VoivodBG Posted September 27, 2018 Report Posted September 27, 2018 Algiers se vraćaju na Balkan!U Beograd! U Cetinjsku ulicu! U Elektropionir! Ponedeljak, 11. februar 2019. godine u 20:30 *** Posle fantastične serije koncerata širom sveta, američko-engleski bend Algiers vraća se na Balkan, a u ponedeljak, 11. februara 2019, nastupiće u beogradskom klubu Elektropionir. Quote
VoivodBG Posted February 12, 2019 Author Report Posted February 12, 2019 evo da vidite šta ste propustili. prepun elektriopionir. bend u odličnoj formi i dobro su prošarali kroz oba albuma i par novih pesama. ako bih imao zamerku to je ponovo zvuk, pršti mikrofonija sve u šesnaest, ali rekoh sebi možda će da bude dobro i uzeće bolje ozvučenje ali jok. definitivno jedan od najnovijih i mlađih bendova koje ću svaki put ispratiti kada svrate u naše krajeve. Quote
Mickey mouse Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 Meni bilo dosadno, mada priznajem da nisam neki ljubitelj banda..čisto svratio da vidim o čemu se to radi... Bilo dosta ljudi, u pravu si za zvuk; sve mi se manje ide u EP, svaki put je sve gore što se tiče zvuka...a i prostor mi se sve manje sviđa...ne znam što malo više ne aktiviraju npr. onaj Dorćol platz 100x je bolji prostor u svakom smislu... Quote
VoivodBG Posted February 12, 2019 Author Report Posted February 12, 2019 Po meni daleko je ovo od dosadnog benda, super je što imaju svoj stil i što nisu kopija već nečeg viđenog. Zato će u moru plagijata da opstanu i uspeju. Dorćol Platz je dobar prostor, gledao sam tamo Hashimu, iako nije bio popunjen prostor imali su dobar zvuk a i super su bile animacije i dimna mašina. Šteta je što u užem centru grada nestaju pristojni prostori za koncerte ovakvog tipa. Samo čekam dan kada će i celu Cetinjsku da sravne pa neće ni biti ni EP. Quote
Mickey mouse Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 Mono će biti u SKC-u...ne pamtim kad sam tamo poslednji put gledao nešto ( bašta excluded)...bilo bi dobro da ga ožive... Quote
Haos sam ja Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 Voivod, kako je bilo u odnosu na svirku u DOBu prošle godine? Meni je tada bilo sjajno, ali sad nisam bio jer nisam baš diehard fan a i u EP idem samo kad svira neko koga baš volim, taj klub je golo govno po svakom kriterijumu osim što je u strogom centru. Quote
VoivodBG Posted February 13, 2019 Author Report Posted February 13, 2019 Prvi koncert je bio fenomenalan. Pokazali su da bend u odličnoj formi i da to što sviraju još bolje zvuči uživo. I ovaj je bio dobar, sviđa mi se što je sasvim drugačija setlista bila, izbacili su neke pesme koje sam hteo ponovo da čujem i svirali su nekolicinu novih koje dobro zvuče. Neko iz publike se prebacio kada je pevač najavio novu pesmu i on mu samo odbrusi, ne, pa žalim slučaj idu ipak nove i nasmeje se i počne da je peva. Kao što sam naveo jedini minus je u suštini Elektropionir, bendu ne mogu da nađem manu jer je sve i dalje tu, harizma, dobro sviranje, solidno prošarana setlista. Svakako bih voleo i po treći put da ih gledam i da budu u boljem prostoru. Quote
Recommended Posts