AwakeN Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Da li je neko slusao bend Empyrios imaju zasad jedan album koji se zove And The Rest Is Silence mnogo dobar Prog vokal im je odlican vredi ubiti vreme po ovom groznom vremenu i preslusati ih!!! MySpace/Empyrios Quote
ProgressiveR Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Grozno vreme???? wtf? Dobri su oni skroz! Quote
Telcontar Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 E Novi Leverage mi je na svako slushanje sve bolji, mada mi ipak prvi album ostaje keva i matera, ali skroz je dobar i "Blind Fire". Imam ja taj Empyrios josh nisam stigao da preslusham. Quote
Solitude Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Molio bih ako neko zna, drugi link za Leverage, sa ovog je izbrisan. Quote
Apeiron Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Molio bih ako neko zna, drugi link za Leverage, sa ovog je izbrisan. Imas ga na torentima. Quote
Tanya Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Leverage Blind Fire http://www.megaupload.com/?d=FA8A560T Isto je pass: www.crom-diosesdelmetal.blogspot.com Riknuo im je samo taj na rapidu ovaj funkcionise Quote
AwakeN Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Da li je neko slusao bend Animations Poljski Progressive instrumental mnogo dobra svirka imaju izdat i DVD samo je problem sto se ubih od trazenja linka da ih skinem nigde ih nema ako neko zna gde da ih skinem bicu mu vecno zahvalan!!! Evo ih na YouTube Quote
Apeiron Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Uh, ajde neka neka dobra dusa skine album odlicnog benda Machinae Supremacy, i onda neka mi uploaduje poslednju pesmu negde, puce veza majku mu, pa da ne skidam ponovo A bend je extra, takodje preporuka onima koji nisu culi, kombinuju metal, rock, prog, sa elementima iz commodore 64 i retro video igara (tacnije, imaju identicnu konzolu koja daje onaj specifican midi zvuk, sta li je vec)... Novi album, Overlord! 01. Overworld ( 4:21) 02. Need For Steve ( 4:11) 03. Edge And Pearl ( 4:00) 04. Radio Future ( 4:40) 05. Skin ( 5:24) 06. Truth Of Tomorrow ( 4:35) 07. Dark City ( 5:56) 08. Conveyer ( 3:51) 09. Gimme More (sid) ( 3:32) 10. Violator ( 3:04) 11. Sid Icarus ( 3:58) 12. Stand ( 4:47) http://rapidshare.com/files/83724193/Mach_MediaPortal.ru_by_Knyazek.rar Quote
Kamaitachi Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 E skidam ovo, skidao sam neke pesme sa njihoog sajta i dopale su mi se, mada sa albumom "Redeemer" nisam bio bog zna kako odusevljen, nekako mi cudna produkcija (mada imam ono underground izdanje)! Quote
Apeiron Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 (edited) Heh, e pa, nabavljaj regularno izdanje, produkcija je odlicna Ja njih obozavam jos od prvih radova, kupili su me posebno sa Gianna Sisters obradom, obozavao sam tu igru na C64 nekad davno, u drevnim vremenima pre ovih modernih kompjutera Ajd kad skines, samo mi nekako uploaduje negde poslednju pesmu, please. Edited January 14, 2008 by Apeiron Quote
Kamaitachi Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Nisam pre uspeo da nadjem regularno izdanje, pogledacu malo kasnije mozda sad budem imao srece ! Evo uploadujem na speedyshare! Quote
Apeiron Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Nisam pre uspeo da nadjem regularno izdanje, pogledacu malo kasnije mozda sad budem imao srece ! Evo uploadujem na speedyshare! A mora postojati regularno izdanje, ima sigurno na torentima, ima neki ogromni torent sa komplet diskografijom, pa iskopaj tu. Ja imam to na original disku, stigao iz izdavacke kuce ranije Quote
Kamaitachi Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Ma fora je sto na blogovima uglavnom nije navedeno da li je regularno izdanje ili ne! Quote
Telcontar Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Ja njih obozavam jos od prvih radova, kupili su me posebno sa Gianna Sisters obradom, obozavao sam tu igru na C64 nekad davno, u drevnim vremenima pre ovih modernih kompjutera Aaaaaaaaaaaam zezash me, ja sam se godinama drogirao time, od 90te kada sam dobio A-500 Skidam ovo odma, sada, odma Quote
Apeiron Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Aaaaaaaaaaaam zezash me, ja sam se godinama drogirao time, od 90te kada sam dobio A-500 Skidam ovo odma, sada, odma Haha, dobro je, ima fanova Quote
ErliK Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Bila je tema a mozda je jos uvek i ima... Redeemer je extra album!!! Quote
Apeiron Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Nije los ni ovaj novi, nisam jos detaljno proucio, ali Stand je jedna od boljih MS pesama. Quote
זאבים Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 e... aLi Britni Spirs obrada . skroz hit Quote
ProgressiveR Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 (edited) Bend MYRATH iz Tunisa .... ajoj! Možda malo više kopiraju SX, ali to rade jako jako jako jako dobro! Obavezno štivo! Meni je ovo toliko dobro da nema smisla! Produkciju im je radio Kevin Codefort iz ADAGIO-a, i savršeno je! Priznajem da ima dosta šmeka na Adagio (čak sam ubeđen da je on i odsvirao neke deonice), ali definitivno, ovo se mora slušati! Vokal je brižljivo odgajen na Rusell Allenu! Edited January 19, 2008 by ProgressiveR Quote
Tanya Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Yay, nisam jedina kome se svidjaju Podrzavam preporuku Vrtim ih danima, bas su me odusevili Kad sam videla kako izgledaju mislila sam da cu se smejati i kad ih cujem ali stvarno su dobri myrath myspace http://rapidshare.com/files/82717478/Myrath__-_Hope__metalarea.org__by_Unforg1v3n.part1.rar.html http://rapidshare.com/files/82719364/Myrath__-_Hope__metalarea.org__by_Unforg1v3n.part2.rar.html Stil je crvst, cist, snazan, ali je ubacen orijentalni prizvuk i jednostavno imaju neki svoj super vibe. Vokal skida Russella na momente, ali je dobar u tome, nije mi uopste odbojno... U svakom slucaju poslusajte, pa javite utiske Quote
ErliK Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Imam nekih problema sa rapidom trenutno tako da jedini utisak ostavlja ova slika... deluju kao da bi se Djogani uklopio extra u ekipu! No... Quote
Tanya Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Da, rapid ne radi E super zvuce, i ja sam se smejala kad sam ih videla, pogledaj samo ostatak slika na spejsu ova je jos super A i na spejsu mozes da slusnes par pesama Quote
Kamaitachi Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Samo im fale trube i da krenu da cepaju "Djurdjevdan"! Quote
ProgressiveR Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Izgledaju baš ganci, ali kidaju .. mnogo mi se dopadaju! Quote
Recommended Posts