SACRAMENTAL BLOOD Posted July 29, 2018 Report Posted July 29, 2018 (edited) Ako nekoga interesuje, link za besplatan download novog broja Angelmeat-a Intervjui sa Azarat, The Stone, Create a Kill/Gruesome, Maim, Puteraeon, Resurgency, Rude i Rebaelliun http://www.mediafire.com/file/k9h9hvu2hssr9uy/ANGELMEAT_%25233.pdf/file Edited January 15, 2019 by Lou 4 Quote
HUMAN Posted July 30, 2018 Report Posted July 30, 2018 Odličan novi broj! Stvarno je mali broj ljudi koji podržavaju ug scenu (bilo domaću ili stranu), a još je manji broj onih koji se godinama istinski bore da na bilo koji način nešto urade za istu. Milane svaka ti čast na entuzijazmu i svaka podrška u daljem radu, nadam se da se u medjuvremenu radi i na novom albumu Sacramental Blood-a! Quote
Grobodan Posted July 30, 2018 Report Posted July 30, 2018 Imam jos negde stampanu dvojku, drago mi da se fanzin ponovo aktivirao a i izbor bendova mi se svidja. Jedno pitanje, je li Angelmeat distro ili samo promo kuca? Quote
SACRAMENTAL BLOOD Posted July 31, 2018 Author Report Posted July 31, 2018 Imam jos negde stampanu dvojku, drago mi da se fanzin ponovo aktivirao a i izbor bendova mi se svidja. Jedno pitanje, je li Angelmeat distro ili samo promo kuca? Sve po malo. Angelmeat Zine je deo aktivnosti Angelmeat Promotiona a u sklopu svega je i Angelmeat Distro. Dakle radicu distro ali samo probranih stvari. Za sad su tu pored SB izdanja diskovi Maim-a (poslednji album Ornaments of Severity) a vremenom ce biti jos nekih izdanja i mercha Quote
SACRAMENTAL BLOOD Posted September 12, 2018 Author Report Posted September 12, 2018 ANGELMEAT zine trazi saradnike! Zbog velikog broja pristiglih albuma za recenziranje potrebne su nam dodatne snage. Svi koji su zainteresovani da pisu recenzije za Angelmeat, poznaju "materiju" i dobro govore/pisu engleski mogu se javiti na email adresu [email protected] radi dogovora. Radovi na #4 su u toku \m/ Quote
SACRAMENTAL BLOOD Posted January 10, 2019 Author Report Posted January 10, 2019 Novi, 4. broj Angelmeat-a je dostupan za besplatan dowload na linku https://www.mediafire.com/file/48h0dz2l5a3mxbz/Angelmeat_%234.pdf/file 2 Quote
HUMAN Posted January 10, 2019 Report Posted January 10, 2019 Znači na naslovnoj!!! Šteta što ovo nema u štampanoj varijanti, prvi bih uzeo! I ovaj Zealot Cult izdali jeben album, svaka čast Milane i samo tako nastavi! Quote
SACRAMENTAL BLOOD Posted January 10, 2019 Author Report Posted January 10, 2019 Hvala! Jbg nema vajde stampati, cak i kad je besplatan download nije lako postici dobar tiraz koji bi pravdao rizik ulaganja u stampanu formu. Kad je Terrorizer pukao sta mi da ocekujemo. Bolje ovako, manje glava boli Quote
HUMAN Posted January 11, 2019 Report Posted January 11, 2019 Ma jasno odavno da su štampani mediji otišli u zaborav, samo kažem da bih baš voleo bilo koji časopis sa ovakvom naslovnicom. Ne znam da li ih je iko ikada stavio.. pa čak i tekstovi o Monstrositiju su prava retkost, od nekih stotinak koliko posedujem, jedva dva mršava intervjua Nisam znao da je i Terrorizer puko, poslednjih par godina nisam uzimao, ali imam nekih desetak brojeva, svejedno sranje.. Quote
SACRAMENTAL BLOOD Posted March 21, 2019 Author Report Posted March 21, 2019 Postavili smo online i nas prvi DIY website. Posetitite www.angelmeat.tk We have launched our first website!!! Visit www.angelmeat.tk for news from extreme metal scene. You will also find there all info related to Angelmeat Promotion activities and links for free download of Angelmeat Zine issues. Spread the news!!! Angelmeat started as a printed fanzine in 2001. After 2 (t)issues it was put on hold and resurrected in 2018 as an e-zine available for free download in PDF format. This time the Angelmeat zine became one of the promotional tools used by Angelmeat Promotion, which also includes Angelmeat Distro and now, for the first time this portal, where you can read the news and articles from the extreme metal scene. Quote
SACRAMENTAL BLOOD Posted January 5, 2020 Author Report Posted January 5, 2020 ANGELMEAT zine #5 sa malim zakasnjenjem: http://www.mediafire.com/file/rkb4s2iqtqghejr/ANGELMEAT_%235.pdf/file Quote
Recommended Posts