WindrideR Posted April 14, 2007 Author Report Posted April 14, 2007 -Bloodbound (Svedska) -Powerwolf (Nemacka) -Sabaton (Svedska) -Icy Steel (Italija) -The Dogma (Italija) -Spellblast (Italija) -Moonlight Comedy (Italija) -Egoist (Poljska) -Wildpath (Francuska) -Transcending Mortality (Australija) -Sphere Of Souls (Holandija) -Nameless Crime (Italija) -Moravius (Ceska) -Genius (Italija) -Empyrios (Italija) -Visions Of Atlantis (Austrija) -Cryonic (Svedska) -Excalion (Finska) itd, itd, nemogu vise da se setim sta sam preslusavao zadnje vreme Neki bendovi sa ove liste su provereno dobri. Neki koje sam ja slusao od ovih drugih su: Moonlight Comedy - odlicni su Wildpath - nista narocito Empyrios - nabavio sam ih pre 2 dana, i do sada preslusao samo jednom ceo album. Za sada nisu ostavili neki utisak na mene. Moze neko da ostavi link za album benda Steel Seal? 1 Quote
Grobodan Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 bloodbound jebu kevu,izasao novi album Quote
Prisoner of Dreams Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 kakvi su ovi icy steel? cuo sam da nisu losi? Quote
WindrideR Posted April 16, 2007 Author Report Posted April 16, 2007 Evergrace - Evergrace (2006) Dark Melodic Heavy/Power Metal Sweden Ovo im je za sada prvi i jedini album (nadam se da ce ih biti jos). Podsecaju na jedan drugi bend iz Svedske vise no samo imenom Pesme na ovom albumu se dosta razlikuju, tako da album uopste nije monoton. Produkcija je takodje vrlo dobra. Za prvi album ovo je i vise nego dobro (jbg, ne mogu svi da izdaju genijalan prvi album, kao Ensiferum ). Preslusajte, mislim da ce vam se svideti Quote
*Nienna* Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 (edited) Odlican je bend i album,prilicno su mi se dopali... Cika Noren radio omot Edited April 16, 2007 by NiennRina Quote
Download_manager Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 kakvi su ovi icy steel? cuo sam da nisu losi? Vise su heavy nego power. dosta solidno zvuce Quote
ErliK Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Ovi baš i nisu nove nade ali njihovi poslednji albumi ulivaju nadu da nisu totalno izgubljeni slučajevi za metal. Zapravo ove albume sam baš dosta slušao krajem prošle godine: Steel Atack - Diabolic Symphony (2006) - Heavy/Power Celesty - Mortal Mind Creation (2006) - Power Divinefire - Into A New Dimension (2006) - Neoclassic/Power/Prog Quote
WindrideR Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 Divinefire je super, bar meni. Steel Attack sam u vise navrata pokusavao da slusam ali se nikada nisam narocito dugo zadrzavao na njihovim albumima. Ovi Steel Seal su dobri! Skinuo sam album jutros i posle par preslusavanja su mi se prilicno svideli. Hvala na preporuci! Ako nekog zanima evo linka: http://rapidshare.com/files/16357640/Steel...r.net_.rar.html Quote
ErliK Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Hvala za link... mada ću probati da skinem sutra. Takve linkove bi trebalo pakovati u code tagove. Ma poslednji steel attack ima novi čvrsti heavy zvuk i odličnu produkciju. Meni se taj album daleko bolji od prethodnih. Quote
Telcontar Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Jel moze neko da ostavi linkove za download Moraviusa i Evergracea ?? Inace overite Manticora temu, ostavila NiennRina link za download Black Circus pt.2.... P.S. Kako otvorim temu nekog benda koji gotivim naltim na 'windrider'a, 'ElriK'a i 'Starbreaker'a... a ni Toksa ne zaostaje... dokle bre vishe Quote
Telcontar Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 haha ma zezam se.. nema nista, ne mogu ljudi od nas da dodju na red da postuju Jesi ti isto Elrik na rusima (FunkySouls) ?? Vidim pitao neko tamo, imam ja "Mirror of Creation" keca, uploadovacu posle negde. Quote
ErliK Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Pa da... Ako si slučajno dao Ellu to, uzeću od njega. Poz! Fala Quote
