HUMAN Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 Da bre, nisu ovo sporcke teme Dimone, budi malo strpljiv Quote
Demon Seed Posted October 31, 2018 Author Report Posted October 31, 2018 Da li stvarno očekuješ da ti neko odgovori u roku sat vremena Na yumetalu! Quote
Kumodraski Vo Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 (edited) Jos koji sat i ulazimo u najcrnji ali ujedino i najsrecniji mesec u godini, do tada malo pripreme sa muzikom koja sluti onome sto dolazi http://www.youtube.com/watch?v=OOveYKW3hZo :blek: Edited October 31, 2018 by Kumodraski Vo Quote
Demon Seed Posted October 31, 2018 Author Report Posted October 31, 2018 :blek: :blek: :blek: :blek: Quote
Demon Seed Posted May 26, 2019 Author Report Posted May 26, 2019 Na 1995. listu može da se doda Bal Sagoth i Vlad Tepes / Belkètre - March to the Black Holocaust, i onda da pređemo na 1996. pa mi kažite šta sam propustio, nju nisam toliko temeljno, od kako sam se zajebavao sa ovom temom, više sam šarao napred-nazad kroz godine nego što sam se zadržavao na jednoj... Satyricon - Nemesis Divina Burzum - Filosofem Cradle of Filth - V Empire or Dark Faerytales in Phallustein Abigor - Opus IV Cradle of Filth - Dusk and Her Embrace Blut aus Nord - Memoria Vetusta I Aura Noir - Black Thrash Attack Kvist - For kunsten maa vi evig vike Sabbat - The Dwelling Behemoth - Grom Tanka godina što se mene tiče, mada ga cenim da ima bar dva albuma koja su mi promakla a da će duđu na listu umesto nekih od poslednjih par, pa ajd pucajte za 1996. šta imate Evo koliko sam (i koliko nisam) slušo... https://rateyourmusic.com/collection/DemonSeed/strm_relyear,ss.rd/1996/1 Quote
Talvi Posted May 26, 2019 Report Posted May 26, 2019 vreme je da otkriješ Neurosis kroz najveći zvučni monument ikada snimljen, imena Through Silver In Blood fali ti i Trendkill 1 Quote
obsessed by cruelty Posted May 26, 2019 Report Posted May 26, 2019 pa blekerica je u pitanju, TSIB je svakako biblija Quote
Talvi Posted May 26, 2019 Report Posted May 26, 2019 ma gledam mu ovu RYM listu pa generalno a da se ne lažemo, svi blut aus nordovi i deathspell omege i dalje mogu samo da se pognu kad Locust Star krene da se valja u kosmičkom mulju, niko nikad neće to dostići 1 Quote
HUMAN Posted May 26, 2019 Report Posted May 26, 2019 Takodje ne vezano za BM, pa Dimone pobogu dje ti je Here in After? A i šta ti znači ovaj Millennium u višlisti, jes ti to slušo il nisi? 1 1 Quote
Demon Seed Posted May 26, 2019 Author Report Posted May 26, 2019 Slušo sam brte HUMANe nemo se sikiraš... Samo nisam slušo u skorije vreme pa nisam hteo iz glave da rejtujem, aktivno rejtujem možda zadnje 2 god xD Slušao sam i Neurosis Talvi pre fazon 7 godina isto kad si mi preporučio, treba se i to obrne opet nekad. A Here in After mi je bio #1 za 1996. kad sam prvi put pravio onu listu albuma godine, juče ga zamenio Nemesis Divinom jbg Haha amnezija, ipak je Rambo Amadeus preovladao Jbg ne mož pobediti Mikroorganjizme... Quote
Miilos Posted May 26, 2019 Report Posted May 26, 2019 Ispreskakao si, i to dosta, čak neku azbuku. Marduk, Setherial, Mysticum, Dark Funeral, Funeral Mist, Gorgoroth... Da spomenemo i Introitus, ipak su prvi ovde, a i Negura Bunget u komšiluku. 2 Quote
