azal Posted October 6, 2022 Report Posted October 6, 2022 ovo izlazi sutra, so jaja zvuci. kao neki Between the Buried and Me meets Ayreon space rock opera. https://parius.bandcamp.com/album/the-signal-heard-throughout-space?from=embed Quote
ShinigamY Posted October 6, 2022 Report Posted October 6, 2022 Mjuza je bas po mojoj meri, odlicno sve zvuci, vokal not so much, voleo bih da neko poput Damian Wilsona ili neko sa slicnim vokalom pokidao ovo, previse mi je ambient driven vokal umesto nesto agresivnije da pere preko i sa mudima. Quote
azal Posted October 6, 2022 Report Posted October 6, 2022 pa da, zbog vokala i svirke vise lici na BTBAM, ali mene vozi dovoljno Quote
ShinigamY Posted October 6, 2022 Report Posted October 6, 2022 BTBAM ima dobrih growl deonica pa malo razbije taj ambijentalni fazon pevanja, ovde nisam cuo toga, mada mozda bude nesto na albumu :) Sve u svemu, odlican find, bas me zainteresovalo sada da poslusam kad izadje album. Quote
bradilko Posted October 6, 2022 Report Posted October 6, 2022 (edited) ima growla, meni je ovo bolje od očajnog btbam pevača Edited October 6, 2022 by bradilko Quote
HEFEST Posted October 28, 2022 Report Posted October 28, 2022 Bolje od Myratha i Orphaned Landa Quote
Haos sam ja Posted November 7, 2022 Report Posted November 7, 2022 Nikako da izađe drugi album al evo nove stvari: Quote
HellAwaits Posted November 26, 2022 Report Posted November 26, 2022 Zanimljiv taj Earthside, moraću da overim prvenac. Takođe drugi album, vrlo dobar, s mnogo zanimljivih gostiju. LAMENTATIONS - Passion Of Depression https://lamentations.bandcamp.com/album/passion-of-depression Quote
HEFEST Posted November 30, 2022 Report Posted November 30, 2022 Ova pesma me uveseljava u zadnje vreme Quote
azal Posted December 1, 2022 Report Posted December 1, 2022 Najvece power/prog iznenadjenje ove godine je definitivno ovaj Judicator album Mnogo progresivniji i raznovrsniji od proslog, ali idalje jako melodican i hitican album. Quote
azal Posted December 9, 2022 Report Posted December 9, 2022 (edited) odlican power metal, mudat, muski u stilu Lost Horizona (ne lici mnogo na njih, ali slican duh imaju) Edited December 9, 2022 by azal Quote
HEFEST Posted January 11, 2023 Report Posted January 11, 2023 Najbolji japanski bend. Godisnje po nekoliko albuma, samo rokaju. Najbolji power iz te zemlje. Quote
HEFEST Posted January 12, 2023 Report Posted January 12, 2023 (edited) Ovi su bolji od Galnerijusa sto se mene tice, a cak im gostuje i Yama-B po nekada. Galnerijus mi nije konsistentan pa tako cesto njihove pesme ne valjaju. Iron Attack album ne moras da cujes unapred da bi otkrio da li je dobar. Od prilike imaju izmedju 40 i 50 albuma pa ti vidi brajko moj. Edited January 12, 2023 by HEFEST Quote
Haos sam ja Posted January 12, 2023 Report Posted January 12, 2023 Ovi su izgleda jako popularan bend ali nikad ih nisam slušao, neki Vola / Karnivool / Muse fazon, bar prema ovome što čujem Quote
azal Posted January 13, 2023 Report Posted January 13, 2023 ne mogu da predjem preko imagine dragons vokala Quote
ShinigamY Posted January 13, 2023 Report Posted January 13, 2023 On 12/9/2022 at 12:08 PM, azal said: odlican power metal, mudat, muski u stilu Lost Horizona (ne lici mnogo na njih, ali slican duh imaju) Preslusah celi album iz cuga sada, kakav epic power, nisam cuo skoro nesto ovako dobro. Opasno me voze phrygian i harmonic minor skale, ovo skroz up my alley :D Jedino sto ne mogu da se uhvatim za neki refren pamtljiv, al sve ostalo je na bas brutalnom epic nivou. Epic metal kakav bi trebao da se radi u 2022/3. Ako imas jos sta na ovaj fazon, baci :D 23 hours ago, Haos sam ja said: Ovi su izgleda jako popularan bend ali nikad ih nisam slušao, neki Vola / Karnivool / Muse fazon, bar prema ovome što čujem Meh, imam osecaj da ovi bendovi ovako iskoce random, budu tu negde album / dva, i nestanu, jer hype padne za ovakvim fazonom. Klasicno pracenje trenda i hype-a, a uglavnom ista ekipa, samo vrte projekte i nova imena. Quote
azal Posted January 13, 2023 Report Posted January 13, 2023 prosecna carapa ima vise harime od ovog lika Quote
bradilko Posted January 13, 2023 Report Posted January 13, 2023 nije da nije 😄 više sam slušao, nego što sam gledao. "prosečna čarapa iz cropp-a" bi bila killshot fora 😄 Quote
Haos sam ja Posted February 21, 2023 Report Posted February 21, 2023 Voyager će ladno predstavljati Australiju na evroviziji. Taj bend mi ionako uvek bio sranje ono ovlaš što sam čuo. Evo pesme: 1 Quote
bradilko Posted February 23, 2023 Report Posted February 23, 2023 podrška braći. dobra je pesma. Quote
azal Posted February 23, 2023 Report Posted February 23, 2023 njima bas stalo do evrovizije, i prosle godine su pokusali Quote
Recommended Posts