Kumodraski Vo Posted September 16, 2018 Report Posted September 16, 2018 A soundtrack da ne pominjemo Quote
Angelystor Posted September 17, 2018 Report Posted September 17, 2018 Ne blamiraj se. Sačekaj da film izađe, pa onda osudi. Ja bre brate stvarno pitam. Ok, zanemari komentar o trajanju, koja je priča iza rimejka/rebuta/sikvela? Quote
VoivodBG Posted September 17, 2018 Author Report Posted September 17, 2018 Razumeo bih da se brineš da ga radi kakav komercijalni režiser ili neko nov koji nema ništa na svojem portfoliu. Jednostavno je Amazon odlučio da napravi horor film i zašto onda ne napraviti novu verziju Susperia, koje se originalno jedino sećam super psihodeličnih boja i Goblinove mjuze i ekstremno loše glume. Ovo već deluje kao kršten film i pošto se Luca već pokazao kao kompetentan autor, i sa ovakvom probranom ekipom, ovo ne može da omane. Ispašće 2018. godina horora. Quote
Angelystor Posted September 17, 2018 Report Posted September 17, 2018 Razumeo bih da se brineš da ga radi kakav komercijalni režiser ili neko nov koji nema ništa na svojem portfoliu. Jednostavno je Amazon odlučio da napravi horor film.... You were saying? Nit' mi poznat ovaj reditelj, sem što vidim dao radio onu gej čupricu iz prošle godine, nit' smatram da originalnoj Suspiriji treba remake (od, ne mogu da se dovoljno načudim, dva i po sata), iako daleko od toga da bi mi ikad upala na neku top horror listu. I što ovo nije The Suspiria :/ Quote
VoivodBG Posted September 17, 2018 Author Report Posted September 17, 2018 Umesto što mrsiš muda, pogledaj i ostale filmove dotičnog A Bigger Splash & I am love. Jel ti smetao Hereditary što je trajao isto toliko? Opet kažem spustiš malu nos dole, sačekaš da film izađe, pogledaš i onda baciš kamenje ako ne valja. Quote
Angelystor Posted September 17, 2018 Report Posted September 17, 2018 (edited) Moji anti-rimejk refleksi mi ne daju da "spustim nos". A moja spajder čula me odbijaju od filma naziva "I am love". Hereditary nit traje 150+ minuta nit je rimejk filma koji je skoro pa duplo kraći. edit: Jel tebi taj reditelj neki brat pa si se toliko uzrujao? Edited September 17, 2018 by Angelystor 1 Quote
Kumodraski Vo Posted September 17, 2018 Report Posted September 17, 2018 Nije ni Blade Runneru trebao drugi deo al jbg 2 1 Quote
Angelystor Posted September 17, 2018 Report Posted September 17, 2018 E to se ne slažem, 2049 remek-delo. 1 1 Quote
VoivodBG Posted September 17, 2018 Author Report Posted September 17, 2018 Barem oko nečega da se usaglasimo. Noup, jednostavno vidim talentovanog čoveka i gotivim njegove radove, možda ti se ne dopadaju teme koje obrađuje u filmovima, ali zasigurno ima talenta naspram većine hohštaplera koji danas nešto kao rade. Ni ja nisam ljubitelj rimejkova, ali bilo je svetlih primera. Quote
SkullKrusheR Posted September 17, 2018 Report Posted September 17, 2018 ja čekam novu suspiriu iz prostog razloga jer mi je original (i generalno ti đalo filmovi) negledljiv. Quote
obsessed by cruelty Posted September 17, 2018 Report Posted September 17, 2018 meni to kidanje sve 1 Quote
bradilko Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 E to se ne slažem, 2049 remek-delo. takoe. Quote
Talvi Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 Suspiria retko precenjen film, vizuelno sjajan ali radnje bukvalno nigde Quote
HUMAN Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Pitam se može li se od ovoga očekivati nešto barem pristojno? Iako ovo nema nikakve veze, ali paralela sa Ash vs Evil Dead serijom, naime, u početku mi delovala prilično krš, al je nekako kasnije zavoleh.. Barker učestvuje, ali mi Syfy ne uliva baš neku nadu.. Elem, https://deadline.com/2018/06/nightbreed-tv-series-reboot-clive-barker-morgan-creek-syfy-1202415885/ Quote
miter Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=xExzwSc4_eQ Quote
Kumodraski Vo Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Do jaja.. Gledajte i animu razbija.. Quote
Demon Seed Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Asu joj buljave oci, istera me iz pameti 1 Quote
HUMAN Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Asu joj buljave oci, istera me iz pameti A zamisli da su joj i sise u proporciji sočimAA Quote
Recommended Posts