VoivodBG Posted August 1, 2021 Report Posted August 1, 2021 Nego nije me mrzelo da istražim otkuda konekcija i u razgovoru sa još jednim poštovaocem Klinike, saznah da je Đus doveo Levijatan u njegovu emisiju. Neprijatno je za gledanje, mislim da je voditeljka gledala obezbeđenje i produkciju da sklisne: Quote
Demon Seed Posted August 1, 2021 Author Report Posted August 1, 2021 Kapiram da delujem ko drkadžija, al' baš nisam uspeo duže od 20sec, premotao sam na ovo znači saobraćajna nesreća... Sviđa mi se što je nehotice napravio analogiju policija vs parapolicija. Joca i Nidža su kultura za Đusovu emisiju Quote
Kumodraski Vo Posted August 1, 2021 Report Posted August 1, 2021 Ja sam mislio sa je pink kad sam video.. Quote
Demon Seed Posted August 1, 2021 Author Report Posted August 1, 2021 Pa u Pinkovom studiju se snima ja mislim, neki fazon Amidžić zakupio vreme u Pinkovim studijima da napravi svoju televiziju i zaposlio Đusa da mu vodi emisiju... Quote
Мајор Гашпар Posted August 2, 2021 Report Posted August 2, 2021 Ja sam trenutno na 3:05:32. Da se zna, u inat kontrašu. Đus priča o Moskriju, a Joca mumla u mikrofon kako bi ga spucao u glavu (više puta) jer ne može više da ga sluša. 1 Quote
Demon Seed Posted August 2, 2021 Author Report Posted August 2, 2021 Neslušljivo podešen zvuk, nervira me... Quote
Kumodraski Vo Posted August 2, 2021 Report Posted August 2, 2021 1 hour ago, Мајор Гашпар said: Ja sam trenutno na 3:05:32. Da se zna, u inat kontrašu. Đus priča o Moskriju, a Joca mumla u mikrofon kako bi ga spucao u glavu (više puta) jer ne može više da ga sluša. Da ima brda takvih mentolskih momenata, podseca me lik na tipove iz srednje kad se ubiju na ekskurziji ili sedmi cas petkom u zadnjoj klupi samo sto je 10 godina stariji od njih. Djus vise radi voditeljski poso od njih tu. Ali lepo ga je podsetio slusalac na kraju kako je mitrovicev sin pregazio dete i ne lezi na kraju Serem mu se usta.. Svakako da djus nije neki moralni kompas od lika ali je ovako za emisiju o podrigivanju, zajebanciji i zivotnim pricama deset puta gotivniji od ove dvojice.. E a razmisljao sam za naredne goste, zamislj dovedu caneta i kristijana u istu emisiju 1 Quote
Demon Seed Posted August 2, 2021 Author Report Posted August 2, 2021 sexy_girlybomb(10 May 2008 u 11:34 ID: 0A6-54D) Ne zelim ni cuti da vredzate jucisa,on je tolki dobar u onoj smisli..mozda neki znate na sta mislim.Ako drugi(female)nisu imali ta moznost znate vec koju,ja sam je imala jer sam se potrudila i ta noc je bila strava sa juica.Vristila sam kao neka lavica,mmmmmmmm zelim jos,a on je bio prezadovoljen meni.mmmmmmmmm zudim za njim i jos se palim.Juiseeeee zelim tvoj *****,da me malo poprska sa onom ljepom bjelom sp****m,da me napali,pa da me mazi...mmmmmmmmmmm Quote
Demon Seed Posted August 3, 2021 Author Report Posted August 3, 2021 Nidza je lawful evil, Joca je chaotic good, a Djus je neutral evil Quote
KazimKazim Posted August 31, 2021 Report Posted August 31, 2021 Megadenkea za ministra kulture...navia se sat 1 Quote
VoivodBG Posted September 1, 2021 Report Posted September 1, 2021 (edited) Koga zanima stigao sam da pitam Denića jedno pitanje, a onda je Joca poludeo i naručio sliku. P.S. Mnogo lep momenat kada je krenuo da peva Curl of the Burl, a niko iz chata ne zna pesmu, a meni srce puno, iako sam svestan da treba da radim sada i umirem. Wah wah. P.S.S. Još će ovo postati gospodski šou, nije bilo spektakla, svi su bili fini, sve je razjašnjeno. P.S.S.S. Momenat kada pričaju o Tesli, internetu, Atlantidi se pretvorio u Balkan jebeni Info. 😄 Edited September 1, 2021 by VoivodBG Quote
Kumodraski Vo Posted September 8, 2021 Report Posted September 8, 2021 Izbila neka tuca na onoj izlozbi? Ja isao u ns u nedelju, cimao jocu i nidzu da ih castim pivo. Nidza se javio i trebali se nadjemo na onom festivalu ispod tvrdjave ali ovi moji drugari svi radili ujutru pa smo otisli rano.. Joca se javio u utorak sa 'e jbg'.. Quote
VoivodBG Posted September 9, 2021 Report Posted September 9, 2021 Aha, malo mediji pumpaju to kao konflikt dve četničke grupe. 😄 Oglasili su se ovi iz Klinike povodom toga i objasnili ko su akteri, da nema njihov događaj nikakve veze sa politikom, ali da meme koje su prodavali i posle dali pare u dobrotvorne svrhe itekako imaju veze sa našom realnošću. Rekoh Nidža deluje kao momak na mestu, Joca je kapisla. Doći će i u BG sa ovom meme akcijom. Quote
Demon Seed Posted September 9, 2021 Author Report Posted September 9, 2021 Iz Fondacije Novi Sad 2022 su potvrdili za Autonomiju https://www.mojnovisad.com/vesti/tuca-dve-grupe-cetnika-na-izlozbi-u-okviru-kaleidoskopa-kulture-id42311.html Dve grupe četnika, potvrdili za Autonomiju 21 minutes ago, VoivodBG said: Joca je kapisla Ima li s događajem neke veze što je naš dobri Jovo kapisla ili si to pomenuo onako usput? 😄 Quote
VoivodBG Posted September 9, 2021 Report Posted September 9, 2021 Usput, ima on listu ispada koliko ti srce poželi, zaslužio je titulu kapisle. 😄 Niko iz Klinike se nije tabao to veče, tako da... Quote
Kumodraski Vo Posted September 10, 2021 Report Posted September 10, 2021 Bice opet kod tese reko jova na lajvu 💪 Quote
VoivodBG Posted September 11, 2021 Report Posted September 11, 2021 Ladno je ovaj drugi brat metalac iz rahmetli Dnevnjaka. Barem se potrudio da iznese foricu u vezi ovog dešavanja. Quote
Kumodraski Vo Posted September 11, 2021 Report Posted September 11, 2021 Pojavljivao se on na vise mesta ja msm i na lajvu.. Quote
VoivodBG Posted September 11, 2021 Report Posted September 11, 2021 Bio je i ostatak Dnevnjak ekipe tamo u publici dok je ovaj pričao viceve. Kada organizuju u Beogradu događaj ide se. Quote
Recommended Posts