Grobodan Posted June 11, 2021 Report Posted June 11, 2021 A neko ce mozda reci, nije 1987, daj mi singl na spotify ili odjebi Quote
Angelystor Posted June 12, 2021 Report Posted June 12, 2021 Pa onda neka sami kažu to. Šta si im ti, predstavnik? Quote
azal Posted July 26, 2021 Report Posted July 26, 2021 dosli do tacke gde skroz zvuci kao da je snimano pre 30 god, sto kapiram da je i poenta. steta sto postoji milion bendova iz 80ih koji su ovako svirali pa nemam neki razlog da se hvatam za ovo, ali stvarno rade perfektno. Quote
Angelystor Posted September 10, 2021 Report Posted September 10, 2021 Lep album, ali ništa spec. Za mene su i malo previše otišli u ABBAstu teritoriju, idealno mi bilo dok je bio dok je bio zdrav mix heavier i poppy materijala. Npr ovde nema ništa slično "Dead of Winter" sa prošlog, maltene skroz party album. Što ga ne čini lošim, vrlo je lagan i zabavan za slušanje, prelako ulazi u uši. Mogli bi bar malo da o'lade sa periodom izdavanja. Quote
Grobodan Posted September 27, 2021 Report Posted September 27, 2021 Meni super skroz ovaj novi, mnogo im dobro stoji ovo ublazavanje. Vise mi se svidja od keca. Naravno najveci deo privlacnosti cini Speed, kao da je sve bolji sa godinama, brat je stvarno kao slavuj. I ja uvek pomislim da bi mogli malo da olade ali uvek zavrsim slusajuci nove im albume i vise nego sto sam planirao jer me prosto primoraju zaraznoscu tako da je sve ok za sada. Quote
Runner Posted July 29, 2022 Author Report Posted July 29, 2022 Nastavljaju u plesnom vajbu prošlogodišnjeg albuma Quote
Runner Posted October 30 Author Report Posted October 30 Novi singl i ujedno najava za novi album "Give Us the Moon" koji izlazi 31. januara 2025. Quote
Recommended Posts