Miilos Posted May 12, 2018 Report Posted May 12, 2018 Ovo... ...po ni jednom kriterijumu ne može da bude lošije od npr. Uranium 235. A i nije prirodno da nema Darkthrone, taj album treba da se ispoštuje, ovo posle i ne mora. Quote
Demon Seed Posted May 13, 2018 Author Report Posted May 13, 2018 Nije mi prirodno da ih castim zbog poznatog imena jbg Meni dosta bolji Uranium od Ragnaroka, bas mi taj album usao na jedno uvo, na drugo izasao, al' ajd obrnucu ga opet... Abyss mi je bas onako klasican dosadni melo black-death, ne znam da l' cu njega opet 1 Quote
Miilos Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Pa kad preslušaš album jednom i odmah pređeš na sledeći, može čovek i da pogreši, šta da se radi... Panzerfaust je ok album, šta mu fali? To što su poznati kod mene ne prolazi. Kad god neko izbacuje novi album, to je kao da kreće od nule. Može samo da ima kredita da pružim albumu neku šansu više, ali sačuvaj bože da cenim neki album više zbog toga. 1 Quote
Demon Seed Posted May 13, 2018 Author Report Posted May 13, 2018 Ali kad mi se na prvo slusanje bas ne dopadne, onda ne vrtim opet... Panzerfaust sam uredno vise puta i bezveze mi je album, i svirka i zvuk, ali je simpaticno kako su udesili da kad upadne vokal, sve ostalo se malo stisa, pa kad prestane da peva, vrati se volume Quote
obsessed by cruelty Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Grutleovu listu ko Grob da pravio Celtic Frost - Morbid Tales Ugh! lik iz Teitanblood ladno izjavljuje "nijedan bend nikad neće uraditi nešto što Watain već nije" Quote
Kumodraski Vo Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 I meni Panzerfaust smaracki album jbg a ova tri pre njega su mi sve solidne osmice, Moon mi je mozda i 9.. Nisam odatle pa do crust faze nista slusao, a od toga mi je najgotivniji Resistance, a i pomalo je unikatan taj, kao izmedju vise bendova je zvuk al nigde da je kopija nekoga.. Quote
HUMAN Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Iz '95 i Darkthrone, The Abyss, Ragnarok, Graveland, Unanimated i Necromantia nisu za bacanje. Bogme slabo mi je sve to bilo, cak mi mozda Graveland najbolji od nabrojanog teska srca moram reci De bre slabo, The Abyss baš odličan, bolji od narednog, takodje i ovaj Unanimated, jeste da bi ga pre stavio u neku melo-death kategoriju, ipak fenomenalan album, Graveland tu još i najgori Quote
obsessed by cruelty Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 i meni Panzerfaust kidačina i među boljim Darkthronima Quote
Demon Seed Posted May 13, 2018 Author Report Posted May 13, 2018 De bre slabo, The Abyss baš odličan, bolji od narednog, takodje i ovaj Unanimated, jeste da bi ga pre stavio u neku melo-death kategoriju, ipak fenomenalan album, Graveland tu još i najgori Ti se ne racunas, javljas se samo kad upadne veza sa death metal scenom Unanimated ni meni nije bm A realno The Abyss je ista djeneric melodija kao neki ranije pominjani melo bendovi sto dodjose i odose, samo sto je Pera Tatgren clan pa to privlaci ljude (kao da je i Hypocrisy vrhunski bend, svaki dobar album pola hitovi pola filleri ) Panzerfaust najbolji Darkthrone, poz. i meni Panzerfaust kidačina i među boljim Darkthronima Dobro ae poslusacu krsinu opet, al' ono je ka' Ildjarn da ga je rodio Quote
HUMAN Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 The Abyss vrhunska blekčina, samo malo više melodije i odlično odsviran Prva dva Hypo, no filler just killer klasici žanra, a i ovi kasniji, više melo death albumi takodje odlični, pogotovo Abducted, Final Chapter, Abyss, čak su i ova poslednja dva super, slabo tu filera ima Dimone moj.. Quote
Demon Seed Posted May 13, 2018 Author Report Posted May 13, 2018 6.6, može da se posluša Kršina Quote
Grobodan Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Panzerfaust ako je ista on je CF dete, vokali su nerealni, kaze F da ih Nocturno pijan radio u stanu, naravno album je suvi klasik. I svi albumi koje je milos naveo su minimum odlicni. 1 1 Quote
kuruz Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Hypocrisy je, po mom mišljenju, jedan od najprecenjenijih bendova 1 Quote
Kumodraski Vo Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Za ono sto sviraju taman su na mestu sto se tice ocenjivanja.. Za razliku od mrle jbg.. Quote
Miilos Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Prvi je savršenstvo, čak mi se i ritam mašina sviđa. I drugi je odličan, samo ona obrada kvari utisak. Quote
Grobodan Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Da budem realan za The Abyss, nazad u dan me njihovi albumi nisu preterano dirali jer je ocigledno da je Pera hteo da napravi Marduk tribjut ali s prolasko vremena covek gleda taj zvuk kroz nostalgicne naocare pa mu bude lepsi album, tako nesto da zvuci je danas nepostojece. Quote
HUMAN Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Hypocrisy je, po mom mišljenju, jedan od najprecenjenijih bendova Pa znaš kako, ako ga npr uporediš sa Benedikšnom ili Monstroziti, onda jeste precenjen, ali ako ga pak uporediš sa Bihimotom onda je hajli anderejted Quote
Demon Seed Posted May 13, 2018 Author Report Posted May 13, 2018 Prosečna baba je oko 2700 puta teža od prosečne žabe. Quote
Angelystor Posted May 14, 2018 Report Posted May 14, 2018 Hypocrisy je, po mom mišljenju, jedan od najprecenjenijih bendova Kako bre brate, kako Quote
Demon Seed Posted May 14, 2018 Author Report Posted May 14, 2018 Pera vazda bio posterboy ravne linije, kako dinamicki/produkcijski, tako i songwritingski 1 Quote
HUMAN Posted May 14, 2018 Report Posted May 14, 2018 Kako bre Šta se čudiš, njemu su i Morbidi precenjeni. A Dimonu krivo što je Pera jači alfa mužjak od NergAla Quote
kuruz Posted May 14, 2018 Report Posted May 14, 2018 nikada nisam rekao da su Morbici precenjeni, već da mi se ne dopadaju Quote
Recommended Posts