VoivodBG Posted October 24, 2021 Report Posted October 24, 2021 Eh, sada ne pratiš Tešu, a nisi zašao nikada duboko u Yumetal vault teme ili bio tu kada je on bio aktivan i harao po forumu. Molim vas, dosta tog Koštunica fazona danas. 😄 Quote
HUMAN Posted October 24, 2021 Report Posted October 24, 2021 Nisam ni rekao da ne znam o kome se radi, rekoh ne pratim ga.. Iskreno nisam mnogo ni obraćao pažnju na njega i dok je bio aktivan član ovde, a i kad sam otvorio profil više sam slušao kako se trabunja ovde o njemu nego što sam čitao njegove postove.. Lik mi totalno antipatičan sudeći po onome što sam malo video na tom Balkan Info-u koji je gori od, ili u istoj ravni sa Hepi, Pink i ostalim govnima.. 1 Quote
Vic Rattlehead Posted October 25, 2021 Report Posted October 25, 2021 On 10/24/2021 at 6:55 PM, HUMAN said: Nisam ni rekao da ne znam o kome se radi, rekoh ne pratim ga.. Iskreno nisam mnogo ni obraćao pažnju na njega i dok je bio aktivan član ovde, a i kad sam otvorio profil više sam slušao kako se trabunja ovde o njemu nego što sam čitao njegove postove.. Lik mi totalno antipatičan sudeći po onome što sam malo video na tom Balkan Info-u koji je gori od, ili u istoj ravni sa Hepi, Pink i ostalim govnima.. Lik je hendikepiran. Quote
kuruz Posted October 26, 2021 Report Posted October 26, 2021 kakav Koštunica fazonko normalan zna sve ove degenerike 1 Quote
VoivodBG Posted November 6, 2021 Report Posted November 6, 2021 Ovaj je gori od J&N početaka kada je svaka druga reč bila brate, brate, brateeeuuuu. I klasičan try hard tip. 😄 Quote
Kumodraski Vo Posted November 6, 2021 Report Posted November 6, 2021 Ocajan je ugasio sam posle 10 min.. Quote
VoivodBG Posted December 4, 2021 Report Posted December 4, 2021 Propustilo se, ali se gleda večeraske, hvala vi! Quote
Kumodraski Vo Posted December 4, 2021 Report Posted December 4, 2021 Jesu iste trandzule ko i kod galeba? Ovaj desno mi poznat nesto.. 🤭 Quote
VoivodBG Posted December 5, 2021 Report Posted December 5, 2021 (edited) Marko i Traverke spasile emisiju. Sviđa mi se koliko je Joca bio zbunjena sa pitanjima koje je hteo da im postavi. Opet ih ovo više prikazuje kao ljude od krvi i mesa, a neke karakondžule koje jedva čekaju da preobrate sve u LGBT and Q. 😄 Istok smarao, maltene nisam mogao da slušam šta priča, i šteta što ga nisu napičili za EU prijatelje i gelato. Mada cuko mu je simpatičan. Ovo mi postaje draže od J&N show, iskreno i tvrdo i pride daju se dobri saveti, a dobru pomoć sa dozom šale je teško naći. 😄 Edited December 5, 2021 by VoivodBG Quote
VoivodBG Posted December 29, 2021 Report Posted December 29, 2021 Bila je to tvrda emisija sa traverima. Ali da budem iskren vise pozdravljam promenu formata, ova poslednja emisija sa Rodjenim i Mimi i svejom joj, udara u drito i dele se odlicni saveti. Jedinu stvar koju moram da zamerim Rodjenom, sto mnogo voli da upada i da drzi banku, ali osim toga, svaki savet koji je udelio, sve na mestu. Cak su me Mimara i sveja iznenadile u par navrata. Nidza bratan rekao najbitniju recenicu i stavio tacku. Ali moraju da vrate bratana Bruna. Nema istu energiju to sve bez njega. 😄 Quote
Kumodraski Vo Posted December 29, 2021 Report Posted December 29, 2021 Svaka cast ako si pogledo sve ono.. Quote
Recommended Posts