Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Sve Vaše omiljene pesme od bekfleša i kuma u nikad ranije vidjenom sastavu, sertifikovani doktor bubnjeva Darko Dex i Kumela limanski prirediće Vam spektakl kakav još niste čuli na ovim prostorima, vraćamo vas u vreme Woodstock-a '99!
DJ činč zagrejaće vas i otpratiti uz najmodernije hitove trepa, r'n'b-a i hausa!

Četvrtak 15.jul
Karte možete kupiti u pretprodaji po ceni od 700 dinara u Zappa Baru ( Kralja Petra 41 ) a na dan koncerta na ulazu Zappa Barke po ceni od 800 dinara.
Start 22 h
Informacije na tel. 064/0108011

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Meni bilo glupo da kažem, reći će ljudi da sam dosadan ali ipak nije zgoreg ponoviti izgleda.

Onaj ko ima 4 sata da gleda ove inbrede treba momentalno da završi na prinudnom radu.

• Like 1
  • Upvote 1
  • Downvote 3
Posted (edited)

Jbg slažem se za 4 i po sata gledanja da je previše ali pogledao sam ovaj deo gde je nastalo sranje i rečenica ''AJAO ĐUS, TI RADIŠ ZA SNS LEVIJATANE :O'' je nešto najjače...

Joco oženi me... Kakav inbred, Joca delija, glej ga kakav primerak, lep dečko ko lutka a pritom i pametan... Ima i prelepe tetovaže... Nidža je malo skapan ali je još pametniji pa nadomešćuje.

Dobra fora ovaj Đusov blef za ''Marinu'', ali sam se nenormalno razočarao u njega, kako može da bude toliko dobar s Pajom Levijatorom... Ne smeta mi toliko (kao što se već zna 😄 ) što se prodao, al' da budeš dobar s njima i ovoliko da te pogodi što je neko pomenuo da je Levijatan možda nekog maltretirao, za to ne mogu da smislim nikakvo opravdanje.

Edited by Demon Seed
  • Like 2
Posted
Meni bilo glupo da kažem, reći će ljudi da sam dosadan ali ipak nije zgoreg ponoviti izgleda.
Onaj ko ima 4 sata da gleda ove inbrede treba momentalno da završi na prinudnom radu.
čuj 4 sata

ko gleda ovo i 5 minuta, treba da se ubije