Download_manager Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Destination's Calling - Invisible Walls (2006) Melodic Power Metal Germany ODLICAN Power Metal bend!! Imaju samo ovaj album, koji su sami izdali Kada bi pevao Cans ovo bi moglo da prodje i kao HammerFall album (ali "GTTB" album!). Zanimljivo je da na ovom albumu uopste nema klavijatura (ili ih bar ja nisam primetio). Vokal je upecatljiv, sa malim nedostatkom agresivnosti, ali mozda je tako i trebalo da bude. Pesme nisu jednolicne i ne smaraju. Ima i brzih stvari i balada. Ja ovo nisam skinuo sa neta i nemam link ali ako nabasate na neki obavezno skinite i preslusajte ! Ali, obavezno!! Neka neko proba ovaj link: http://ifolder.ru/709847 ja nemogu da skinem nista sa ifolder.ru, ali ranije sam mogao. Quote
Telcontar Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 (edited) E dopai mi se Evergrace, skroz su dobri.. Nego jel slusao neko 7Days, ako nije obavezno nabavite, odlican prog metal., spomenuo sam ih vec.. ako nema niko, pokusacu da iskopam link ili da uploadujem negde... Edited April 24, 2007 by Telcontar Quote
DragonHeart Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Nego jel slusao neko 7Days, ako nije obavezno nabavite, odlican prog metal., spomenuo sam ih vec.. ako nema niko, pokusacu da iskopam link ili da uploadujem negde... Slusao sam i razvaljuju! Quote
ErliK Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 7days su odlični da opet podvučem. Produkcija može biti i bolja i to jedina zamerka. Pesme su kompleksne i sa dosta upliva. Vokali (muški i ženski) su odlični itd... Rekao sam da neću da otvaram temu o njima dok ne izdaju bar još jedan album. Quote
ErliK Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Nešto što niko ko voli heavy/prog nebi smeo da propusti su: Section A - Parallel Lives Section A - The Seventh Sign Ko je preskočio od power fanova neka obavezno nabavi (nije sveže ali je dobro): Asperity - The Final Demand Olympos Mons - Conquistador Evo nešto za hard core kolekcionare power bendova: Burning Point - Burned down the enemy Burning Point - Feeding the Flames Burning Point - Salvation By Fire Quote
DragonHeart Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Da mi je docekati novi album Asperity-a... Quote
ErliK Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Eh... mislim da se vode kao aktivni ali ... Quote
DragonHeart Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Human Fortress (Power Metal): "Lord Of Earth And Heaven's Heir" (2001) "Defenders Of The Crown" (2003) Quote
ErliK Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Human Fortress (Power Metal): "Lord Of Earth And Heaven's Heir" (2001) "Defenders Of The Crown" (2003) Bravo za preporuku Quote
*Nienna* Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Xystus - Receiving Tomorrow (2004),malo teze za naci ali zaista vrijedi,power/prog iz Holandije,mislim da ove godine nastupaju kao predgrupa After Forever-u http://www.xystus.nl/ Review Albuma Evo i review ako vam znaci Quote
Apeiron Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Human Fortress (Power Metal): "Lord Of Earth And Heaven's Heir" (2001) "Defenders Of The Crown" (2003) Hm, masite poentu teme, nije cilj da se izvlace stari bendovi, nego NOVE nade Quote
DragonHeart Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Za mene su Human Fortress nove nade Quote
Apeiron Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Ma gde nade, ko zna postoje li uopste vise Quote
DragonHeart Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Postoje, ali ocekujem da konacno objave novi album Quote
WindrideR Posted April 26, 2007 Author Report Posted April 26, 2007 Preslusao sam sinoc 7 Days i stvarno razvaljuju Imao sam taj album odavno, ali zajedno sa jos dosta njih, nikada nije pronasao put do mog winampa Je li nasao neko link za Destinations Calling? Ja bih trebao da dobijem ADSL iduce nedelje pa cu vam upload-ovati negde. Onaj power morate da cujete! Quote
Earendil Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Hm, masite poentu teme, nije cilj da se izvlace stari bendovi, nego NOVE nade Obozavam taj bend ali s obzirom da postoje minimum 6 godina tesko da su nove nade. Uzgred hoce li taj treci album vec jednom??? Quote
DragonHeart Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Treci album je na putu, a radni naslov je "Stronghold" Quote
Turin Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 mnogo dobri su americki Crescent Shield sa svojim Last Of My Kind albumom. pravi power, a ima i akusticne medjudelove, vitesku i nostalgicnu atmosferu. veoma fino i razlicito od vecine. Quote
Download_manager Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Je li nasao neko link za Destinations Calling? Ja bih trebao da dobijem ADSL iduce nedelje pa cu vam upload-ovati negde. Onaj power morate da cujete! Cekamo te Quote
Apeiron Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Probajte ako niste sa SERENITY - Words Untold & Dreams Unlived Dobar neki trip, tipa Vanden Plas/Threshold... Quote
Earendil Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Probajte ako niste sa SERENITY - Words Untold & Dreams Unlived Dobar neki trip, tipa Vanden Plas/Threshold... Predlozeno vec imaju dva albuma do sada Quote
overkill_vs Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 hmmm, ako vec niste culi za Cloudscape toplo ih preporucujem, odlican prog! Cloudscape - Cloudscape (2003) http://rapidshare.com/files/29910064/Cloud_EFH.zip Cloudscape - Crimson Skies (2006) http://rapidshare.com/files/29875037/CrimSk_EFH.zip Quote
ErliK Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 postojala je nekad i tema o njima ako je sad nema... u svakom slucaju obavezno štivo Quote
Recommended Posts