azal Posted Tuesday at 09:14 PM Report Posted Tuesday at 09:14 PM On 1/20/2025 at 1:49 PM, Haos sam ja said: Dessiderium je solo projekat ovog momka što sad svira u Atheist, nabacao je sve i svašta ali ima i jako dobrih i zanimljivih delova, nisam slušao prethodne albume jos jedna https://www.heavyblogisheavy.com/2025/02/18/exclusive-premiere-dessiderium-burst-forth-in-the-midst-of-may/ 38 minutes ago, Grobodan said: Ne znam gde si pročitao za Mijića to, vidim da stoji još kao zvaničan vokal benda,doduše sad svira i bas u The Big Deal. Ovaj Majestica album da je izašao 90ih bio bi druga liga, 2025 ko čaša vode u pustinji, samo malo da su smanjili te klavijature ali ne mari na kraju krajeva, lep sluš. Nikola valjda najvise radi sa onim Serious Black koji su prilicno katastrofalni Quote
HEFEST Posted Wednesday at 07:21 AM Report Posted Wednesday at 07:21 AM 10 hours ago, Grobodan said: Ne znam gde si pročitao za Mijića to, vidim da stoji još kao zvaničan vokal benda,doduše sad svira i bas u The Big Deal. To je stara vest. Prvo sam video od Michael Eden-a koji je na svom FB-u od samog pocetka najavljivao njihovu propast, a kasnije su i sami potvrdili gasenje benda. Pored toga lik ih toliko mrzi da je to nerealno. Ne mrzi Mijica jer sa njim nije ni saradjivao, ali ga je sazaljevao jer je Mijic po njegovim recima morao da vadi pare iz svog dzepa da bi uopste bio u bendu jer su i svi ostali u toj grupi poslovali u debelom minusu. On je iz svog benda otisao jer nije uspeo da ih natera da shvate kako se u muzici zaradjuje novac, a u to vreme su bili popularni podosta u power metalu i opet bili teski gubitnici. Sem toga kako on kaze i teski su pokvarenjaci i nesposobnjakovici. 😂 Mijić je dobar ali realno posle Michaela bend je bio mnogo bled i ne samo zbog vokala nego generalno sve je bilo mnogo lošije. 10 hours ago, azal said: Nikola valjda najvise radi sa onim Serious Black koji su prilicno katastrofalni Serious Black bio jedan od najboljih bendova dok je tu bio Urban Breed. Na žalost Mijiću uvek zapadne to da bude grobar veoma dobrih bendova. Po meni ne bi trebao da prihvata takve uloge. Teško je zameniti nezamenljive vokale. 😔 Quote
Recommended Posts