Haos sam ja Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 Po mom mišljenju jedan od najboljih relativno novijih doom bendova dolazi iz Denvera. Iza sebe imaju jedan EP, jedan split sa Spirit Adrift i 3 LP-a od kojih je nedavno izašao "Desolation", a "Hunted" iz 2016-e je jednostavno fantastičan album, spoj tradicionalnog i modernog, ujedno vrlo melodičan ali pre svega album sa izuzetnim rifovima. Trenutna postava: Dan Bass See also: ex-Lords of Fuzz Zach Drums See also: Dominion, Vasaeleth, Dagon, Aat Ben Vocals, Guitars See also: Glacial Tomb, ex-Burial Within, ex-Galaxicon Phil Vocals, Guitars Poslednje: Quote
SkullKrusheR Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 odličan bend, uz pallbearer po meni najbolji što se ovakvog zvuka tiče. ne stigoh novi da preslušam, evo linka kome treba... https://www70.zippyshare.com/v/dVGCFwVK/file.html Quote
VoivodBG Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 Prvi album sam baš dosta vrteo ali su mi onda sklisnuli sa radara, sviđa mi se i artwork koji furaju na omotima, a po živim snimcima se vidi da su dobar bend za pogledati uživo. Poslušaće se i novi. Pevač o omiljenim hip hop pločama. Quote
azal Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 imao sam ja tu sleep majicu nekad. dosta plebian izbor rep albuma, svaki devin the dude album je bolji stoner album od svakog snoop dog albuma. Quote
Angelystor Posted November 11, 2019 Report Posted November 11, 2019 Baš mi lepo legao ovaj Khemmis, što reče temootvarač super balans između tradicije i modernog. Doom lebac sa namazima u rangu od Thin Lizzy-a do Paradise Lost-a. Prvi album izuzetno uredan, i kanda najdumastiji, "Hunted" bez greške i za sad mi najbolji, "Desolation" tek možda malo slabiji od "Hunted". Quote
Angelystor Posted March 13, 2020 Report Posted March 13, 2020 https://20buckspin.bandcamp.com/album/doomed-heavy-metal?from=embed Sjajna obrada Quote
Haos sam ja Posted September 14, 2021 Author Report Posted September 14, 2021 Jebe ova nova, nema greške Quote
Angelystor Posted December 4, 2021 Report Posted December 4, 2021 Jako dobar album, blago razočarenje isključivo zato što su pre ovoga imali "Hunted" i "Desolation". Manje catchy/heavy nego Desolation, više doomy kao Hunted, i dobro mi je što nisu otišli u dalje neke više straight-heavier vode, završili bi kao Spirit Adrift. "Avernal Gate" instant klasik, onaj outro mi je toliko dobar da zaslužuje na duplo dužoj pesmi da bude. Quote
Recommended Posts