Demon Seed Posted May 26, 2019 Author Report Posted May 26, 2019 Fala fala tebe sam i cekao jos, ma da, eve ga i Moon in the Scorpio... Mada ruku na srce mislio sam da ce me pogura da preslusam to propusteno ako izbacim spisak, al' jbg pustih SMRC xD A treba i ti novi albumi da se proprate, ocd ne zna de ce Ima ima jos brdo bitnih albuma eve otvorih i chart za godinu... Malo su me istripovali ovaj Sacramentum i Vinterland ovako na vrhu rym bm '96. charta jer su mi teski mediokriteti, pa se ulenjio malo, a ima realno dole brdo poznatih albuma, a tek neotkrivenih dragulja i skrivenih favorita, bice gozbe tu xD Quote
Demon Seed Posted May 26, 2019 Author Report Posted May 26, 2019 Inace od svega sto si nabrojao nisam slusao samo Mysticum, al' treba to da se obnovi Quote
obsessed by cruelty Posted May 26, 2019 Report Posted May 26, 2019 kako bre ubedjen sam da si ih hvalio ovde Quote
HeLLsarma Posted May 26, 2019 Report Posted May 26, 2019 @Demon Seed Overi opet Sacramentum i Vinterland, vrh albumi. Quote
Demon Seed Posted May 26, 2019 Author Report Posted May 26, 2019 1 hour ago, obsessed by cruelty said: kako bre ubedjen sam da si ih hvalio ovde Slusao sam pre hrista nesto random, ne mogu se zakunem da je bio ovaj album iz 96, a slusao sam demose iz ranijih godina kad sam ih cesljao, i slusao sam nekih par kasnijih pesama, al' poslednji put kad smo ih pominjali, tad ste mi Miilos i ti preporucivali isto xD 25 minutes ago, HeLLsarma said: @Demon Seed Overi opet Sacramentum i Vinterland, vrh albumi. Probo oba po 5 puta, leba mi, dosadno Quote
Demon Seed Posted May 26, 2019 Author Report Posted May 26, 2019 HEhE M0JA LiSTA TOP10 šveckija BM izdanja: Marduk - Those of the Unlight Marduk - Opus Nocturne Malign - Divine Facing Dissection - Storm of the Light's Bane Dark Funeral - Diabolis Interium Dissection - The Somberlain Funeral Mist - Maranatha (moraću da poslušam Salvation opet, ne bih ovako po sećanju od pre 10 god xD) Marduk - Wormwood Marduk - ROM 5:12 Parnassus - Receive My Dying Spirit Da ne zaboravimo Bathory i Morbid ali ostajem pri tome da to nije potpuni bm i da je nulti talas :D Tako da ono jes, nisam preterani ljubitelj Šveđana baš je rustična lista Quote
HUMAN Posted May 26, 2019 Report Posted May 26, 2019 Pa vidi se, četiri albuma jednog benda To ko kad bi za floridu stavio šes Morbida Quote
Demon Seed Posted May 26, 2019 Author Report Posted May 26, 2019 1 minute ago, HUMAN said: To ko kad bi za floridu stavio šes Morbida Tu ima 4 obavezna Quote
Kumodraski Vo Posted May 26, 2019 Report Posted May 26, 2019 Kad bi neko od vas objasnio sta valja sa tim svedjanima tolko (sem kult statusa, sto nije muzika) bilo bi lepo.. Quote
Demon Seed Posted May 26, 2019 Author Report Posted May 26, 2019 a lista jedva se skupilo za 10, upade i ovaj Parnassus karakterustični Just now, Kumodraski Vo said: Kad bi neko od vas objasnio sta valja sa tim svedjanima tolko (sem kult statusa, sto nije muzika) bilo bi lepo.. KUPIJO SAM TEBI --- NA DAR!!! JEDAN MALI ŽUUTII KIŠOBRAN! DA ZAMENI TI SUNCEE, KADA JE SHITSTORM spremte se spremte ŠVEĐANIIIiiiiIiiIii jaka će lista dabudeeee joj a Watain Quote
HUMAN Posted May 26, 2019 Report Posted May 26, 2019 18 minutes ago, Kumodraski Vo said: Kad bi neko od vas objasnio sta valja sa tim svedjanima tolko (sem kult statusa, sto nije muzika) bilo bi lepo.. Blek smudima, ako tako nešto postoji Quote
Kumodraski Vo Posted May 26, 2019 Report Posted May 26, 2019 Postoji al nije iz svecke.. Nego malo istocno Quote
Recommended Posts