Prisoner of Dreams Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 NOVI SECRET SPHERE!!! Secret Sphere - Sweet Blood Theory [2008] 01. Evil or Divine 02. Stranger In Black 03. From a Dream to a Nightmare 04. Bring On 05. The Shadows of the Room of Pleasure 06. Welcome to the Circus 07. The Butterfly Dance 08. Sweet Blood Theory 09. Feed My Fire 10. All These Words 11. Vampire's Kiss 12. The Day at the End of the World http://rapidshare.com/files/128218414/sssb...ru_by_Sonic.rar www.mediaportal.ru ja sad skidam a javljam kasnije utiske. ocekujem samo najbolje od njih. kad vec nismo mogli da ih gledamo na castle-u, da bar ovako uzivamo. Quote
Atheist Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 jel ima neko linak za John Macaluso & Union Radio Quote
ProgressiveR Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 (edited) Juče sam savim slučajno otkrih izvanredan bend iz Turske, progressive sa power elementima, zovu se NEOMA, a evo i nekih adresa SAJT MySpace Posebno je zanimljivo to što su ovi momci tako reći klinci! Najstariji u bendu je 85. godište, a najmlađi 89. god !!!! Obratite pažnju na pesmu "Never Surrender" ... i sam Dream Theater bi se postideo sa onim što su ovi momci razvalili!!!! Edited July 13, 2008 by ProgressiveR Quote
azal Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 jeff loomis solo album [ Genre: Metal ][ Encoder: LAME ] [ Type: Album ][ Quality: VBR/44,1/Joint-Stereo] [ Songs: 10 ][ Grabber: Audiograbber ] [ Rls Date: 10-07-2008 ][ Source: CDDA ] [ Company: Centurymedia ][ Size: 87.3 MB ] [ Cat Nr: n/a ][ Length: 54:01 min ] 01.Shouting Fire at A Funeral 04:54 02.Opulent Maelstrom 06:08 03.Jato Unit 04:42 04.Azure Haze 05:00 05.Cashmere Shiv 06:17 06.Race Against Disaster 06:13 07.Sacristy 04:50 08.Devil Theory 06:16 09.Miles of Machines 05:45 10.Departure 03:56 http://rapidshare.com/files/128740051/Jeff...QTXMp3.rar.html PassWord: toymachine4all Quote
Che Guev@ra Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 Juče sam savim slučajno otkrih izvanredan bend iz Turske, progressive sa power elementima, zovu se NEOMA, a evo i nekih adresa SAJT MySpace Posebno je zanimljivo to što su ovi momci tako reći klinci! Najstariji u bendu je 85. godište, a najmlađi 89. god !!!! Obratite pažnju na pesmu "Never Surrender" ... i sam Dream Theater bi se postideo sa onim što su ovi momci razvalili!!!! Neoma je zaista fenomelna... jedino previse lice na DT. Never Surrender in studio: Quote
Telcontar Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 E aj jel moze neko u jednom kratkom postu da mi spomene jer ima ovde nesto novo vredno pomena (A da nije Lakijev Heaven Rain koji mi ortakinja vec nahvalila samo tako, stoga ocekujem promo CD od Apeirona ) mrzi me da gledam 10 propustenih strana, a nisam dolazio na sajt zbog kolicine genijalnih likova na sajtu (ne odnosi se na posetioce ove teme ) P.S. Da znam proseravam se za sve pare... Quote
ProgressiveR Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Jedan bend koji otrkih nedavno .... APPEARANCE OF NOTHING. Radi se o prog metal bendu. Meni je ovo baš dosat zanimljivo Quote
EnKi Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Italijanski power Arthemis. Prepoznacete mnoge uticaje, ali band je ipak dovoljno originalan. Nisam cuo prvi album, ali ostala 3 su vrlo dobra, ima povremenih upliva progressive i neoclassical metala, vokal izvlaci jezive visine. Cheshki Nemesis, takodje power, nekoliko demosa i 1 album, pevac zvuci malo kao Japanac, ali poprilicno je dobar, kao i muzicari iza njega... Quote
WindrideR Posted July 28, 2008 Author Report Posted July 28, 2008 Arthemis - Black Society je fantastican album!! Quote
EnKi Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Arthemis - Black Society je fantastican album!! Uh, pa to je novi album (5. po redu) ! Hvala na obavestenju, skida se ! Quote
