Spastic Ink Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Sinoć sam na brzinu bila na sajtu pa nisam ni videla da pored pesama ima da se skine i video. Hvala Bane Ok Usput sam trazio i na you tube-u. nasao sam pet,sest clip-ova gde Nikola peva Whitesnake,Europe i sl. Naravno sa Dreyelands-ima. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 (edited) Organized Chaos zvuchi strava!Jedva chekam da chujem ostaLe stvari.....a vidi se uticaj Pain Of Salvationa kod vokaLa,osjecaju se oni glasovni prelazi koje Daniel Gildenlow radi,emocije i energija Edited September 5, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote
METAL Man Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 (edited) Kad smo vec u elementu srpskog prog metala ( ), evo jednog benda za koji znam od kad su osnovani, i posedujem te snimke, ali iz objektivnih razloga nije moglo o tome da se prica dok vreme nije doslo. Organized Chaos http://www.myspace.com/theorganizedchaosproject U extra ekipa! Pricala mi Marta nesto o tome... moracu da preslusam. Elem, evo mojih preporuka: Pyramid Link SHAOLIN DEATH SQUAD link Edited September 5, 2007 by DreamFreak Quote
DragonHeart Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Organized Chaos zvuchi strava!Jedva chekam da chujem ostaLe stvari.....a vidi se uticaj Pain Of Salvationa kod vokaLa,osjecaju se oni glasovni prelazi koje Daniel Gildenlow radi,emocije i energija Tacno tako Quote
Apeiron Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Ima tu i jedna balada, Marta peva na spanskom... extra je. Ostale pesme su takodje super. Bice fenomenalan album (posebno sto dolazi sa ovih prostora) kad se zavrsi jednog dana. Quote
DragonHeart Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Negdje ranije mi je pominjala kako je ta balada valjda posvecena njenoj tragicno preminuloj drugarici. Quote
ProgressiveR Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Bend DREYELANDS mi se jako dopada. Nikola mi po prvi put peva pristojno (drago mi je da su ljudi sa kojima sada radio uvideli da mi bolje leže niže deonice), pesme su zanimljive, sve u svemu, jedva čekam da izdaju full album Quote
Tanya Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Slažem se bend je odličan A Nikolu nisam ni prepoznala koliko dobro zvuči ovde Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Organized Chaos http://www.myspace.com/theorganizedchaosproject Predobro zvuci ovo, samo je toliko PoS da jednostavno nije u redu salim se, kapiram da ce proci sok do sutra, a da ce ovo jos da se slusa Quote
DragonHeart Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Nebrojeno puta sam preslusao tu pjesmu Quote
WindrideR Posted September 6, 2007 Author Report Posted September 6, 2007 Nije ovo lose, uopste! Quote
Stormlord Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 DREYELANDS je odlican.Svidja mi se jaaaaako.A i Nikola mi nekako upecatljivije peva. Quote
Tanya Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Neverland(Che) Current line-up Jean-Marc Viller - vocals (Daydreamer) Andreas Mislin - guitar Daniel Huber - guitar Boris Stoll - drums Roland Jost - bass Oliver Benz - keyboards (guest) 2007 Schizophrenia Denisani su kao melodic progressive metal, sasvim ok zvuče. Ne znam koliko su zarazni tj koliko puta ću ih slušati nakon ovog prvog preslušavanja, ali za prvi album sasvim lepo odrađeno Parallaxe Current line-up Béa Amani - Bass Alex Andrini - Guitars Matthieu Huck - Keyboards Bruno Fellonneau (ex-Styll) - Drums 2003 Parallaxe Instrumentalni progressive metal bend iz Francuske koji svima preporučujem, meni su se baš dopali Nedavno su izdali novi album (Soundtrack), ali ga još nisam pronašla, ako neko pronađe nek mi obavezno javi Naravno prve albume oba benda možete naći na blogu u mom potpisu Quote
Saša Grbić Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Dreyelands mi je odličan. Ne znam da li ćete se sa mnom složiti, ali meni se čini da u njihovoj muzici ima dosta uticaja Dream teathera. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 nabavio sam neki japanski lud bend kadenzza! slušao neko? Quote
Kamaitachi Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 nabavio sam neki japanski lud bend kadenzza! slušao neko? Jesam ja...ludaci totalni !mada nisam puno slusao... Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 sad sam bio na sajtu - pa to je one man band!!!!!!!! Quote
Kamaitachi Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 sad sam bio na sajtu - pa to je one man band!!!!!!!! hahaha...o Boze svasta!Ma to je one Japanese band...oni ljudi nisu Quote
Saša Grbić Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Kako se može doći do toga? Koja je adresa sajta? Quote
Kamaitachi Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Kako se može doći do toga? Koja je adresa sajta? Imas link za blog u mom potpisu! Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 (edited) kako sam se primio na kadenzzu, to nije normalno!!! što je najveći fazon - ni ne znam kad sam i gde to skinuo, samo pre neki dan 'primetim' da je tu! u isto vreme i moćan i zao - paklen album - the second rennaisance Edited September 29, 2007 by Brainsaladsandar Guuuz Quote
Hudini Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Upravo skinuo i slušam. Ne znam zašto ali deluje mi kao kućna produkcija, mada uopšte nije loše. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 u tom i jeste fora Quote
Tanya Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 kako sam se primio na kadenzzu, to nije normalno!!! što je najveći fazon - ni ne znam kad sam i gde to skinuo, samo pre neki dan 'primetim' da je tu! u isto vreme i moćan i zao - paklen album - the second rennaisance Ja sam kačila to na blog skoro koliko se sećam, možda si tamo pokupio Quote
Tanya Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Ne znam da li je neko spomenuo ovo, meni se poprilično svidelo Heart Of Sun Current line-up Pino Tozzi - Vocals (Ora Nombro, ex-Time Machine, Arkhè) Gianluca Ferro - Guitar/Programming (ex-Doomsword, Arkhè, Time Machine) Mark Vikar - Synth/Keyboards/Programming (Beholder) Davide Betelli - Bass (Ambermoon) Sigfrido Percich - Drums (Time Machine, Gianluca Ferro, Insania (Ita), Acron (Ita), Adramelch) Album Heart Of Sun se pojavio na netu i mogu reči da meni poprilično zvuči, a i par prijatelja se složilo samnom tako da mogu da preporučim svima da poslušaju (naravno odavno je na blogu u mom potpisu ) Quote
Recommended Posts