Grobodan Posted November 22, 2024 Report Posted November 22, 2024 Kad vidim spotove s plastičnim mačevima odmah ne mogu da slušam, koliko god možda dobri bili. 1 Quote
vudun Posted November 23, 2024 Report Posted November 23, 2024 Ta pesma se stalno vrtela kod Olge Kepčije i Vlade Džeta... Nisam je čuo sigurno 20 godina i jače... A nisam ni znao da postoji spot... Quote
Havočka Posted November 24, 2024 Report Posted November 24, 2024 Uf kardinalna greška Najmanje jednom godišnje mora da se dobro izmlatara uz imrald sord I ostalo Quote
vudun Posted November 24, 2024 Report Posted November 24, 2024 Za tu delatnost mi je zadužen ''Nightmare'' od Venoma... Quote
Haos sam ja Posted November 28, 2024 Report Posted November 28, 2024 Odličan novi Iotunn. Apsolutno na nivou prvog albuma. Slažem se sa @Angelystor u vezi pohvala na račun Jona Aldare, divan vokal stvarno, moćan, pitak i prijatan a uspešno izbegava svaki odlazak u kičericu. Opasan bend. Quote
Angelystor Posted Friday at 03:01 PM Report Posted Friday at 03:01 PM Polagao sam baš solidne nade u novi Iotunn, ali nakon više datih šansi imam isti problem kao i sa Wilderunom zadnjim - sviđa mi se, ali mi se ne sluša. Puštao baš danas Access pa Kinship, i Access mi i na 10+ slušanja teče neverovatno dobro, rade me hookovi, minimalno popušta pažnja. Kinship mi je jednostavno prenakićen a sa malo supstance, sa kanda gustom, mutnom produkcijom koja me takođe solidno koči u uživanju. Mistland je solidan hitić, Twilight isto lepo radi, ostatak kako koja. Posle, ironično nazvane, “The Coming End” ima još preko 20 minuta muzike, a meni već tad dosta albuma. A možda neki edit albuma na 45-50 minuta spašava sve. Za Aldaru sve medalje svakako, kamo lepe sreće da svake godine izađe dva albuma sa njim. Quote
azal Posted Saturday at 11:57 AM Report Posted Saturday at 11:57 AM malo previse hajpujete tog lika, jako slicno peva u svakom bendu. u Barren Earthu je najzanimljiviji Quote
Angelystor Posted Sunday at 11:03 AM Report Posted Sunday at 11:03 AM A dobro, da je '85a ti bi kukao i na Dia što slično peva u sva tri benda. Quote
Grobodan Posted Sunday at 01:29 PM Report Posted Sunday at 01:29 PM King Diamond peva isto u svim bendovima Quote
Recommended Posts