facaly Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 novi Secret Sphere - Sweet Blood Theory [2008] razvaljuje !!!! a bas bih se iznervirao da su me razocarali hehehe Quote
WindrideR Posted August 2, 2008 Author Report Posted August 2, 2008 (edited) Sad skinuh ovaj novi Secret Sphere album. Sudeci po komentarima ovde izgleda da je dobar. Provericu. U svakom slucaju ovaj omot je nesto najgluplje sto sam ja ikada video! Edited August 2, 2008 by windrider Quote
Prisoner of Dreams Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 da, omot je bio i mene zabrinuo, al album je keva Quote
ErliK Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Jos nije izasao ali ga sa nestrpljenjem iscekujem: Seventh Wonder - Mercy Falls www.seventhwonder.nu Quote
EnKi Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Gore sam pomenuo češki bend Nemesis. Slušam Symphonity - Voice from the silence (2008) u kome peva Olaf Hayer (Luca Turilli, Fairyland, Dionysus, Magic Kingdom...), prošetam do njihovog sajta i saznam da je Symphonity novo ime za Nemesis. Posle 5 godina izašao novi, drugi po redu album. Sve je deja vu, ali lepo za slusanje. Simfonični power, najviše mi liči na Stratovarius. Zadnja stvar (zapravo hidden traka) mi je bila užasno poznata, ali razbih glavu kako bih se setio ko je izvodi u originalu. Ne znam zašto mi pade na pamet da je Nina Hagen Ispostavilo se da je njena zemljakinja Nena-pop diva koja je (hvala Wikipediji) rođena u Hagen-u. Eto kako me sopstveni mozak obmanjuje. Stvar se zove Irgendwie, Irgendwo, Irgenwann. Olaf je peva čas na maternjem mu nemačkom, a čas na engleskom, kao što je uradila Nena u duetu sa Kim Wilde u remake-u sopstvenog hita, pod nazivom Anyplace Anywhere Anytime - domaći zadatak obavljen. Cool je stvar, power-gothic ili šta već (neke delove izgleda peva Andy Deris ?????) Quote
Prisoner of Dreams Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 o, da,moracu to da nabavim. secam se da mi se prvi nemesis jako svidjao. taj mi je stilski licio na angru najvise. Quote
EnKi Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 o, da,moracu to da nabavim. secam se da mi se prvi nemesis jako svidjao. taj mi je stilski licio na angru najvise. Nabavi obavezno. Zaista, i ovaj album podseca na Angru, u nekim delovima i previse Kako pesme odmicu, sve vise se primecuje uticaj bendova kao sto su Stratovarius, Sonata Arctica, noviji Helloween, Nightwish, pa cak i Malmsteen. Bolji je produkcijski od prvog, progresivniji, pevac je malo iskusniji (mada je i prvi bio dobar), to je to. Izgleda da im Andy Deris ipak nije bio gostujuci vokal Quote
DBrave Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 ajde daj link za taj Symphonity ako moze Quote
WindrideR Posted August 4, 2008 Author Report Posted August 4, 2008 Symphonity - Voice From The Silence (2008) Quote
Telcontar Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Symphonity - Voice From The Silence (2008) JEBE ! A obrada je extra znaci onaj pravi hiticni powerica metal, skroz catchy, stvoreno za headbangovanje Quote
Telcontar Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Ja sam i zaboravio, jutros me ortak podsetio, pre nekog vremena, mozda cak i celih godinu dana nesto smo ja i on pricali koje pesme bi zvucale extra da ih neki metal bend obradi, i neko od nas, ne secam se ko je predlozio 'anyplace, anywhere'... ja sam i zaboravio na to dok mu jutros nisam pricao da je Symphonity obradio tu stvar i da zvuci super, i onda me on podsetio na to (ja se i ne secam toga al on se seca ) ... Eto koliko metalci slicno razmisljaju ali extra je obrada slusam vec 45minuta na repeat Quote
Saša Grbić Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Frosty Eve - Dying Dreamland (EP) (2008) Kineski COB! Na EP-ju je i obrada Symphony Of Destruction. Myspace Ja ovo ne mogu skinuti, a interesuje me. Quote
WindrideR Posted August 13, 2008 Author Report Posted August 13, 2008 Evo linka koji radi Napisi utiske kada preslusas. Quote
Recommended Posts