Jump to content

Recommended Posts

• 6 months later...
Posted

Na 1995. listu može da se doda Bal Sagoth i Vlad Tepes / Belkètre - March to the Black Holocaust, i onda da pređemo na 1996. pa mi kažite šta sam propustio, nju nisam toliko temeljno, od kako sam se zajebavao sa ovom temom, više sam šarao napred-nazad kroz godine nego što sam se zadržavao na jednoj...

1. Satyricon - Nemesis Divina
  2. Burzum - Filosofem
  3. Cradle of Filth - V Empire or Dark Faerytales in Phallustein
  4. Abigor - Opus IV
  5. Cradle of Filth - Dusk and Her Embrace
  6. Blut aus Nord - Memoria Vetusta I
  7. Aura Noir - Black Thrash Attack
  8. Kvist - For kunsten maa vi evig vike
  9. Sabbat - The Dwelling
  10. Behemoth - Grom

Tanka godina što se mene tiče, mada ga cenim da ima bar dva albuma koja su mi promakla a da će duđu na listu umesto nekih od poslednjih par, pa ajd pucajte za 1996. šta imate :D

Evo koliko sam (i koliko nisam) slušo...

https://rateyourmusic.com/collection/DemonSeed/strm_relyear,ss.rd/1996/1

Posted

ma gledam mu ovu RYM listu pa generalno :D

a da se ne lažemo, svi blut aus nordovi i deathspell omege i dalje mogu samo da se pognu kad Locust Star krene da se valja u kosmičkom mulju, niko nikad neće to dostići

• Like 1
Posted

Takodje ne vezano za BM, pa Dimone pobogu dje ti je Here in After? A i šta ti znači ovaj Millennium u višlisti, jes ti to slušo il nisi?

• Like 1
  • Downvote 1
Posted

Slušo sam brte HUMANe nemo se sikiraš... Samo nisam slušo u skorije vreme pa nisam hteo iz glave da rejtujem, aktivno rejtujem možda zadnje 2 god xD

Slušao sam i Neurosis Talvi pre fazon 7 godina isto kad si mi preporučio, treba se i to obrne opet nekad.

A Here in After mi je bio #1 za 1996. kad sam prvi put pravio onu listu albuma godine, juče ga zamenio Nemesis Divinom jbg :D

Haha amnezija, ipak je Rambo Amadeus preovladao

Jbg ne mož pobediti Mikroorganjizme...

Posted

Ispreskakao si, i to dosta, čak neku azbuku. Marduk, Setherial, Mysticum, Dark Funeral, Funeral Mist, Gorgoroth... Da spomenemo i Introitus, ipak su prvi ovde, a i Negura Bunget u komšiluku.

• Upvote 2
Posted

Fala fala tebe sam i cekao jos, ma da, eve ga i Moon in the Scorpio... Mada ruku na srce mislio sam da ce me pogura da preslusam to propusteno ako izbacim spisak, al' jbg pustih SMRC xD

A treba i ti novi albumi da se proprate, ocd ne zna de ce

Ima ima jos brdo bitnih albuma eve otvorih i chart za godinu...

Malo su me istripovali ovaj Sacramentum i Vinterland ovako na vrhu rym bm '96. charta jer su mi teski mediokriteti, pa se ulenjio malo, a ima realno dole brdo poznatih albuma, a tek neotkrivenih dragulja i skrivenih favorita, bice gozbe tu xD

Posted
1 hour ago, obsessed by cruelty said:

kako bre ubedjen sam da si ih hvalio ovde :D 

Slusao sam pre hrista nesto random, ne mogu se zakunem da je bio ovaj album iz 96, a slusao sam demose iz ranijih godina kad sam ih cesljao, i slusao sam nekih par kasnijih pesama, al' poslednji put kad smo ih pominjali, tad ste mi Miilos i ti preporucivali isto xD

25 minutes ago, HeLLsarma said:

@Demon Seed Overi opet Sacramentum i Vinterland, vrh albumi.

Probo oba po 5 puta, leba mi, dosadno

Posted

HEhE

M0JA LiSTA TOP10 šveckija BM izdanja:

1. Marduk - Those of the Unlight
  2. Marduk - Opus Nocturne
  3. Malign - Divine Facing
  4. Dissection - Storm of the Light's Bane
  5. Dark Funeral - Diabolis Interium
  6. Dissection - The Somberlain
  7. Funeral Mist - Maranatha (moraću da poslušam Salvation opet, ne bih ovako po sećanju od pre 10 god xD)
  8. Marduk - Wormwood
  9. Marduk - ROM 5:12
  10. Parnassus - Receive My Dying Spirit

Da ne zaboravimo Bathory i Morbid ali ostajem pri tome da to nije potpuni bm i da je nulti talas :D

Tako da ono jes, nisam preterani ljubitelj Šveđana

baš je rustična lista

Posted

a lista jedva se skupilo za 10, upade i ovaj Parnassus karakterustični

Just now, Kumodraski Vo said:

Kad bi neko od vas objasnio sta valja sa tim svedjanima tolko (sem kult statusa, sto nije muzika) bilo bi lepo..

KUPIJO SAM TEBI --- NA DAR!!!

JEDAN MALI ŽUUTII KIŠOBRAN!

DA ZAMENI TI SUNCEE, KADA JE SHITSTORM

spremte se spremte ŠVEĐANIIIiiiiIiiIii

jaka će lista dabudeeee

joj a Watain

Posted
18 minutes ago, Kumodraski Vo said:

Kad bi neko od vas objasnio sta valja sa tim svedjanima tolko (sem kult statusa, sto nije muzika) bilo bi lepo..

Blek smudima, ako tako nešto postoji:bigblue: