Kumodraski Vo Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Mejhem je neki tuborg posle sljake na suncu, a Darkthrone su tri dobra crna zajecarca gde je svaki sledeci sladji na nekoj bleji sa najboljim prijateljima.. Quote
obsessed by cruelty Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 ajde ovo za Mejhem, al gde crn zaječarac dobar Quote
Demon Seed Posted February 19, 2018 Author Report Posted February 19, 2018 (edited) Ma ne valja mu ni za Mayhem poređenje. Emperor je isto ono što sam napisao za Mayhem samo još da ti ga Helga i popuši pride HEEEELGA!!! Haben-sie Zimmer frei? Edited February 19, 2018 by Demon Seed Quote
Miilos Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Znam da se o ukusima ne raspravlja, ali kako npr. The Shadowthrone može da bude ispred Verwüstung / Invoke The Dark Age? Vidim da Pentagram polako grabi ka vrhu, to je za pohvalu... Ako smatrate da sam nešto propustio, javite mi Daemonium - Dark Opera of the Ancient War Spirit Sumnjam da će da ti se sviđa, za današnje pojmove možda zvuči pomalo traljavo i produkcija nije baš najbolja, ali čuo sam ovaj album odavno i pustim ga s vremena na vreme i dan-danas. Old Man's Child - In the Shades of Life I jeste da je death metal, ali kad već pričamo o 1994. red je da se pomene i ovo jer je crnje od 99% black metala. 1 Quote
Demon Seed Posted February 19, 2018 Author Report Posted February 19, 2018 Znam da se o ukusima ne raspravlja, ali kako npr. The Shadowthrone može da bude ispred Verwüstung / Invoke The Dark Age? Iskreno - tako što sam njega bolje svario pa mi je draži, treba još obrnuti Abigor ali se kvalitet vidi, nisam imao dileme da će da bude na listi Rekao sam da su pozicije od 4 pa nadalje interčejndžabl barem sa 3 pre i 3 posle Quote
KazimKazim Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 de je sad Kazim da kaže svoju čarobnu reč za ITNE Posto spomenuti imam na originalu, a originala imam ukupno mozda 20, a od Mayhema kad bi mi se ukazala prilika bih ganjao pre svega Chimera-u - zakljucak se sam namece 3 Quote
Grobodan Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 ITNE je nesto najbolje svih vremena. DMDS je ultimativni BM album. Burzum i Darkthrone su savrsenstvo monotonog BM zvuka. Slatke muke sve u svemu. 1 Quote
Demon Seed Posted February 19, 2018 Author Report Posted February 19, 2018 S tim što je Darkthrone malo monotoniji Quote
KazimKazim Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Posto smo to fino apsolvirali, da predzemo malo u Balkan.info univerzum You can't bring me down >>>>>>>> Holy wars Quote
Talvi Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 teško je odabrati koja je od ovih tvrdnji najnebuloznija Quote
Toki89 Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 najbolja godina i za black metal i za filmove generalno https://www.google.rs/search?q=1994+in+movies Quote
Kumodraski Vo Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 Ma ne valja mu ni za Mayhem poređenje. Emperor je isto ono što sam napisao za Mayhem samo još da ti ga Helga i popuši pride HEEEELGA!!! Haben-sie Zimmer frei? jesi gadan meni je zajecar do jaja i darkthrone isto sta sad Emperor je vec neka zestina (4.5) npr dudi brendi treba reci vino al ne volim ga burzum vinjak sta drugo sagnite se forgotten woods su suze u casi Quote
Demon Seed Posted February 20, 2018 Author Report Posted February 20, 2018 Hoćeš reći da čaša lepog Emperora ište čašu žuči? Quote
Talvi Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 da kažem i ja jednu za dnevnik, kad je već prilika: ITNE nikad neće moći da bude bolji album od DMDS, a naročito ne bolji predstavnik blek metala generalno, jer je suviše pompezan i klavijaturan, suviše je "gde ste vile i crni čarobnjaci", i ta neka muzika za dok igraš Heroje recimo. dok ga slušaš čuješ da klinac koji ga je pisao ide u muzičku školu i generalno je suviše nekako "normalan" album. kod DMDS, sa druge strane, od prvih sekundi čuješ da su ga pravili klinci koji svi skupa mentalno nisu bili baš u vinklu, i muzika je ista takva. čisto crnilo i psihička cepanja, rifovi koji dan-danas brišu patos svim disonantim iseravanjima, pevanje kao nijedno drugo ikad, nekakva pulsirajuća produkcija koja nije mogla biti prikladnija... u nekom dokumentarcu je neko rekao da je DMDS soundtrack za sva ubistva i druga zla koja su se dešavala u to vreme i to i jeste njegov najbolji opis. DMDS >>>>>>>>>>>>>>>> sve ikad Quote
Kumodraski Vo Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 Dmds smori na pola.. Prva 4 burzuma jedu to za dorucak.. Quote
Demon Seed Posted February 20, 2018 Author Report Posted February 20, 2018 (edited) @Grob: PUSTI MENE BRT @Talvi: tako je to kad ipak malo vise gledas imidz, okolnosti i kvlt nego samu muziku Prvi Emperor je disonantan isto koliko je i melodican, ali to nije za pricati ljudima koji vide klavijaturu kao vodeci instrument na albumu Nije klasican sympho bm kao npr. Dimmu Borgir koji apsolviraš iz tri slušanja, Emperor je i klasicna bm koljacina, i sympho i atmo i prog... Samo se koljacina najmanje vidi kad gledas povrsinski jer je zafarbano klavijaturama (ali koje opet jebeno dobro lezu preko) Znaci bukvalno ITNE je sve najbolje sto je tad postojalo u bmu, na jednom mestu. Veca su im prva dva albuma od zanra Zato jede sve sto je do tad izaslo, slojevitiji je nego DMDS mnogo, ima veci replay value, svaki put cujes jos nesto kad ga vrtis, a opet sve kockice svaki put lezu na svoje mesto. A za slucaj da niste pogledali i da cekate da me prozivate da pljujem DMDS, i jednom i drugom sam dao 5.00 na rym, pogledajte ako neveruete xD Edited February 20, 2018 by Demon Seed 4 Quote
Talvi Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 ja sam upravo za muziku i pričao oko ITNE-a, ne želim da mi je blek metal tako pompezan, napucan i klavijaturan a naročtio ne onaj koji treba da bude definicija svega Quote
vudun Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 Дарктрон на трон. За сваку годину од пада Берлинског зида наовамо. Quote
Demon Seed Posted February 20, 2018 Author Report Posted February 20, 2018 Pa oko itne si pricao o muzici a oko Mayhema o kvltu jer nije toliko jak album muzicki kao itne Kapiram ja sta ti kazes, al' ja volim i ovako i onako, svaku sortu bma Zato mi je omiljena sorta ono sto sam nabrojao na Psiho bm temi, Zyklon B, DHG, Mayhem sa Blasphemerom itd, jer je muzicki fantasticno i gusto, a agresivno i furiozno 101% Bukvalno kao da te secka Predator na komadice svojom nadljudskom snagom i tehnologijom Quote
Talvi Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 rifovi koji dan-danas brišu patos svim disonantim iseravanjima, pevanje kao nijedno drugo ikad, nekakva pulsirajuća produkcija koja nije mogla biti prikladnija... brate aj nemoj rendom pesma sa DMDS-a >>>> svaka sa ITNE Quote
Demon Seed Posted February 20, 2018 Author Report Posted February 20, 2018 Jeste DMDS siroviji i to mu jeste kvalitet, ali nije bas ni on bez pompe da se ne lazemo Ok sry haha Jaki su rifovi, al' su prethodna faza evolucije u odnosu na itne Zato sam i rekao da je zakasnio 1 Quote
Phallusifer Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 (edited) replay value Ali ovo. Bravo. Bra-vo! xD Edited February 20, 2018 by Phallusifer 1 Quote
Grobodan Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 ITNE, i Anthems for that matter, uopste ne zvuci kao da su ga ljudi svirali, ima apsolutno poseban zvuk, zvuci totalno van svega postojeceg. DMDS je definisuci BM album zahvaljujuci svemu od okolnosti do same muzike, slazem se ja, ali Emperor je dimenzija izvan svega. Msm pricamo ovde o dva albuma koja bih mirne duse stavio u top 10 svega ikad tako da je sve kul. Quote
Recommended Posts