Demon Seed Posted June 8, 2019 Author Report Posted June 8, 2019 Jeli ovo mali Vaske u glavnoj ulozi? Quote
Demon Seed Posted June 11, 2019 Author Report Posted June 11, 2019 Kako sam mogo da zaboravim Džej - Rađaj Sinove kad sam nabrajao reference Quote
Demon Seed Posted June 12, 2019 Author Report Posted June 12, 2019 Jer niz reku života plovim druže moj Kad sam poslao drugaru tužnu poruku da je Jeff Hanneman umro, on mi je odgovorio ''Simone, čuvaj suze, i Džej će otići jednog dana'' Šalim se brt ronim suze radosnice niz bijelo lice dok slušam ovo, poslušaj opet neki put ljubi te brt, esi vido a e s þ e t i c gore kako bebac istovremeno izdiše dim i tura lukac (okrenut na pravu stranu) u usta u jednom potezu? Quote
vudun Posted June 12, 2019 Report Posted June 12, 2019 Aha. Hmmm - da da. Dakle... Pa, dobro. Ta-ko. Eh. Vrrrlo dobro! Bez brige. Nazdravlje. Ljubim ruke. Nek je sa srećom. Da? Čujem. Svakako. Živeli, gospodo. I laku noć. 2 Quote
Demon Seed Posted June 15, 2019 Author Report Posted June 15, 2019 On 6/12/2019 at 4:46 PM, vudun said: Aha. Hmmm - da da. Dakle... Pa, dobro. Ta-ko. Eh. Vrrrlo dobro! Bez brige. Nazdravlje. Ljubim ruke. Nek je sa srećom. Da? Čujem. Svakako. Živeli, gospodo. I laku noć. Mmm, bæbo Quote
Demon Seed Posted June 16, 2019 Author Report Posted June 16, 2019 (edited) Ovo ti je moj Vudune Instruktoroviću omiljeni muzički ansambl našeg prepodobnog rahmetli Razbijaća. A imam i ozbiljne sumnje da je Kumela i sam - Razbijać. vs Normalni Ustaša Jug Edited June 16, 2019 by Demon Seed Quote
vudun Posted June 17, 2019 Report Posted June 17, 2019 Nije on. Ipak nije. Rabijać je stariji petnaestak godina. Ova traka Ludi četnik Volvox mu je imala potencijala i šablona, ali na kraju kita od muflona. Quote
Demon Seed Posted June 17, 2019 Author Report Posted June 17, 2019 (edited) Pa ono jes, ima tu tog nekog anahronizma... Možda je onda Razbijać jr. Edited June 17, 2019 by Demon Seed Quote
VoivodBG Posted July 7, 2019 Report Posted July 7, 2019 https://noizz.rs/kultura/bekfles-exit-hip-hop-intervju/4d4s7dp?fbclid=IwAR3OWe_pF4AaRnwsGnKzBVTWXkRna1tD0NBArRglVhDgehEN_r6sacXNkoQ Quote Koga najviše gotivite na svetskoj muzičkoj sceni? Wheeler Walker Jr. To je to braćale imaju znanje! I dobijaju moje veliko poštovanje! 11. Jula na Zappa Barci. Quote
VoivodBG Posted July 12, 2019 Report Posted July 12, 2019 (edited) Konačno se dala prilika da se Bekfleš vidi uživo. Ono što mogu da priznam da je bilo zabavno i glupo istovremeno. A nekada treba biti glup i dobro se zabaviti. Zappa barka je bila puna, definitivno su napravili u kratkom roku veliku bazu ljudi koja ih prati i iznenađen sam bio da tu ima raznih godišta od klinčadije do starije ekipice. Pred početak koncerta njihov DJ Gugutka je zagrevao masu sa probranim techno i drumnbass trakama koje su me vratile kroz vreme na Povetarac circa 2008, lepo ih je naređao i ispala je kvalitetna đuska. Tek posle dvanaest, derani su odlučili da počnu nastup i otvorili su sa obradom od DJ Krmka, ja na prvu loptu nisam prepoznao šta je stvar ali sam se iscerekao na taj turbo fuel melos. Ukratko dobar je bio nastup, Kumela žari i pali, Maja je tu da ugasi u bude emotivan, a Volvox-Ničke 3000 je živa atrakcija, ako se ikada dovede malo u red (dajte da mu platimo da sredi one zube) možda bi od njega mogao da postane novi Moskri. 🤮 Super je bio momenat kada je Ničke prvi put izašao na binu i kaže publici ovako ćemo sada, ja ću da kažem prvu lajnu a onda vi ćutite i onda ponovite, naravno nisu ga poslušali nego su odmah ponovili na šta je on popizdeo i bio u fazonu, jebem vas, zar nisam rekao da ćutite. I to je sve jedva trajalo sat vremena i ako mene pitate mislim da će oni da budu poput Bad Copy onomad, samo sa tim što se na novim pesmama sa albuma Braća vidi veliki napredak sa bitovima dok tekstovi i dalje umeju da budu nezreli i budalasti. Što se mene tiče kupili su me uživo i išao bih ponovo da ih gledam negde niz put: Setlista je otprilike bila ovakva, ima par pesama koje nisam prepoznao možda su bile od starog materijala: DJ Krmak - Armani obrada NOVISAD Bog Tuge ZaGogaNavijaž feat Ničke 3000 Ničke 3000 freestyle 18- Baci Pet Striptizeta Rođendan (Kolko imaš godina?) - nemam blage koja je pesma Žena Debil feat Ničke 3000 666 Firestarter tribute to Keith Flint obrada Katakombe ne znam kako se zove pesma ali se spominju one plus je bio dečkonja sa dredovima. Ničke 3000 Azamretardira ili ponovo fristajl teško je znati sa Volvoksom pošto uglavnom vrišti. - nemam blage 2 Biću tvoj Rađaj Gore Dole Gde su ortaci Ako humrem danas bebo feat. Volvox 100% čovek Edited July 12, 2019 by VoivodBG 1 Quote
KazimKazim Posted July 12, 2019 Report Posted July 12, 2019 Trebo si da snimis tu Armani obradu 😄 Dobra zabava, steta sto sam ja nezabavan i ne iem na koncerte 1 Quote
VoivodBG Posted July 12, 2019 Report Posted July 12, 2019 ako imaš instagram, možeš preko das drogen story da vidiš 30 sekundi obradehttps://www.instagram.com/das_drogen/ 1 Quote
vudun Posted August 15, 2019 Report Posted August 15, 2019 ŠIMONEEEEEE.......... VRATI SEEEEE........... Quote
obsessed by cruelty Posted August 17, 2019 Report Posted August 17, 2019 zajebo me DS da slusam ovo stvarno, realno sasvim ok album dobrim delom 👍 1 Quote
Recommended Posts