author Report Posted March 4, 2018 Mora branim kulteve od plebsa.. Meni počeo da se sviđa Moonblood Moram da priznam da mi je šarmantna ideja da se sedne u studio i odsvira ceo album na probi, i to snimi live sve na licu mesta, pa direk' na kasetu Da je manje lo-fi bilo bi još bolje, ali i ovako ima dobrih momenata, na The Evil Rules ima ona neka Screams pesma sa melodijama koje podsećaju na Bak de Syv Fjell - De siste tanker, pa me upecalo da ga zapamtim Quote
Recommended Posts