Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eh, sada ne pratiš Tešu, a nisi zašao nikada duboko u Yumetal vault teme ili bio tu kada je on bio aktivan i harao po forumu. Molim vas, dosta tog Koštunica fazona danas. 😄

Posted

Nisam ni rekao da ne znam o kome se radi, rekoh ne pratim ga.. Iskreno nisam mnogo ni obraćao pažnju na njega i dok je bio aktivan član ovde, a i kad sam otvorio profil više sam slušao kako se trabunja ovde o njemu nego što sam čitao njegove postove.. Lik mi totalno antipatičan sudeći po onome što sam malo video na tom Balkan Info-u koji je gori od, ili u istoj ravni sa Hepi, Pink i ostalim govnima..

• Upvote 1
Posted
On 10/24/2021 at 6:55 PM, HUMAN said:

Nisam ni rekao da ne znam o kome se radi, rekoh ne pratim ga.. Iskreno nisam mnogo ni obraćao pažnju na njega i dok je bio aktivan član ovde, a i kad sam otvorio profil više sam slušao kako se trabunja ovde o njemu nego što sam čitao njegove postove.. Lik mi totalno antipatičan sudeći po onome što sam malo video na tom Balkan Info-u koji je gori od, ili u istoj ravni sa Hepi, Pink i ostalim govnima..

Lik je hendikepiran.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Marko i Traverke spasile emisiju. Sviđa mi se koliko je Joca bio zbunjena sa pitanjima koje je hteo da im postavi. Opet ih ovo više prikazuje kao ljude od krvi i mesa, a neke karakondžule koje jedva čekaju da preobrate sve u LGBT and Q. 😄

Istok smarao, maltene nisam mogao da slušam šta priča, i šteta što ga nisu napičili za EU prijatelje i gelato. Mada cuko mu je simpatičan.

Ovo mi postaje draže od J&N show, iskreno i tvrdo i pride daju se dobri saveti, a dobru pomoć sa dozom šale je teško naći. 😄

Edited by VoivodBG
  • 3 weeks later...
Posted

Bila je to tvrda emisija sa traverima. Ali da budem iskren vise pozdravljam promenu formata, ova poslednja emisija sa Rodjenim i Mimi i svejom joj, udara u drito i dele se odlicni saveti. Jedinu stvar koju moram da zamerim Rodjenom, sto mnogo voli da upada i da drzi banku, ali osim toga, svaki savet koji je udelio, sve na mestu. Cak su me Mimara i sveja iznenadile u par navrata. Nidza bratan rekao najbitniju recenicu i stavio tacku. Ali moraju da vrate bratana Bruna. Nema istu energiju to sve bez njega. 😄