VoivodBG Posted December 29, 2021 Report Posted December 29, 2021 Ja sam revnosan covek, volim iskreno Kliniku, postoji vec na jednom drugom forumu i recenzija i zasto, ali nije vreme za jewmetal. Jos. 😁 Jedino mi bile kljakave epizode sa Jorgovanima i Amerikancima. Quote
KazimKazim Posted February 24, 2022 Report Posted February 24, 2022 Stae sa Djomlom, odiebao ih? Ovai Rodzeni se uvukao na silu, prisipetlja ebena Quote
Kumodraski Vo Posted February 24, 2022 Report Posted February 24, 2022 Da bas smara lik, nidza kida, joca na nivou.. Quote
VoivodBG Posted February 24, 2022 Report Posted February 24, 2022 Rodjeni je na mestu, poslusajte malo price sa psihoterapije iz prethodnih klipova. Jedino sto voli konstantnu paznju i prekida sagovornike. Nidza uvek u mumblecore modu, Joca se malo opustio, nema vise Jaguarbogjaguarbog. Quote
Kumodraski Vo Posted February 24, 2022 Report Posted February 24, 2022 Ok je on ali mi se ne slusa.. Trebali su djareta da ubace.. Quote
Demon Seed Posted February 24, 2022 Author Report Posted February 24, 2022 Poslušajte njegovu sranje muziku, dobar je on kao čovek 😛 Quote
Demon Seed Posted February 24, 2022 Author Report Posted February 24, 2022 Djomla je zauzet, sprema novi Bekfleš AOTY. Quote
VoivodBG Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 Gospodo, dobrodosli u prajm tajm. Hit, hit, hit. 1 1 Quote
Demon Seed Posted May 6, 2022 Author Report Posted May 6, 2022 Onako ništa specijalno, neka bude lagano zagrevanje za novi Bekfleš pa on neka bude mnogo bolji od ovoga... Dobar mu je tekst, fino hvata mindset simpa Refren malo viklerovski previše i nije dovoljno udaran onako, da kažemo... Muzika i produkcija drže taj nivo... Mogao bi novi Bekfleš da pokida, ipak se zna da je tu najbolja trijaža pesama, sa te strane izuzetno greje ovaj solo singl, svakako sam se plašio da je Đomla prso možda odroge ili nešto, ova pesma i spot me smiruju u tom pogledu, da mi ne brinem. DsO je izneverio, ajmo sada Bekfleše nemoj i ti tebra, godspeed 1 Quote
Demon Seed Posted May 6, 2022 Author Report Posted May 6, 2022 Da mu* ne brinem, a i sebi, fala Bogu. Quote
VoivodBG Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 Nisam hteo odmah da spomenem da refren zvuci na Wiklerove ranije radove pogotovo sa Mrcelom, ali mi je drago da si spoznao vajb! Stp se matrice tice, low key je posve. Ako se dovoljno zadubis interesantni su ritmovi i semplovi. Nije klasican benger. Tekst je direktan, mnogo je lepa lajna o gradu. Pride VRH odradio VRHunski master. get it. Svi heroji su nam pali, samo ostaje Bekfles da zari i pali! 1 Quote
Demon Seed Posted May 7, 2022 Author Report Posted May 7, 2022 5 hours ago, Kumodraski Vo said: Unormalio se i djomla.. Da bre, čak se samocenzurisao Quote
Kumodraski Vo Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 https://www.instagram.com/p/Co-ha5qLG1i/?hl=en idemo Quote
Recommended Posts