azal Posted March 26, 2020 Report Posted March 26, 2020 Toehider >>> Devin Townsend i Steve Wilson zajedno 1 1 Quote
Face Of Melinda Posted March 26, 2020 Report Posted March 26, 2020 Fun skroz... od novog devija svakako bolje, mada poceo je da izbacuje neke karantinske bisere hahah Ja sam nesto u sentis mood-u pa slusala starog devija 😄 Quote
azal Posted March 26, 2020 Report Posted March 26, 2020 Najbolje kod Mike-a je sto je isto vrlo duhovit, samo na dosta suptilniji nacin. Tekst mu je standardno genijalan, i naravno sve ostalo sto ide uz to. Lik je pravi biser. Quote
Haos sam ja Posted March 26, 2020 Report Posted March 26, 2020 Dobra pesma, mada meni ovo nema neke veze ni sa Devijem ni sa Stevom osim što su svi kao prog. Meni ovo mnogo više catchy i pop u odnosu na Devina, fluidnije, lakše za slušanje i nekako pozitivnije, a u odnosu na Stevu mnogo modernije i metalskije producirano, nema tu neku vintage prefinjenost i toplinu. Najviše me iskreno podseća na noviji Haken tj. one njihove izlete u više poppy varijante. Nisam slušao ranije radove ovog baje, moraću da obrnem jer mi je ovo skroz kul. Quote
azal Posted March 26, 2020 Report Posted March 26, 2020 (edited) jedina slicnost je sto su prog likovi koji su pozati po tome da "sve sami rade." samo sto Mike jos vise sve sam radi, svira i bubanj, sve instrumente, peva i sve producira. Jedino omot ne slika. A sav materijal je u slicnom fazonu, malo saljivi tekstovi ali ipak sa nekom poentom, poukom (neka They Might Be Giants skola, recimo), i sjajna prog muzika koja balansira izmedju catchiness i zajebane svirke jako uspesno. A i naravno prelude vokalne sposobnosti Edited March 26, 2020 by azal Quote
In The Flesh Posted March 26, 2020 Report Posted March 26, 2020 26 minutes ago, Haos sam ja said: Nisam slušao ranije radove ovog baje, moraću da obrnem jer mi je ovo skroz kul. Mene ova pjesma navukla Bolji prog od 90% "ozbiljnih" bendova Quote
azal Posted March 26, 2020 Report Posted March 26, 2020 Radomir isto voli tu pesmu a ne voli prog 😄 ova je za sve metalce Quote
bradilko Posted March 26, 2020 Report Posted March 26, 2020 6 hours ago, azal said: Toehider >>> Devin Townsend i Steve Wilson zajedno super stvar, jedino mi smeta onaj synthpop deo posle uvoda, ne zato što je synthpop, nego mi nekako isprazan aranžmanski... Quote
Haos sam ja Posted March 26, 2020 Report Posted March 26, 2020 Uh, mene baš ne rade ovi comedy momenti, baš cringe. Muzika je ok al ovo mi je nekako težak turn off. Odoh ja svojim putem. Quote
kuruz Posted March 26, 2020 Report Posted March 26, 2020 (edited) This Conversation is Over je fenomenalna "But Mostly Metal" zvuči onako kako bi Devin zvučao da i dalje ima smisao za humor 6 hours ago, azal said: Radomir isto voli tu pesmu a ne voli prog 😄 može prog, al ne progeri nešto kao death metal vs Human Edited March 26, 2020 by kuruz Quote
KazimKazim Posted March 31, 2020 Report Posted March 31, 2020 I dalje sveze kao pre edno godinu dana kacam cuo...iz edicie nikad obiavljenih jobarinih miksteipova Quote
Grobodan Posted April 17, 2020 Report Posted April 17, 2020 Century Media Records has announced the signing of WILDERUN to a worldwide deal. Quote
Angelystor Posted April 19, 2020 Report Posted April 19, 2020 (edited) Nem' pojam gde ovo da stavim Edited April 19, 2020 by Angelystor 1 Quote
azal Posted May 18, 2020 Report Posted May 18, 2020 bas sam dosao da okacim ovo. skroz je kul. konacno neki power muski koji ne spada u sprdnju ili fejk hard rock Quote
Angelystor Posted June 4, 2020 Report Posted June 4, 2020 Dobar je ovaj Lör, ispunjava mi void dok čekam novi Wuthering Heights, sa svojim miksom muških power riffova i folky deonica. Preporuka za album iz 2017., "In Forgotten Sleep", meni i bolji nego EP ovaj novi Realno je predugačak za svoje dobro, ali ima svašta dobro da se probere. Quote
KazimKazim Posted June 5, 2020 Report Posted June 5, 2020 I ja ih ukacih pre 2-3 godine...koliko se secam produkcia bas amaterska, ali pregrst finih melodia Quote
ShinigamY Posted June 5, 2020 Report Posted June 5, 2020 Ne znam jel bilo, al mi je ovo bas leglo. Australijski prog - nesto kao mudniji Haken + growl tu i tamo. Vokal je svakako bolji od svih prog izdanja u poslednjih par godina koje sam slusao. I svedenije je tehnicko izdrkavanje. I kapiram da je dobar fix za ove kojima nije lego novi Calligula's Horse (kao sto nije ni meni) Quote
In The Flesh Posted June 6, 2020 Report Posted June 6, 2020 Meni ovo malo dosadno, plus clean vokali su mi nesto previse "američki" 😄 Probajte stari bend pjevaca Caligule, ARCANE. Chronicles of the Waking Dream je super album. Quote
Haos sam ja Posted June 19, 2020 Report Posted June 19, 2020 Ovi su spremili novi album, prethodni je bio dosta propraćen po mejnstrim metal medijima: Quote
Angelystor Posted July 12, 2020 Report Posted July 12, 2020 Imaju bubnjara sa najboljim imenom - George Egg Quote
Recommended Posts