*Nienna* Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Evo jos jedna preporuka,nisu bas nove nade,imaju 3 albuma: *Secrets Of Live *Nine *Silence Speaks U pitanju je bend Platitude,neki mix powera i proga,sa tim sto nema neke velike filozofije,vrlo jednostavni i pamtljivi refreni,probajte da nabavite. http://www.platitude.net/ Quote
ErliK Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Hm, prvi je čini mi se više power. Prva stvar mi se dosta svidela a ostalo je bilo onako. Sve u svemu OK. Drugi je više neki italijanski prog i dosta je dobar. Preko trećeg sam prešao ovlaš - nije mi privukao pažnju. Mislim da bi im trebalo dati šansu. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Evergrace - Evergrace (2006) Dark Melodic Heavy/Power Metal Sweden Ovo im je za sada prvi i jedini album (nadam se da ce ih biti jos). Podsecaju na jedan drugi bend iz Svedske vise no samo imenom Pesme na ovom albumu se dosta razlikuju, tako da album uopste nije monoton. Produkcija je takodje vrlo dobra. Za prvi album ovo je i vise nego dobro (jbg, ne mogu svi da izdaju genijalan prvi album, kao Ensiferum ). Preslusajte, mislim da ce vam se svideti Juche sam skinuo Evergrace i mogu reci da su prilichno dobri,svidjelo mi se par pjesama kao recmo Ulterior World,I am You,Enough Is Enough i Alive mada im je cover albuma kao i font slova slican kao Evergrey-u kao i ime Evergrace/grey.....wauu uglavnom nisu me smorili,simpaticno...hehe ali dobro ovo je tek pochetak imaju oni buducnost.... Quote
*Nienna* Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Cover je slican zato sto ga je radio isti covjek Quote
Telcontar Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Elem jel ima neko link za download Evergracea, ja smaram po drugi put ? Ne koristim nikakav P2P, tako da ili neki rapidshare ili ako ima neki torrent... somebody, someone ? Quote
*Nienna* Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Izvini,imala sam ja link,nisam vidjela da si trazio,jer je otisla ona tema: http://rapidshare.com/files/401827/Evergrace_-_Evergrace__2006_.rar Quote
Download_manager Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Jel moze neko da ostavi linkove za download Moraviusa i Evergracea http://rapidshare.com/files/13887904/Morav...tal.ru.zip.html password: www.mediaportal.ru ili http://axifile.com/?7054428 Quote
SixStepsOnTheMoon Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Adamantra je band iz Finske za sad imaju imaju single FOr Ever iz 2006 koji se moze chuti...evo mozda neke nove nade... http://www.myspace.com/adamantra Quote
Leshina Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 DISSILUSION!!!!! imaju temu na avantguard-u, ali imaju dosta,dosta elemenata progresive pa sam ih staviyo ovde... stvarno mi je bilo zao sto skoro niko nije cuo za ovaj bend jer sam izgubio jedan njihov album,a ne mogu nikako da ga nadjem!!!!!!! a do jaja su!!!!!!! Quote
Earendil Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Emerald Sun power metal iz Grcke http://rapidshare.com/files/24483054/Emera..._by_zloy666.rar Moonlight Agony power/prog iz Svedske Neomenia odlicni heavy power iz Spanije sa vrhunskim vokalom,pevaju na spanskom i bivsi su clanovi tierre sante Neverland vrhunski progresive Serenity progresive iz Austrije Spellblast folk-power metal Italija Tacere power sa zenskim vokalom Quote
WindrideR Posted April 23, 2007 Author Report Posted April 23, 2007 Destination's Calling - Invisible Walls (2006) Melodic Power Metal Germany ODLICAN Power Metal bend!! Imaju samo ovaj album, koji su sami izdali Kada bi pevao Cans ovo bi moglo da prodje i kao HammerFall album (ali "GTTB" album!). Zanimljivo je da na ovom albumu uopste nema klavijatura (ili ih bar ja nisam primetio). Vokal je upecatljiv, sa malim nedostatkom agresivnosti, ali mozda je tako i trebalo da bude. Pesme nisu jednolicne i ne smaraju. Ima i brzih stvari i balada. Ja ovo nisam skinuo sa neta i nemam link ali ako nabasate na neki obavezno skinite i preslusajte ! Ali, obavezno!! Quote
Recommended Posts