Demon Seed Posted July 6, 2018 Author Report Posted July 6, 2018 Teska brt, ovi iz Klike hvale Jovicu Torbicu da ih ne bi prebio. Nego je l' ste slusali poslednji hit: I sto se mene tice Vlado Georgijev je mogao slobodno da permanentno overi... Quote
Demon Seed Posted July 11, 2018 Author Report Posted July 11, 2018 jos malo milionce I predjose juce, prisustvovao je moj brt, sad mi javio xD Quote
Kumodraski Vo Posted July 11, 2018 Report Posted July 11, 2018 Videh i ja juce alealeale sledeca je Kada humrem bebo.. Quote
Demon Seed Posted July 11, 2018 Author Report Posted July 11, 2018 Da moja mala otvori sampanjac... Quote
Demon Seed Posted October 2, 2018 Author Report Posted October 2, 2018 Bolje da su snimali spot za Prolom, Kung Fu, ili Surf City Ovo im je najbolji tejp btw https://kiteijajaprod.bandcamp.com/album/prijatelji Quote
Demon Seed Posted October 9, 2018 Author Report Posted October 9, 2018 Jos nisam prostudirao nove, do jaja fotka sa Sofijom Loren i Jovankom btw Vadim uzEe Pucam ti po guuuzEe! Vadim uzE Pucam ti po guuzE! Sry ako je double post, neki kur nije u redu sa forumom opet xD 1 1 Quote
Demon Seed Posted October 9, 2018 Author Report Posted October 9, 2018 (edited) dobra Jugoslovenka SAKAM DA SE BANJAM SA TOBOUM juuuuuuu uuu lep refren obrišite mi jedan UzE da bude lep post iznad pls ko će ođe da dođe da glođe sem gospođe? Edited October 9, 2018 by Demon Seed Quote
KazimKazim Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 Bolje su rime od diliveria, naci nece se bas slusati Malo feta sira smiksano u pesmu, nisam zadovoljan Quote
Demon Seed Posted October 17, 2018 Author Report Posted October 17, 2018 Ja više cenim rimu nego deliveri ipak (baš sam primetio da se obožavanje trap rapa više svodi na ljubav prema tom iseckanom deliveriju no prema rimi, zbog cega ga uglavnom i ne volim), a generalno svi imaju odlican deliveri, sem Kumela kad normalno repuje (sto je skonto covek pa zajebo uglavnom) Dokle sam ja doso, o cemu diskutujem, extrica Nema fete uopšte, nego je narendan naj ljepši sjenički lisnati, friški jazački, lećevački, i sa Šar planine tkzv šarski, sir. Quote
KazimKazim Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 Samo da pohvalim ove djentlmene, zna se koe se pivo pie u neformalnom razgovoru (i uopste), a ne neke Krusevice i piva sa retardiranim imenima i koekakve marmelade 2 Quote
Demon Seed Posted October 25, 2018 Author Report Posted October 25, 2018 Izuzetni su to djentlmeni! Je l' opet krenuo show? Quote
KazimKazim Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Nisam ni znao za tai souuu...slusao pesme i izletelo mi u related...nikakva frka da se pusti Quote
Demon Seed Posted October 25, 2018 Author Report Posted October 25, 2018 Ma da, nego vise mi trip da gledam u lajvu ponekad, nisam bas toliki fan da radije slusam sat i nesto zajebancije nego neki album xD Mada moram da priznam da sam gledo jednu emisiju (onu de je Maki gost, sedi i cuti sat i po vremena i rola, a onda pridje mikrofonu na minut, da ti objasni da budes komsa jer nece pozar na gajbi da ti gasi brat iz Afrike nego komsa, i vrati se nazad u saksiju da bude fikus ) i nekoliko odlomaka, onaj kad neka riba utepana izjavljuje ljubav Glavatoj a on joj vitla kurcem na kameri da joj pokaze sta je ceka... Jer u svetu majmuna, Glavata je silvaback xD Quote
Demon Seed Posted May 26, 2019 Author Report Posted May 26, 2019 Kakvi su ovo bogovi ovo će se kolje s DsO za album godine, ne mora više izlazi ništa Bog Tuge obrisala patos sa Siromašan od Dječaka uzduž i popreko Lele kakav album majko mila Quote
KazimKazim Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Naibolja ona dje su ubacili matricu od Capo Plaze...da vidim da li ce DImon da izvali tai rip off - OCE KURAC Quote
Demon Seed Posted May 27, 2019 Author Report Posted May 27, 2019 Pa de su linkovi, šta, treba tvojim ušima da verujem na reč? 1 Quote
Recommended Posts