Apeiron Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Daaa, Heart of Sun mnogo dobro zvuci za zemlju poput Italije (uglavnom smor-prog odatle). Jaka produkcija i zanimljive pesme - by the book sa stilom, sto bi se reklo Quote
Kamaitachi Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Preslusace se Heart Of The Sun i to samo zato sto mi se cini da imaju "spacey" tematiku, a ja se lozim na te stvari! Quote
ErliK Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Skinuo sam ih čim su se pojavili kod čika Crom-a ali sam preslušao samo jedom (nisam bio u raspoloženju za taj žanr) mada sam skontao da je album dobar i baš spacy što rekoste. Dobro izdanje niotkuda... Uskoro ću početi da ga natenane seciram Quote
DragonHeart Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Debi album britanskog progressive metal benda Awake - Illumination, produkciju je radio Tom Englund Super je album, a na pjesmi "Forgive Now Forever" solo je odsvirao Henrik Danhage Quote
ProgressiveR Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Stoji da je album OK, ali je stavrno očigledna kopija "Monday Morning" ... samo to Quote
DBrave Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 E bas mi se svideo "Heart Of The Sun", da li neko moze da mi preporuci nesto slicno, mislim na tu space tematiku... Osim Ayreona i Star One, to vec imam Hvala unapred!! Quote
ProgressiveR Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Preporučih ti na blogu ... skini SPACE ODYSSEY Quote
Prisoner of Dreams Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 u bre, al je dobar debi ovih 'talijana, Heart of Sun! bas me prijatno iznenadise Quote
Azizam Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 @ProgressiveR Kakav je Mind's Eye? Tek planiram da preslušam album sa kojeg je tvoj avatar, inače nikad pre nisam čula za iste. (samo' nemoj da mi kažeš da postoje 20ikusur godina pa da se poklopim po ušima ) Quote
DragonHeart Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 @ Azizam: Reci ce ti sto i ja: Nabavljaj pod hitno! Quote
*Nienna* Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 @ProgressiveR Kakav je Mind's Eye? Tek planiram da preslušam album sa kojeg je tvoj avatar, inače nikad pre nisam čula za iste. (samo' nemoj da mi kažeš da postoje 20ikusur godina pa da se poklopim po ušima ) Ne postoje bas 20 godina,nekih 15 mozda I album je fantastican,nabavi,neces se pokajati,doduse ja sam dosta subjektivna jer obozavam ovaj bend Quote
ErliK Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 A da mi otvorimo ovde jednu temu gde cemo da bacamo linkove ka svemu novom (novi albumu novih i starih bendova) na power prog sceni sto se pojavi...? Quote
Kamaitachi Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 A da mi otvorimo ovde jednu temu gde cemo da bacamo linkove ka svemu novom (novi albumu novih i starih bendova) na power prog sceni sto se pojavi...? To ne bi bilo lose, samo ako se modovi sloze...Ja podrzavam ideju! Quote
Apeiron Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 To ne bi bilo lose, samo ako se modovi sloze...Ja podrzavam ideju! A ja kapiram da je vas blog dovoljan za tako nesto Quote
Kamaitachi Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 A ja kapiram da je vas blog dovoljan za tako nesto A i to sto kazes! Quote
DragonHeart Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Onda na tom blogu otvorite i ogranak za Power bendove Quote
Apeiron Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Ne, ne, nikad! Blog mora ostati prog! Power je dovoljno komercijalan i promovisan, za razliku od proga. Quote
ProgressiveR Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Onda na tom blogu otvorite i ogranak za Power bendove Neeeeee! Pa onda tek treba da se naradimo, jer tih zmajoubica ima na milione! Šalim se, ali ne bih da mešam, jer bi izazvali gužvu. Neko je pitao za novi Mind's Eye ... meni se baš dopada, tako da preporučujem Quote
Kamaitachi Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Onda na tom blogu otvorite i ogranak za Power bendove Uhhhh...bilo bi previse Quote
Tanya Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Onda na tom blogu otvorite i ogranak za Power bendove Nismo još ni polovinu bendova odradili što se tiče proga, sad još i power da krećemo. Mnogo je Quote
Spastic Ink Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Mind`s Eye je odlican bend.Slusam ih vec neko vreme.Novi album preporucujem svim prog-erima. Ne stavljajte power na blog. Quote
Tanya Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Nećemo sada više ništa stavljati, zatvoren je blog Quote
ProgressiveR Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Praviću ja novi ... xe xe xe Quote
DBrave Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 A sto je zatvoren? Jel su vam stigle prituzbe?? Kad ce novi? Quote
Kamaitachi Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Imas na temi "progressive rock" na 8 strani razlog!A znajuci Progressivera novi blog ce za koji dan :) Quote
Recommended Posts