vudun Posted February 17, 2018 Report Posted February 17, 2018 Албум након више од 30 година. С неба па у ребра, а ребра пуцају. Quote
Angelystor Posted February 17, 2018 Report Posted February 17, 2018 Haha, samo pevač iz originalne postave. Quote
Grobodan Posted May 12, 2018 Author Report Posted May 12, 2018 Evo ga novi spot, jos bolji od prvog, zaista epski A stigao i album http://www.mediafire.com/file/tqwwgv6v7txvx2a/Iron_Angel-H2018-By_Samaritianin.rar Jos jedan za nepreglednu gomilu comebackova koji nisu imali preterane potrebe da se dese. Quote
Angelystor Posted April 1, 2019 Report Posted April 1, 2019 E Slobo meni ovo okej Pod jedan dobra stvar, pustio malo i stara dva da se podsetim dobrote. Pod dva, ova omladina koju skupio pevač sasvim uredno odradila taj oldschool nemački speedy heavy trip. S obzirom da su kontam glavni songwriteri sa prva dva pokojni, donekle mi opravdana situacija sa ovim. Ono, da pišem za neki zine dao bih mu i 7 možda bez potrebe da mi plate. Quote
Kumodraski Vo Posted April 1, 2019 Report Posted April 1, 2019 Kaze na rym za prvenac Judas Priest + Artillery = Hellish Crossfire, znaci da ga pustam a.. Quote
Angelystor Posted April 2, 2019 Report Posted April 2, 2019 Interesantan opis. Ja bih ga pre predstavo kao siroviji Accept ubrzani. Nemački spid, nema tu šta da se palamudi. Quote
Angelystor Posted October 6, 2020 Report Posted October 6, 2020 I tako, Iron Angel je u ovoj deceniji izdao isto albuma kao i u '80ima https://www.metal-tracker.com/torrents/293290.html Quote
Grobodan Posted October 26, 2020 Author Report Posted October 26, 2020 On 4/1/2019 at 10:29 PM, Angelystor said: E Slobo meni ovo okej Pod jedan dobra stvar, pustio malo i stara dva da se podsetim dobrote. Pod dva, ova omladina koju skupio pevač sasvim uredno odradila taj oldschool nemački speedy heavy trip. S obzirom da su kontam glavni songwriteri sa prva dva pokojni, donekle mi opravdana situacija sa ovim. Ono, da pišem za neki zine dao bih mu i 7 možda bez potrebe da mi plate. E Igore meni ovaj novi okej. Bukvalno sve sto je receno za prosli ja bih rekao za ovaj, ubacili neke Gardijanske refrene, lep spid, popravili produkciju... moze 7. Quote
Grobodan Posted May 30, 2024 Author Report Posted May 30, 2024 Raspadoše se ovi pre 2 godine ali čisto da oživim i ovu temu heh. Quote
Recommended Posts