ErliK Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 (edited) Preslušaćemo! Ko je voleo ili još uvek voli italjanski bend Cydonia preporučujem Dan Keying-ov solo album Black Swan i bend Hollow Haze ... a ako neko ima link za Hollow Haze - Hollow Haze iz 2006 godine nek da link. http://www.youtube.com/watch?v=wE3vA0Huu1A Edited April 17, 2009 by ErliK Quote
AstralliS Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Našao sam ovaj... Hollow Haze - The Hanged Man (2008) TRACKLIST: 1. Easy Road 2. Burnt Desire 3. Coming Back 4. Breathless 5. Pretender 6. Waiting 7. Final Contest 8. Senses Roam 9. Lonely Dreamer 10. Illusion Around 11. Dark http://rapidshare.com/files/154814003/Hollow_Haze-The_Hanged_Man-2008-RTB.rar PASSWORD: www.mediaportal.ru Quote
ErliK Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 taj imam i taj mi se svidja. sad skidam prethodni (našao sam) http://rapidshare.com/files/125370658/holl.ha.-h.h.rar mada vidim da je pola naziva pesama isto na oba albuma tako da ne znam da li je ovaj novi reizdanje. Quote
AstralliS Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Ja sam stavio da se skida ovaj "The Hangled Man". Skinuću i prethodni. Moram priznati da me prijatno iznenadio Revoltons. Quote
~MaX~ Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 (edited) Nisam ih nikada neshto slushao ali najiskrenije cu vam predlozhiti novi Fairyland... koje izuvanje.. znachi simfonijski metal doveden do savrshenstva.. metal filmska muzika... nisam nigde video njihovu temu da bi ovo postovao pa reko mozhe i ovde... 1. "Opening Credits" 2. "Across The Endless Sea Part II" 3. "Assault On The Shore" 4. "Master Of The Waves" 5. "A Soldier's Letter" 6. "Godsent 7. "At The Gates Of Morken" 8. "Rise Of The Giants" 9. "Score To A New Beginning" 10. "End Credits" Na boldovane pesme obratite posebnu pazhnju Edited April 24, 2009 by ~MaX~ Quote
Prisoner of Dreams Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 мени су од раније ок, ал овај још нисам скинуо, увек набасам на неку промо верзију с војскавером. до сад је вероватно већ изашла нормална, па ћу скинути Quote
DBrave Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 ma ima teme samo malo prelistaj ja ih bas volim i odavno imam ovaj cd ali sa voice-overima... Quote
ShinigamY Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 (edited) http://www.myspace.com/prospectslovenia - - - Nznm dal neko vec pomenuo ove likove, radio sam search nisam nasao nista... Sve jedno, evo nekih "nasih" slovenaca nisu loshi, imaju 3 pesme na spejs, slucajno naleteo i svideli su mi se pa reko ae da stavi ovde EDIT: Sad sam video da imaju 3 albuma izdata Ako je neko vec pomenuo njih negde, neka mod obrise ovaj post Edited April 26, 2009 by ShInIgAmY91 Quote
ProgressiveR Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 da, davno sam ih slušao, ali nisu osatvili BAŠ NIKAKAV utisak na mene ... tako da ih ne računam u žive Quote
ErliK Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Evo ga neki ayreon-wanna-be album. Ne znam šta je tačno po sredi, Samo sam skinuo, čuo par pesama a ovo su neki detalji... Roswell Six - Terra Incognita: Beyond The Horizon - Lana Lane - Vocals (Joshua) - Michael Sadler - Vocals (Saga) - John Payne - Vocals (Asia) - James LaBrie - Vocals (Dream Theater, Mullmuzzler, Winter Rose, Frameshift, John Macaluso & Union Radio, True Symphonic Rockestra, guest for: Ayreon, Fates Warning, Shadow Gallery, Henning Pauly and Tim Donahue) - Chris Brown - Bass (Ghost Circus) - Mike Alvarez - Cello - David Ragsdale - Violin - Erik Norlander - keyboards (Joshua, Lana Lane, Rocket Scientists, Expedition Delta) - Chris Quirarte - Drums (Prymary, Redemption) - Kurt Barabas - Bass (Under The Sun, Amaran's Plight) - Gary Wehrkamp - Guitar (Shadow Gallery, Explorers Club, Star One, Expedition Delta, Amaran's Plight) Quote
WindrideR Posted April 27, 2009 Author Report Posted April 27, 2009 Evo ga neki ayreon-wanna-be album. Ne znam šta je tačno po sredi, Samo sam skinuo, čuo par pesama a ovo su neki detalji... Roswell Six - Terra Incognita: Beyond The Horizon - Lana Lane - Vocals (Joshua) - Michael Sadler - Vocals (Saga) - John Payne - Vocals (Asia) - James LaBrie - Vocals (Dream Theater, Mullmuzzler, Winter Rose, Frameshift, John Macaluso & Union Radio, True Symphonic Rockestra, guest for: Ayreon, Fates Warning, Shadow Gallery, Henning Pauly and Tim Donahue) - Chris Brown - Bass (Ghost Circus) - Mike Alvarez - Cello - David Ragsdale - Violin - Erik Norlander - keyboards (Joshua, Lana Lane, Rocket Scientists, Expedition Delta) - Chris Quirarte - Drums (Prymary, Redemption) - Kurt Barabas - Bass (Under The Sun, Amaran's Plight) - Gary Wehrkamp - Guitar (Shadow Gallery, Explorers Club, Star One, Expedition Delta, Amaran's Plight) Ovo deluje zanimljivo!! Preslusace se. Quote
Apeiron Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 - Lana Lane - Vocals (Joshua) - Michael Sadler - Vocals (Saga) - John Payne - Vocals (Asia) - James LaBrie - Vocals (Dream Theater, Mullmuzzler, Winter Rose, Frameshift, John Macaluso & Union Radio, True Symphonic Rockestra, guest for: Ayreon, Fates Warning, Shadow Gallery, Henning Pauly and Tim Donahue) - Chris Brown - Bass (Ghost Circus) - Mike Alvarez - Cello - David Ragsdale - Violin - Erik Norlander - keyboards (Joshua, Lana Lane, Rocket Scientists, Expedition Delta) - Chris Quirarte - Drums (Prymary, Redemption) - Kurt Barabas - Bass (Under The Sun, Amaran's Plight) - Gary Wehrkamp - Guitar (Shadow Gallery, Explorers Club, Star One, Expedition Delta, Amaran's Plight) Znaci, vrhunska lista muzicara. Vrhunska! Lana Lane mi uvek bila draga, John Payne i Michael Sadler najbolji prog rock vokali, a i ostala ekipa je tu blizu. Ne znam kako mi ovo promaklo, sad cu prouciti. Quote
Prisoner of Dreams Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 ево, ја приставио да се скида. све, све, ал кад видим да је ту и Веркамп... нема збора, ово добро бити мора Quote
ErliK Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Slabo ste ga izreklamirali Meni se često desi da dvaput-triput skidam isti bend, pored ove hiperprodukcije raznoraznih "novih" bendova, pogotovu u segmentu sumnjivog kvaliteta, Quote
Apeiron Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Jel proucio ko ovu nebulozu: Gonin-Ish - Naishikyo-Sekai 1. Tokoyami Kairou (2:09) 2. Nare no Hate (8:53) 3. Shagan no Tou (6:55) 4. Jinbaika (8:46) 5. Muge no Hito (9:25) 6. Akai Kioku (19:36) Line-up - Anoji Matsuoka (Lead&BackingGround Vocals, Throat & Guitar) - Fumio Takahashi (Lead Guitar) - Gaku Yamaguchi (Drums) - Masashi Momota (Piano&Synth) - Tetsuya Oyama (Bass) Fenomenalan pristup progressive metalu, kombinovan sa avantgardom i originalnoscu na koju se i naviklo od Season of Mist bendova. Potrazite, pa da cujem da li sam lud ili se samo meni ovo neverovatno svidja http://www.myspace.com/goninish Quote
Tanya Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Jel proucio ko ovu nebulozu: Gonin-Ish - Naishikyo-Sekai 1. Tokoyami Kairou (2:09) 2. Nare no Hate (8:53) 3. Shagan no Tou (6:55) 4. Jinbaika (8:46) 5. Muge no Hito (9:25) 6. Akai Kioku (19:36) Line-up - Anoji Matsuoka (Lead&BackingGround Vocals, Throat & Guitar) - Fumio Takahashi (Lead Guitar) - Gaku Yamaguchi (Drums) - Masashi Momota (Piano&Synth) - Tetsuya Oyama (Bass) Fenomenalan pristup progressive metalu, kombinovan sa avantgardom i originalnoscu na koju se i naviklo od Season of Mist bendova. Potrazite, pa da cujem da li sam lud ili se samo meni ovo neverovatno svidja http://www.myspace.com/goninish Kacila sam ih ja na blog davno kada sam pomagala Zoranu oko pokojnog prog rock/metal bloga. Mislim da sam ih preporucila i na ovom forumu ljudima, meni su bili zanimljivi ali mislim da nisam naisla ni na jednu pozitivnu reakciju. Svi su bili u fazonu wtf? Quote
Talvi Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Ako je Season of Mist ne moze da ne valja. Poslusacu. Quote
Apeiron Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 I jos nesto, ako vec nije pominjano: MASTERSTROKE - SLEEP Finci, tu negde izmedju Pagan's Mind i Masterplan recimo. Odlicno i bas catchy. Quote
AstralliS Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 (edited) Dobro, evo ga... http://rapidshare.com/files/86367497/MasterSleep.rar edit pass: dtorecordz Edited April 28, 2009 by AstralliS Quote
ErliK Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Prethodni album od MAsterstroke-a mi je bio interesantniji, tj dopao mi se na prvo slusanje. Ovaj nesto onako... Quote
ShinigamY Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Nisu losi ovi Japanci sto Apeiron preporucio Nisi luD, meni se svidjaju, nekako su different, nema onog predrkavanja, ima dosta deonica za opustanje, sto mi se svidja, dosadili mi bendovi sto mi burgijaju mozak Quote
Recommended Posts