Jump to content

Recommended Posts

Posted

42617839_794281684080157_3772987005550460928_o.jpg?_nc_cat=109&oh=2a5851e5735b2d9e907c0dc1ff199a3e&oe=5C19A463

Algiers se vraćaju na Balkan!

U Beograd!

U Cetinjsku ulicu!

U Elektropionir!

Ponedeljak, 11. februar 2019. godine u 20:30

Posle fantastične serije koncerata širom sveta, američko-engleski bend Algiers vraća se na Balkan, a u ponedeljak, 11. februara 2019, nastupiće u beogradskom klubu Elektropionir.

• 4 months later...
Posted

evo da vidite šta ste propustili. prepun elektriopionir. bend u odličnoj formi i dobro su prošarali kroz oba albuma i par novih pesama.

ako bih imao zamerku to je ponovo zvuk, pršti mikrofonija sve u šesnaest, ali rekoh sebi možda će da bude dobro i uzeće bolje ozvučenje ali jok.

definitivno jedan od najnovijih i mlađih bendova koje ću svaki put ispratiti kada svrate u naše krajeve.

Posted

Meni bilo dosadno:mrgreen:, mada priznajem da nisam neki ljubitelj banda..čisto svratio da vidim o čemu se to radi...

Bilo dosta ljudi, u pravu si za zvuk; sve mi se manje ide u EP, svaki put je sve gore što se tiče zvuka...a i prostor mi se sve manje sviđa...ne znam što malo više ne aktiviraju npr. onaj Dorćol platz 100x je bolji prostor u svakom smislu...

Posted

Po meni daleko je ovo od dosadnog benda, super je što imaju svoj stil i što nisu kopija već nečeg viđenog. Zato će u moru plagijata da opstanu i uspeju.

Dorćol Platz je dobar prostor, gledao sam tamo Hashimu, iako nije bio popunjen prostor imali su dobar zvuk a i super su bile animacije i dimna mašina.

Šteta je što u užem centru grada nestaju pristojni prostori za koncerte ovakvog tipa. Samo čekam dan kada će i celu Cetinjsku da sravne pa neće ni biti ni EP. :azal:

Posted

Voivod, kako je bilo u odnosu na svirku u DOBu prošle godine? Meni je tada bilo sjajno, ali sad nisam bio jer nisam baš diehard fan a i u EP idem samo kad svira neko koga baš volim, taj klub je golo govno po svakom kriterijumu osim što je u strogom centru. 

Posted

Prvi koncert je bio fenomenalan. Pokazali su da bend u odličnoj formi i da to što sviraju još bolje zvuči uživo.

I ovaj je bio dobar, sviđa mi se što je sasvim drugačija setlista bila, izbacili su neke pesme koje sam hteo ponovo da čujem i svirali su nekolicinu novih koje dobro zvuče. Neko iz publike se prebacio kada je pevač najavio novu pesmu i on mu samo odbrusi, ne, pa žalim slučaj idu ipak nove i nasmeje se i počne da je peva.

Kao što sam naveo jedini minus je u suštini Elektropionir, bendu ne mogu da nađem manu jer je sve i dalje tu, harizma, dobro sviranje, solidno prošarana setlista.

Svakako bih voleo i po treći put da ih gledam i da budu u boljem prostoru.