Angelystor Posted September 21, 2022 Report Posted September 21, 2022 Ja nisam ni pustio trejler, samo video da je neki reboot/restart kurac i zgrozio se. Krenuli dakle i po manje uspešnim franšizama. Meni prvi film bio kul, i onda svaki sledeći otprilike gore posle goreg, ali su apsolutno svi vredeli zbog scena sa Bredlijem, iako je koliko se sećam bilo filmova gde ga je bukvalno bilo 5min maks i ćao. Izbindžovao serijal još tipa srednja. A za pol, koga više briga, kad Hulk može da bude žena, može i Pinhead. Neka bude i neki non-cishet, ili kako već, ionako neću da gledam. Quote
Demon Seed Posted September 21, 2022 Report Posted September 21, 2022 Tako je, kako ih nije sramota da rebootuju, samo prvih 8 filmova. She-Hulk se prvi put pojavila u stripu pre četeres godina. Just sayin. Quote
Talvi Posted September 21, 2022 Report Posted September 21, 2022 kapiram da Barker nema problem sa ovim, znajući kakav je to matori seksualni devijant 1 Quote
Angelystor Posted September 21, 2022 Report Posted September 21, 2022 1 hour ago, Demon Seed said: She-Hulk se prvi put pojavila u stripu pre četeres godina. Just sayin. Ignoramus sam za stripove, tako da touché. Quote
Demon Seed Posted September 21, 2022 Report Posted September 21, 2022 (edited) Ne čitam ih ni ja nego kad čeprkam po Marvel vs Capcom (tepanje igrica) fandompedijama kojekakvim, zastranim na stranice o stripovima... Edited September 21, 2022 by Demon Seed Quote
VoivodBG Posted September 21, 2022 Author Report Posted September 21, 2022 4 hours ago, Talvi said: kapiram da Barker nema problem sa ovim, znajući kakav je to matori seksualni devijant On je izabrao da Hellpriest bude žensko, pardon tranvestit. Usput film je sniman u Beogradu većinski poznanik radio na produkciji, rekao je da je delovao baš bolesno dizajn čudovišta i nasilja. 1 Quote
HEFEST Posted April 4 Report Posted April 4 Kuku lele i do Boga!!! Gorila sa mustaćima je Julija. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted July 24 Report Posted July 24 Ovo obecava...Glumacka postava - Morgan Freeman, Luke Hemsworth. Quote
VoivodBG Posted September 18 Author Report Posted September 18 Snimaju Povratak Zikine dinastije. Milan Konjevic rezira, a gle, Milena Markovic pise scenario. Be afraid, be very afraid! Quote
Toki89 Posted September 18 Report Posted September 18 Skrnavljenje. I podgrevanja pasulja starog trideset godina. Quote
VoivodBG Posted September 20 Author Report Posted September 20 Novi podcast o filmaćima, šarenolika ekipa, i biće objavljivano jednom mesečno. Quote
Recommended Posts